Είναι η σόδα «όπλο» κατά του καρκίνου; Και αν ναι, γιατί μας το κρύβουν;

Κάθε χρόνο περίπου οχτώ εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν από την ασθένεια του καρκίνου. Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τα επόμενα χρόνια ο αριθμός των θανόντων από καρκίνο αναμένεται να αυξηθεί δραματικά.

Ο Dr Mark Sircus αναφέρει για την αλκαλικότητα της σόδας και το pH της. Σύμφωνα με τον ερευνητή γιατρό, η Σόδα είναι η πρώτη γραμμή άμυνας για ένα ευρύ αριθμό ασθενειών.

Μπορείτε να σώσετε τα νεφρά σας χρησιμοποιώντας την μαγειρική σόδα. Είναι γεγονός πως η μαγειρική σόδα χρησιμοποιείται για πολλά προβλήματα υγείας, ακόμα και για την ανεπάρκεια των νεφρών. Αυτό είναι σκόπιμα άγνωστο στον κόσμο για ευνόητους λόγους.

Ας κάνουμε μια απλή επίδειξη το πώς πίνουμε την σόδα. Ο παρουσιαστής Marcus Guiliano είναι ο σεφ και ο ιδιοκτήτης του Aroma Thyme Bistro, που βρίσκεται στο Hudson Valley της Νέας Υόρκης.

Έτσι απλά ένα ξεχασμένο υλικό, η μαγειρική σόδα που κάνει θαύματα σε πολλά προβλήματα υγείας και όχι μόνο, είναι εφιάλτης για τις παγκόσμιες φαρμακευτικές εταιρείες που διαχειρίζονται εκατομμύρια με τα φάρμακα που μας πασάρουν κάθε χρόνο.

loading...

2 thoughts on “Είναι η σόδα «όπλο» κατά του καρκίνου; Και αν ναι, γιατί μας το κρύβουν;

  1. Οταν γράφετε αρθρα που αφορούν την υγεία, καλό είναι να το ολοκληρώνετε, γράψε για τη σόδα και το τρόπο χρήσης,

  2. δεν θα μπορουσαν οι εταιρειες φαρμακων να την εχουν ως φαρμακο ανεβαζοντας την αξια της ανα 5 γραμμαρια 200 ευρω και να εβγαζαν τεραστια ποσα? δεν σημαινει οτι δεν πιστευω το αρθρο διοτι πινω σοδα, αλλα ποια η αληθεια? 6978174827

Comments are closed.