Συγκινητικό: Τι είπαν οι Μακεδονομάχοι για τους αγώνες τους (βίντεο)

Ο Μακεδονομάχος Χρήστος Παπαντωνίου σε ηλικία 105 χρονών στην τελευταία του συνέντευξη είχε δηλώσει τα εξής για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:
Ο Μακεδονομάχος Χρήστος Παπαντωνίου λοιπόν πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση γιατί με τα λόγια του μας συγκίνησε.

Όμως δεν είναι μόνο τα λόγια που μας συγκινούν αλλά και οι πράξεις. Την ίδια στιγμή που κάποιοι πολιτικοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας, υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δεν κάνουν πίσω και δεν δέχονται να κάνουν την παραμικρή υποχώρηση.

Στην διάθεση μας έχουμε και ακόμα μια συνέντευξη Μακεδονομάχου ο οποίος είναι Κύπριος που είχε αγωνιστεί για να ελευθερωθεί η Μακεδονία

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αργυρίου Γεώργιος πολέμησε και στους Βαλκανικούς πολέμους και όπως θα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί, τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του πολέμου αλλά συνέχισε να πολεμά.Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι πυξίδες που μας δείχνουν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε και φυσικά οι πολιτικοί που χειρίζονται τα εθνικά θέματα, θα πρέπει να ακούσουν την φωνή του λαού ο οποίος φωνάζει ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!!

Χρήστος Παπαντωνίου (105 χρονών): Ακούστε Πολιτικοί …Μακεδονία Ιερή γη… from Τράπεζα Ἰδεῶν on Vimeo.

loading...

3 thoughts on “Συγκινητικό: Τι είπαν οι Μακεδονομάχοι για τους αγώνες τους (βίντεο)

  1. ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΕΙΠΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ? ΕΔΩ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΧΕΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΤΗΝ ΚΩΛΑΘΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΟΥΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΙΟΛΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΠΑΥΛΟΜΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΤΑ ΚΟΤΕΣ!!!

    ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΠΟΥΣΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΟΙ ΠΑΥΛΟΜΕΛΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ'ΛΕΓΕΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΤΑΚΟΤΕΣ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΤΤΑΣ ΤΗΝ ΚΩΛΑΘΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΣΟΥΛΤΑΝΑΣ……. ΑΑ ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΤSE ΔΕΝ ΖΟΥΣΕ ΤΥΟΤΕ ΝΑ ΥΤΟΙΝ ΚΑΘΑΤΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΤΟ U.S GOVERMENT 1911 CAL. 0.45 ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ KAPTAKOTES E KAΡΙΟΛΗ?

  2. Κανείς δεν μπορεί να σώσει έναν λαό που δεν θέλει να σωθεί.
    ———————————————————–
    ΤΟ 1932 Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ 4Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (6/3/1932) ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΡΙΖΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ ΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟΥΣ.

    ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ.

    ΣΚΟΠΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.
    ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ.

  3. Αν δε θα σας περάσει! Θα πληρώνουμε ώσπου να σκάσετε από το φαϊ

Comments are closed.