ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΖΩΗ ΕΝΑΣ ΑΦΡΩΝ ΨΕΥΤΟΦΙΛΟΣΟΦΟΣ!ΓΙΟΥΒΑΛ ΧΑΡΑΡΙ: «Η AΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΖΕΙΤΕ»

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΟΙ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ

ΒΙΝΤΕΟ

O γνωστός για τις αντιχριστιανικές του απόψεις και κύριος σύμβουλος του Προέδρου και ιδρυτή του WEF Κλάους Σβαμπ, Γιούβαλ Χαράρι, προχώρησε

σε νέες εξωφρενικές δηλώσεις για το άμεσο μέλλον της Ανθρωπότητας, με τις οποίες «αποκαλύπτει» πως η αιώνια Ζωή που ευαγγελίζονταν ο Ιησούς Χριστός (η Ανάσταση δηλαδή) αφορούσε μία ζωή στον σημερινό κόσμο και πως αυτή θα επιτευχθεί με την… εικονική πραγματικότητα!

Στην πραγματικότητα ο Γ. Χαράρι ευαγγελίζεται μία νέα…. ζωή για όλους μας η οποία θα είναι εντελώς εικονική και στην οποία θα είμαστε… ευτυχισμένοι καθώς οι παγκοσμιοποιητές θα έχουν φροντίσει να μετατρέψουν την πραγματική ζωή σε μία πραγματική κόλαση απελπισίας.

Επιχειρεί να διαστρεβλώσει ακόμα και τις βασικές φιλοσοφικές και θρησκευτικές έννοιες του Χριστιανισμού, εμφανίζοντας την Ανάσταση και την Βασιλεία του Θεού ως… υλικά γεγονότα που μπορούν να αντιγραφούν με εικονικά… παραμύθια.


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 



     

loading...