Μπρους Σπρίνγκστιν: Ο Τραμπ δεν έχει καμία ιδέα τι σημαίνει να είσαι Αμερικανός

«Τα ηνία του έθνους βρίσκονται στα χέρια κάποιου που δεν έχει καμία ιδέα τι σημαίνει αυτό… » είπε ο διάσημος ρόκερ
Απάντηση στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σε πρόσφατη συγκέντρωση των Ρεπουμπλικανών στη Μινεάπολις είπε ότι «δεν χρειάστηκα τον μικρό Μπρους Σπρίνγκστιν» για τη νίκη του πριν από τρία χρόνια στις εκλογές, έδωσε ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής.

«Ένιωσες έκπληξη που στην “είπε” μετά από τόσα χρόνια;» ρώτησε ο δημοσιογράφος του CBS τον Σπρίνγκστιν με τον ρόκερ να γελάει και να απαντά «όχι ακριβώς. Όλα είναι πιθανά (σ.σ. με τον Τραμπ)».

Συνεχίζοντας για τη γενικότερη κατάσταση των ΗΠΑ ο Σπρίνγκστιν σχολίασε: «Είναι τρομακτικό. Ζούμε σε μια τρομακτική εποχή. Τα ηνία του έθνους βρίσκονται στα χέρια κάποιου που δεν έχει καμία ιδέα τι σημαίνει αυτό… Και, δυστυχώς, έχουμε κάποιον που νιώθω ότι δεν έχει καμία ιδέα του τι σημαίνει να είσαι Αμερικανός».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπρους Σπρίνγκστιν επιτίθεται στον πρόεδρο των ΗΠΑ. Τον Οκτώβριο του 2016 είχε δηλώσει στο Rolling Stone ότι «το έθνος βρίσκεται υπό πολιορκία από έναν ηλίθιο. Πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός. Είναι τραγωδία για τη δημοκρατία μας».
Το 2018, δε, ο Σπρίνγκστιν, ο οποίος κατά καιρούς έχει εμφανιστεί σε συγκεντρώσεις του Δημοκρατικού Κόμματος, είχε κατηγορήσει τον Τραμπ ότι είναι «βαθύτατα κατεστραμένος» και «επικίνδυνος».

loading...