ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΙΛΗ: «ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΙΚΟΥΣ»;

Ο ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ


ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ
Λάβρος εμφανίστηκε στον Alpha 989 ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ εναντίον του Πρωθυπουργού, του Πάνου Καμμένου και του Νίκου Φίλη για το μάθημα των θρησκευτικών:


«Να αναλάβει τις ευθύνες του ο πρωθυπουργός και να μην «παίζει κρυφτούλι» με τον κ. Φίλη. Και όχι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος. Πρόταγμα του κόμματος των ΑΝΕΛ είναι η διατήρηση της ορθόδοξης ιδιοπροσωπίας του λαού μας. Πώς θα διατηρηθεί η ιδιοπροσωπία του λαού; Κάνοντας «σούπα» το μάθημα των θρησκευτικών; Κρύπτεται ο Πάνος Καμμένος» είπε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Πειραιώς και πρόσθεσε «δεν μπορεί η Εκκλησία να παραδίδεται βορά στην ιδεοληψία του κάθε κυρίου Φίλη. Δεν είναι η πατρίδα ιδιοκτησία του κ. Φίλη ούτε του πρωθυπουργού ούτε κανενός».

«Ο Αρχιεπίσκοπος αντιδρά πολύ σωστά. Είναι και θέμα Δημοκρατίας. Είναι ένα πρόβλημα βαθιάς νομικής τάξεως και οι μη νομικοί δεν το κατανοούν πλήρως. Μιλάμε για μία στυγνή παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο κ. Φίλης με τρόπο απαράδεκτο καταφέρεται εναντίον της Εκκλησίας γιατί δεν έχει επιχειρήματα. Πάσχει από «θρησκευτικό ρατσισμό» σε βάρος της ορθοδόξου Εκκλησίας»

Τόνισε πως «η Εκκλησία έχει έναν μόνο δρόμο, να κηρύξει αυτή εν διωγμό από την κυβέρνηση της Ελλάδος. Να προσφύγει στο δικαστήριο Ευρωπαϊκό Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και να καταγγείλει την κατάσταση του θρησκευτικού ρατσισμού σε βάρος της, παγκοσμίως».

Συγκεκριμένα για τον Νίκο Φίλη ο κος Σεραφείμ είπε πως «ο ίδιος άνθρωπος ψήφισε νόμο στη Βουλή, όπου στο άρθρο 55 και την παράγραφο 5 λέει τα εξής: για τις ανάγκες των μαθητών του εβραϊκού δόγματος είναι δυνατή η πρόσληψη εκπαιδευτικού εκτός των πινάκων αναπληρωτών εκπαιδευτικών για την διαδικασία της διδασκαλίας των θρησκευτικών του ρωμαιοκαθολικού δόγματος και της εβραϊκής θρησκείας, με απόφαση του υπουργού Παιδείας. Ο κ. Φίλης διαπράττει «έγκλημα καθοσιώσεως» σε βάρος της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Ο κόσμος δεν γνωρίζει το ζήτημα. Γνωρίζει ότι είναι μία πλουραλιστική προσπάθεια του κ. Φίλη για να αναστοχαστεί επάνω στο θέμα των θρησκευτικών. Το θέμα δυστυχώς για τον κ. Φίλη είναι θέμα παραβιάσεως της αρχής της ισονομίας της χώρας μας, παραβιάσεως της συνταγματικής ισότητας και είναι θέμα παραβιάσεως της Δημοκρατίας μας.

Τη στιγμή που ο κ. Φίλης θέλει να αναστοχαστεί επάνω στο μάθημα των ορθοδόξων ελληνοπαίδων, την ίδια στιγμή αναγνωρίζει το δικαίωμα στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, στη Ρωμαιοκαθολική Ιεραρχία της Ελλάδας και στις Μουσουλμανικές Μουφτείες, όχι μόνο να επιλέγουν το περιεχόμενο του μαθήματος αλλά να διορίζουν και τους καθηγητές τους. Γεννάται τεράστιο θέμα Δημοκρατίας.

Η Εκκλησία θεωρείται «παρίας» του κοινωνικού συστήματος. Τίθεται η Εκκλησία σε ήσσονα μοίρα από το Ισλάμ, τον Ιουδαϊσμό και ότι είμεθα υποκείμενα του κάθε κυρίου Φίλη. Δεν μπορεί να έχει άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τους Έλληνες Μουσουλμάνους και τους Έλληνες Εβραίους.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ  ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑPost A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

10 σχόλια :

 1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ Τ(Ρ)ΑΓΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΝΑΙ ΡΕ ΔΕΣΠΟΤΑ ΞΥΠΝΑ ΤΟΛΜΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΟΥΣΛΟΥΜΑΝΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ .ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΣΠΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΝΦΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ ΙΚΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΟΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Οι αρχαίοι Έλληνες Πατριώτες έλεγαν στους ξένους που ήθελαν να κατακτήσουν την Ελλάδα ότι δεν θα πρόδιδαν την Πατρίδα ακόμη κι αν τους έδιναν το χρυσάφι όλου του κόσμου !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Οπως το ειπες οι ελληνες και οχι τα σημερινα υβριδια-επικοι-ελληνοφωνοι που πιστεουν μετα μανιας οτι εχουν την ριζα τους στον αδαμ και τον αβρααμ

   Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΥΝΑΝ

   Διαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΖΑ ΕΒΡΑ'Ι'ΚΗ
   (ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΝΑΝ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ)

   Διαγραφή
  4. ********************************************************
   12:02 μ.μ.
   Οι Έλληνες επέλεξαν τον Θεό της Ορθοδοξίας ως Θεό υπάρχοντα και αληθινό. Δεν επέβαλε με το ζόρι κανείς την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στους Έλληνες.
   Η Ορθοδοξία κατέκτησε τις ψυχές των Ελλήνων με τα πανανθρώπινα μηνύματα της διδασκαλίας του Χριστού:

   Αγάπα τον πλησίον σου
   Αγαπάτε αλλήλους κ.λ.π.

   Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
   *********************************************************

   Διαγραφή
  5. Ο ΕΛΛΗΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΑ -ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ- ΙΗΣΟΥΣ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΑΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ,ΤΗ ΣΑΡΡΑ,ΤΗ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ.
   ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΔΙΔΑΞΕ "ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ", ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ "ΣΤΗΣΕ ΤΟΥ Κ@ΛΟ"
   "ΧΕΝΕΛΛΑΣ"

   Διαγραφή
  6. ΤΟ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΧΕ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΤΕ..??

   Τα παρακάτω είναι αυτοκρατορικά διατάγματα από την εποχή του Βυζαντίου με τα οποία δίνονται οδηγίες προς τους τοπικούς άρχοντες για το πως θα εξαλείψουν τους “Έλληνες”. Σαν Έλληνες θεωρούνται αυτοί που δεν ασπάστηκαν τον χριστιανισμό αλλά συνέχιζαν να εξασκούν την προγονική τους Ελληνική θρησκεία και να διαβάζουν και να μελετούν αρχαία κείμενα φιλοσόφων. - See more at:

   http://www.tsantiri.gr/themata/i-sfagi-ton-ellinon-apo-to-vizantio-ke-tin-ekklisia-diavaste-ola-ta-stichia/#sthash.3tuSMcBu.dpuf

   Διαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]