Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016

Κατρούγκαλος: Το πόρισμα της Διεθνούς Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, χρήσιμο εφαλτήριο για τη διαπραγμάτευση

«Το σημερινό συνέδριο είναι σημαντικό, γιατί πραγματοποιείται ακριβώς στο ξεκίνημα της διαδικασίας της διαπραγμάτευσης με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και το ΔΝΤ,
σκοπός της οποίας είναι η επιστροφή της χώρας στην κοινωνική Ευρώπη, η επαναφορά του κοινωνικού διαλόγου και των συλλογικών διαπραγματεύσεων».

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος, μιλώντας στο διεθνές συνέδριο, που διοργάνωσε το υπουργείο Εργασίας, υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Ο κ. Κατρούγκαλος τόνισε ότι «περιμένουμε το πόρισμα της Διεθνούς Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων», που, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του, θα αποτελέσει χρήσιμο εφαλτήριο για τη διαπραγμάτευση. «Δεν θέλουμε τίποτα παραπάνω από το σεβασμό στο ευρωπαϊκό κοινωνικό κεκτημένο» ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι, γι’ αυτό το λόγο, η κυβέρνηση προώθησε προς κύρωση στη Βουλή, τον Ιανουάριο, τον αναθεωρημένο ευρωπαϊκό κοινωνικό χάρτη.

1 σχόλιο :

  1. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ Ο ΨΑΛΙΔΟΚΟΦΤΗΣ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΥΛΩΝΑΚΗ.ΑΥΤΗ Η ΑΣΧΗΜΟΦΑΤΣΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΑΛΙΔΟΚΟΦΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή