Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μην σε πιάνει το ..."κάτω σου"! Πέρασες και καλά!

Μην σε πιάνει το ..."κάτω σου"! Πέρασες και καλά! 1. ΤΖΙΠ-ούρες 2. Δύο Αλβανίδες καθαρίστριες στο σπίτι. Η..."κυρία" Βαθύ τσιγάρο και ...
κινητό!.. 3.Ταξίδι στο ... Ροβανιέμι! Να δεις τον Αϊ-Βασίλη ... ΚΟΚΚΙΝΟΝ!4. Πισίνα μέσα στο δάσος! 5 . Σπουδές των παιδιών στο εξωτερικό! 6. ΨΑΡΟΥΚΛΑ ΨΗΤΗ στα κάρβουνα κάθε βραδάκι ΕΞΩ!..(Τα έβλεπαν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ, που ρχόσαντε με ...ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ γιά οικονομικές διακοπές και τρίβανε τα μάτια τους!.. Φαπ!-Φαπ! Πέρναγαν από μπροστά τους οι ...μαύρες ΜERCEDES και ΒΜW ("Bε-Μπε", που τις έλεγε και η γιαγιά μου), των Ελλήνων "επιχειρηματιών" της ΝΥΧΤΑΣ, και καθόσαντε στην ...πτυσσόμενη καρέκλα στο ήλιο και τους κατελάμβανε ΖΗΛΕΙΑ και ΠΟΝΟΣ!..). Α! Μην είσαι ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΣ!.. Πέρασες και καλά!.. (Ανδρέας και Σημίτης λεγόσαντε ...ΕΚΕΙΝΟΙ!..Ήθελες όμως να δεις και τον Κωστάκη!..Τι να σου κάνω εγώ; Ας ... πρόσεχες!..).

αναγνωστης

.

2 σχόλια :

  1. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειπε κανενας τιποτις :::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρακαλω?
    ναι ποιος ηρθε?
    αα ενας Οβραιος απο την γερμανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή