«Με Δανεικά και χωρίς ιδανικά»

Του Πάνου Χατζηγεωργιάδη
 Μουσικοσυνθέτης, Λογοτέχνης και Δημοσιογράφος

  Είναι αλήθεια πως απο την περασμένη Δευτέρα και έπειτα, σκίζω και ξανασκίζω το κείμενο μου όπου θα διαβάσετε...
μόνον και μόνον επειδή δεν βρίσκω αρκετά δυνατές τις λέξεις, ώστε να εκφράσουν την οργή μου για οτι συμβαίνει σήμερα στον τόπο σε κάθε επίππεδο και με κάθε αφορμή. Και οτι συμβαίνει , συμβαίνει δυστυχώς ή ευτυχώς και με την αδράνεια μας ως λαός στο σύνολο του.

  Ενώ οι «δημοσιογράφοι», ασχολούνται με τις κλασσικές δηλώσεις της κουστωδίας της διεθνιστικής αριστεράς, η οποία έχει καταλάβει την εξουσία και πάλι με την θέληση ενός «κυρίαρχου λαού», πατώντας επάνω στην επιστήμη του ψέμματος και της εξαπάτησης του, συνέβει κάτι τρομακτικό, το οποίον δεν πέρασε ούτε στα «ψιλά» των δήθεν μεγάλων εφημερίδων και «Μέσων μαζικής Εξαπάτησης».

  Την Δευτέρα δώδεκα τρέχοντος, είχαμε όπως κάθε χρόνο την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Για πρώτη φορά έπειτα απο κοντά διακόσια χρόνια, δεν πραγματοποιήθηκε ούτε η έπαρση της Ελληνικής σημαίας αλλά ούτε και η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Πέραν απο ελάχιστες αντιδράσεις τις οποίες τιμώ αφάνταστα οι οποίες όρθωσαν το ανάστημα τους απέναντι στο τείχος αυτό που χτίζεται ανάμεσα στο ιστορικό μας παρελθόν και παρόν, το τείχος αυτό του ανθελληνισμού με αιτία, σχεδόν κανένας δεν αντέδρασε επί της ουσίας.

  Ούτε οι «δάσκαλοι και καθηγητές» πέραν ελαχίστων λαμπρών εξαιρέσεων, οι οποίοι αποδυκνείονται ως δουλικά πειθήνια όντα ενός καταφανώς ανθελληνικού κράτους που προσπαθεί να μετασχηματίσει την Ελλάδα μας σε «πολυπολιτισμικό» έκτρωμα και πύργο της Βαβέλ εξαφανίζοντας την εθνική συνείδηση, ούτε και κανένας σχεδόν «Σύλλογος γονέων». Οι μόνοι που αντέδρασαν ήσαν ελάχιστοι μαζικά και ορισμένοι ατομικά είτε ως γονείς, είτε ως πραγματικοί δάσκαλοι και καθηγητές που τιμούν τον κοινωνικό τους ρόλο.

  Αυτό το εξαιρετικά σημαντικό γεγονός, για εμένα διαβάζεται ως κάτι φοβερά ανησυχητικόν ως μιά αρρωστημένη κοινωνική τάση, διότι η Ελληνική κοινωνία φαίνεται πως δεν είναι στο βάθος της πλέον Ελληνική τουλάχιστον όπως εγώ ενοώ το «Ελληνική» και δεν διέπεται παρά μόνον με την ασχολία της για τα τρέχοντα, δεν διαπνέεται δέ σχεδόν επουδενί, απο ιδανικά της φυλής όπως το πατροπαράδοτο ΠΑΤΡΙΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

  Φοβούμαι δέ επίσης, πως οι λαθροεισβολείς υπό την προβιά των «κατατρεγμένων» πέφτουν επάνω στο σώμα της επάνω είς την κλίνη του θανάτου Ελλάδας , αλλά δεν αποτελούν την κύρια αιτία του θανάτου της. Ο Θάνατος της χώρας, ειναι πολυπαραγοντικός. Η «μαλ(θ)ακοποίηση, ενός ολάκερου ηρωικού λαού και ο δηλητηριασμός του καθημερινά με οτι πιο σάπιο του «δυτικού πολιτισμού», έχει δημιουργήσει ένα τερατούργημα. τον Homo Metapoliticus.

  Αυτό δέ το τέρας της μεταπο – λήστευσης του τόπου, δεν νοιάζεται για το σταυρό παρά μόνον για το Ευρώ. Είναι ένα κτήνος δίποδο το οποίο ενδιαφέρεται μόνον στο πως να περάσει καλά το ίδιο έστω και με δανεικά κι αγύριστα τα οποία καταχρεώνουν τις επόμενες γενιές για εκατοντάδες χρόνια και δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον και διάθεση, να αντισταθεί σε οτι γίνεται γύρω, τουναντίον έχει υποστεί τέτοια πλύση στον ανύπαρκτο εγκέφαλο του, που συμμετέχει ευχαρίστως και το ίδιο αυτό κτήνος, στην καταστροφή του. Γράφω κάπου πως «η αλυσίδα φαντάζει ωραιότερη όταν την περνά ο ίδιος ο σκλάβος στον λαιμό του» και αυτό ακριβώς ζούμε επί της ουσίας σήμερα στην πνευματικά πτωχή Ελλάδα, την Ελλάδα που στερείται κάθε ιδανικού και υψηλής ιδέας, την Ελλάδα η οποία έθεσε το άτομο πάνω απο το σύνολο και που λάτρεψε τον ατομισμόν ως ένα τοτέμ κίβδηλο που απο πίσω του στέκεται βαθύ το βάραθρο που περιμένει τους προσκυνητές του.

  Σε σοβαρές χώρες μία τέτοια εξέλιξη όπως αυτή της δευτέρας δώδεκα τρέχοντος, θα είχε προκαλέσει την οργή των εμπλεκομένων πλευρών, όμως η Ελλάς έχει πάψει εδώ και δεκαετίες να είναι μια σοβαρή χώρα και για αυτό φταίει πάντοτε η ΕΠΑΡΑΤΟΣ «Γενιά του Πολυτεχνείου», η οποία δίδαξε πως η προσωπική ασυδοσία, είναι η ιερή αγελάδα που δεν πρέπει κανένας να αγγίζει και πως τα «ανθρώπινα δικαιώματα» στέκονται πάνω απο τον υπέρτατο νόμο της πατρίδος.

  Η οικογένεια πολεμάται και δεν υφίσταται πλέον στην μορφή που την γνωρίσαμε, το κύτταρο της νεοελληνικής κοινωνίας, η οικογένεια έχει βληθεί ανεπανόρθωτα απο τα δηλητήρια του διεθνισμού, με αποτέλεσμα τραγικό το σύνολο του υγειούς κάποτε Ελληνικού έθνους να πέφτει κάθε μέρα σε μαρασμό, έναν μαρασμό ο οποίος αν δεν συμβεί κάτι το οποίον θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα, θα οδηγήσει αναγκαστικά στον θάνατο μιά φυλής η οποία δίδαξε τον κόσμο τι σημαίνει ελεύθερος, ανώτερος άνθρωπος.

  Λυπούμαι τόσο για αυτές τις πικρές διαπιστώσεις, αλλά φοβούμαι πως η κορυφή του παγόβουνου είναι μόνον η προφανής εισβολή ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΑΦΟΜΟΙΩΣΙΜΩΝ πληθυσμώΝ. Απο κάτω τα εννέα δέκατα του παγόβουνου, κρύβουν μιάν κοινωνία έτοιμη να δεχτεί τα πάντα χωρίς πολλές αντιδράσεις μιάς και δεν πιστεύει σε τίποτα και που δεν ξέρει ούτε που πατά ούτε που βρίσκεται, ζαλισμένη απο το «σόκ και δέος» της τεχνητής κρίσης.

  Και είναι ακριβώς ζαλισμένη διότι ποτέ της δεν πάτησε τα τελευταία σαράντα χρόνια επάνω σε στιβαρές ηθικές αξίες. Τώρα κυριολεκτικά στο «και πέντε», ορισμένες φωνές ακόμη φωνάζουν πως το παγόβουνο είναι ήδη κοντά, αλλά ποιός να τις ακούσει ανάμεσα στις δυνατές μουσικές της ορχήστρας που ακόμα παίζει δυνατά τον σκοπό της αποχαύνωσης και του εξευτελισμού ενός λαού ηρώων. ΟΧΙ αυτόν τον χoρό, δεν θα τον χορέψουμε ποτέ.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

 1. Χρόνια με χτυπάτε
  Χρόνια στέκομαι
  Χρόνια με πουλάτε κι τ’ ανέχομαι
  Χρόνια ο σκοπός σας, ν’ αφανιστώ
  Έλληνας χαμένος, πρόγραμμα βατό
  Έλληνας θαμμένος, γη χωρίς Θεό

  Μα εγώ είμαι Έλληνας
  Δεν θα πεθάνω
  Υπήρξα άρχοντας στον κόσμο επάνω
  Είμαι αυτός που σου χει μάθει,
  Το αλφαβητάριο, μη κάνεις λάθη
  Εγώ σε γέννησα, σ’ έχω αναθρέψει
  Κι ότι δικό σου, μου το χεις κλέψει

  Μα εγώ είμαι Έλληνας, πάντα αντάρτης
  Άνθρωπος δίκαιος και δημοκράτης
  Τώρα ζητιανεύω κι η ψυχή σου χαίρεται
  Τώρα ξεπουλιέμαι, μα ποιος Θεός το δέχεται
  Τώρα μου ζητάτε τα υπάρχον μου
  Ως κι την ψυχή μου, που χω πάνω μου
  Δε θα μου τα πάρεις, ούτε από τον τάφο μου

  Μα εγώ είμαι Έλληνας
  Δεν θα πεθάνω
  Υπήρξα άρχοντας στον κόσμο επάνω
  Είμαι αυτός που σου χει μάθει,
  Το αλφαβητάριο, μη κάνεις λάθη
  Εγώ σε γέννησα, σ’ έχω αναθρέψει
  Κι ότι δικό σου, μου το χεις κλέψει
  Μα εγώ είμαι Έλληνας, πάντα αντάρτης
  Άνθρωπος δίκαιος και δημοκράτης

  Μα εγώ είμαι Έλληνας ευλογημένος
  Σ’ επαναστάσεις αναθρεμμένος
  Έχω παλέψει, έχω νικήσει
  Θεριά ανήμερα, έχω λυγίσει
  Δεν κάνω πίσω, θα πολεμήσω
  Και τους ρουφιάνους θα τους διαλύσω
  Αυτούς Ελλάδα μου, που χρόνια τώρα
  Τον δρόμο σου άνοιξαν στη κατηφόρα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ19 Σεπτεμβρίου 2016 - 7:28 μ.μ.

   Μη τρελενεστε ανθρωποι που τρεμετε μη και πεθανετε. Δεν υπαρχει ταμπελακι στο μετωπο για να ξεχωριζετε.Η διακριση γινεται απο τους Ελ βαση της εικονας της ψυχης και της σκεψησ σας. Κατι σαν την αυρα με το χρωμα της ας πουμε. Τα εξωτερικα στοιχεια του σωματος δινουν μια πρωτη ιδεα αλλα υπαρχουν Ελληνες που νοθευτικαν ψυχικα απο τα ερπετα και ειναι πλεον με αυτους. Και υπαρχουν και καποια υβριδια ερπετα που εχουν ξεφυγει απο την επιδραση και αντισταθηκαν στο κακο γονιδιο και αλλαξαν. Γιαυτο μη νομιζετε οτι μονο απο τη μορφη φαινονται ολα. Οι φιλιες δυναμεισ δεν ειναι διπλα σας ειναι αλλου κρυμενες. Θα τις δειτε μονο την ωρα της συγκρουσης στον ουρανο την γη και την θαλασσα. Μη δας πιανει ο πανικος ποιος σου ειπε για μεσα του 17. Εγω ειπα πως δεν ξερω ποτε ακριβως μπορει το 17 αλλα μεχρι και το 22 μπορει να γινει η συγκρουση. Ειπα πως μπορεο και να μη γινει αν τα ερπετα συνθηκολογησουν . Εγω λεω οτι για να γινει αυτο πρεπει να συνθηκολογησπυν παντου οχι μονο στη γη. Χλωμο το βλεπω εγω. Αν ζητε με Ελληνικες αρχες και με το λογο του Χριστου τοτε μην φοβαστε και πολυ. Οχι οτι θα την γλυτωσετε εξαιτιας αυτου αλλα τουλαχιστον δεν θα ειστε στοχος μας γιατι μπορει αν πεθανετε απο παραπλευρη απωλεια δικια μας αλλα πιο πιθανο να πεθανετε απο χτυπηματα των ερπετων γιατι και αυτοι σας ξεχωριζουν απο τους δικους τους. Η Καστορια προστατευεται για καποιο λογο και τα ερπετα τα ξερουν αυτο δεν θα τολμισουν εκει. Δεν μπορω να τα πω ολα.Εμεις δεν θα χτυπησουμε καμια πολη ετσι γενικα ουτε θελουμε αμαχα θυματα αυτο ειναι ξεκαθαρο για τους επανω. Τα ερπετα θα χτυπησουν τυφλα σε πολεις για να μας χρεωσουν σαν φονιαδες και δε τους νοιαζει αν θα πεθανουν και δικοι τους.Εμεις θα χτυπαμε μονο στοχους που βρισκονται πανω και κατω απο τη γη. Δεν θελουμε να πεθανουν ανθρωποι χωρις λογο ακομα και υβριδια ερπετων που δεν συμμετεχουν δεν θα τους πειραξουμε οσο το δυνατον. Αλλα εκτιμουνε οι επανω οτι τελικα με αυτα και με εκεινα αν γινει η συγκρουση θα μεινει το 1/3 του πληθυσμου. Γιατι δεν τους νοιαζει αν θα θυσιασουν τοσους ανθρωπους. Ολοι οι στρατοι του κοσμου θα ειναι εναντιον μας και αναγκαστικα θα τους εξαυλωσουμε. Πιο πριν θα τουσ βαλουνε να χτυπανε αμαχο πληθυσμο δηθεν οτι κρυβομαστε εμεις. Ειναι εκδικητικοι και αψυχοι. Ο Γκιολβας και ολα αυτα με την ομαδα ε ειναι αστειοτητες καμια σχεση. Δεν ξερω το ρολο πσιζουν αλλα πουλανε πολυ διαστρεβλωση. Αυτα που σας λεω τα εχετε ξανακουσει αλλα δεν μπορειτε να βγαλετε ακρη γιατι ειναι μπερδεμενα επιτηδες οποτε λογικα αναρωτιεστε τι συμβαινει.

   Διαγραφή
 2. ...ενα αποκαλυπτικό βιντεο, του ποιος είναι ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΛΗ -ΚΙ ΟΧΙ ΜΙΣΗ-ΑΛΗΘΕΙΑ! https://www.youtube.com/watch?v=n0fSrEZkyaw

  Μια οικονομια στην κατασταση της δικη μας, είναι απαραδεκτο να εξαρταται από ένα χρηματιστικο νομισμα το οποιο είναι αντικειμενο κερδοσκοπιας στις παγκοσμιες αγορες, και φυσικα δεν είναι προς οφελος μας το ότι ειμαστε εκει μεσα.!!!
  Προφανως και είναι καλυτερα το να ειμαστε εξω με προστατευμενο νομισμα, με προστατευμενη οικονομια, και απεξαρτημενοι από τις χρηματαγορες.!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΑΙΜΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ,ΕΖΗΣΑΝ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ,ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΗ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΑΓΚΕΣ,ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ,ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…

   https://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

   Διαγραφή
  2. ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ19 Σεπτεμβρίου 2016 - 7:28 μ.μ.

   Μη τρελενεστε ανθρωποι που τρεμετε μη και πεθανετε. Δεν υπαρχει ταμπελακι στο μετωπο για να ξεχωριζετε.Η διακριση γινεται απο τους Ελ βαση της εικονας της ψυχης και της σκεψησ σας. Κατι σαν την αυρα με το χρωμα της ας πουμε. Τα εξωτερικα στοιχεια του σωματος δινουν μια πρωτη ιδεα αλλα υπαρχουν Ελληνες που νοθευτικαν ψυχικα απο τα ερπετα και ειναι πλεον με αυτους. Και υπαρχουν και καποια υβριδια ερπετα που εχουν ξεφυγει απο την επιδραση και αντισταθηκαν στο κακο γονιδιο και αλλαξαν. Γιαυτο μη νομιζετε οτι μονο απο τη μορφη φαινονται ολα. Οι φιλιες δυναμεισ δεν ειναι διπλα σας ειναι αλλου κρυμενες. Θα τις δειτε μονο την ωρα της συγκρουσης στον ουρανο την γη και την θαλασσα. Μη δας πιανει ο πανικος ποιος σου ειπε για μεσα του 17. Εγω ειπα πως δεν ξερω ποτε ακριβως μπορει το 17 αλλα μεχρι και το 22 μπορει να γινει η συγκρουση. Ειπα πως μπορεο και να μη γινει αν τα ερπετα συνθηκολογησουν . Εγω λεω οτι για να γινει αυτο πρεπει να συνθηκολογησπυν παντου οχι μονο στη γη. Χλωμο το βλεπω εγω. Αν ζητε με Ελληνικες αρχες και με το λογο του Χριστου τοτε μην φοβαστε και πολυ. Οχι οτι θα την γλυτωσετε εξαιτιας αυτου αλλα τουλαχιστον δεν θα ειστε στοχος μας γιατι μπορει αν πεθανετε απο παραπλευρη απωλεια δικια μας αλλα πιο πιθανο να πεθανετε απο χτυπηματα των ερπετων γιατι και αυτοι σας ξεχωριζουν απο τους δικους τους. Η Καστορια προστατευεται για καποιο λογο και τα ερπετα τα ξερουν αυτο δεν θα τολμισουν εκει. Δεν μπορω να τα πω ολα.Εμεις δεν θα χτυπησουμε καμια πολη ετσι γενικα ουτε θελουμε αμαχα θυματα αυτο ειναι ξεκαθαρο για τους επανω. Τα ερπετα θα χτυπησουν τυφλα σε πολεις για να μας χρεωσουν σαν φονιαδες και δε τους νοιαζει αν θα πεθανουν και δικοι τους.Εμεις θα χτυπαμε μονο στοχους που βρισκονται πανω και κατω απο τη γη. Δεν θελουμε να πεθανουν ανθρωποι χωρις λογο ακομα και υβριδια ερπετων που δεν συμμετεχουν δεν θα τους πειραξουμε οσο το δυνατον. Αλλα εκτιμουνε οι επανω οτι τελικα με αυτα και με εκεινα αν γινει η συγκρουση θα μεινει το 1/3 του πληθυσμου. Γιατι δεν τους νοιαζει αν θα θυσιασουν τοσους ανθρωπους. Ολοι οι στρατοι του κοσμου θα ειναι εναντιον μας και αναγκαστικα θα τους εξαυλωσουμε. Πιο πριν θα τουσ βαλουνε να χτυπανε αμαχο πληθυσμο δηθεν οτι κρυβομαστε εμεις. Ειναι εκδικητικοι και αψυχοι. Ο Γκιολβας και ολα αυτα με την ομαδα ε ειναι αστειοτητες καμια σχεση. Δεν ξερω το ρολο πσιζουν αλλα πουλανε πολυ διαστρεβλωση. Αυτα που σας λεω τα εχετε ξανακουσει αλλα δεν μπορειτε να βγαλετε ακρη γιατι ειναι μπερδεμενα επιτηδες οποτε λογικα αναρωτιεστε τι συμβαινει.

   Διαγραφή
  3. ΩΡΕ ΤΡΕΛΟ "ΑΓΟΡΙ" ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗ ΤΟΥ ΠΣΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΑΜΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ??χ?ΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]