Στα συλλαλητήρια της ΔΕΘ οι αγρότες της Β. Ελλάδας και της Θεσσαλίας

Δεν βγήκαμε τώρα στους δρόμους βρισκόμαστε καιρό. Παλεύουμε για μας και τα παιδιά μας

Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα σύλλογοι και ομοσπονδίες που συμμετέχουν στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκαν στην αντιαγροτική πολιτική τονίζοντας ότι οι φόροι και οι εισφορές μαζί με το υψηλό κόστος παραγωγής και τα χαράτσια σε πετρέλαιο και ρεύμα οδηγούν τους αγρότες στην απόγνωση και στην ανεργία.

Οι αγρότες θα βρίσκονται στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στην πλατεία Αριστοτέλους.

«Δεν ζητάμε ελεημοσύνη. Ζητάμε την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας. Δεν βγήκαμε τώρα στους δρόμους βρισκόμαστε καιρό. Παλεύουμε για μας και τα παιδιά μας. Να παράγουμε αγνά και φτηνά προϊόντα»,τόνισαν.

Τέλος σχολιάζοντας την ανάληψη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης από το νέο υπουργό Σταύρο Αραχωβίτη, ότι θα περιμένουν να δουν τις προθέσεις του και θα κρίνουν ανάλογα.

Στην συνέντευξη τύπου συμμετείχαν ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λαγκαδά, ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «ΜΑΡΙΝΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ», ο Σύλλογος Αγροτών Βέροιας, Ο Αγροτικός Σύλλογος Κατερίνης «ΔΗΜΗΤΡΑ», ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Κατερίνης «Ο ΑΓΙΟΣ ΜΟΔΕΣΤΟΣ», ο Αγροτικός Σύλλογος Γυψοχωρίου «Η ΕΝΟΤΗΤΑ», ο Αγροτικός Σύλλογος Αμυνταίου και τέλος εκπρόσωποι από τις Αγροτικές Ομοσπονδίες της Θεσσαλίας, που συσπειρώνονται στην Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.

loading...