Οικονόμου: Αν θέσουν θέμα γενικής χρήσης της κάνναβης, θα παίξουμε μπουνιές

«Η θέση της ΝΔ στη χρήση κάνναβης αποκλειστικά για θεραπευτικούς λόγους είναι αυτονόητη.
Όταν έρθει το νομοσχέδιο στη Βουλή, θα το υπερψηφίσουμε, αλλά θα είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί, μην ανοίξουν καμία πόρτα ο κ. Πολάκης με τον κ. Ξανθό στη γενική χρήση κάνναβης, γιατί εκεί θα παίξουμε μπουνιές», τόνισε ο τομεάρχης υγείας της ΝΔ, Βασίλης Οικονόμου, μιλώντας στο Αθήνα 9.84.
Υπενθυμίζεται ότι πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας την πρόθεση της κυβέρνησης να φέρει προς συζήτηση στη Βουλή τροπολογία για τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης ανέφεραν: «Είναι αυτονόητο ότι, η ΝΔ θα εξετάσει το ν/σ αφού προηγουμένως συμφωνήσουν για το περιεχόμενο του τόσο οι κυβερνητικοί εταίροι, όσο και οι τάσεις τους που αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε. Μέχρι τότε ας απαντήσει τουλάχιστον η κυβέρνηση στο εύλογο ερώτημα των πολιτών ‘τι πίνετε και δεν μας δίνετε;».

loading...

3 thoughts on “Οικονόμου: Αν θέσουν θέμα γενικής χρήσης της κάνναβης, θα παίξουμε μπουνιές

  1. σιγα μην σκισης τα καλσον. τωρα εγω συμφωνω στην ελευθερη χρηση ολων των ουσιων, και με παραδειγμα αλλα κρατη θα συμβουν τα εξης, λοιπον η τιμη της δοσης θα πεση στο ευρω , οχι 30 η ποσο κανει τελος παντων, αυτο σημαινει πτωσει της εγκληματικοτητας κατα 90 τα εκατο, δεν θα χρειαστει να κλεψει, να εκπορνευθη, η να παρανομηση και τελος αυτος που θελει να παρει και 1000 ευρω να κανει θα βρει χρηματα. οταν γινει αυτο πολλοι θα μεινουν ανεργοι. και τελος για καλυτερα το κρατοςθα επρεπε να αναλαβει την δοση τους για λογους υγιηνης. παντως εχει πολλα καλα. ο γραφων την αποψη δεν πινει, δεν καπνιζει.

Comments are closed.