Τι να κανω τωρα? Να παω να κλαυτώ στο Μητσοτακη,να με βάλει στο Επικρατείας??

 Μετα τις καταγγελιες μιας Ολυμπιονικη οτι την κακοποιησε καποιο στελεχος της Ομοσπονδιας του αθληματος της,αρχισαν να πεφτουν σαν πεφταστερια δεκαδες καταγγελιες για αναλογες περιπτωσεις!

Και εγω θελω να καταγγειλω,οταν ημουν 16-17 χρονο,ο προπονητης μου στο μπασκετ,που ηταν κατοπιν και προπονητης Εθνικης Ελλαδος,δεν με χωνευε γιατι για προσωπικους μου λογους δεν πηγαινα σε μια απ τις 4 προπονησης την εβδομαδα και δεν μ εβαζε να παιζω 5αδα στον αγωνα του Σαββατου,ενω ημουν παντοτε στη 5αδα!

Δεν με ανεβασε στο σωστο χρονο,στο Ανδρικο οπως εκανε με αλλους συμπαικτες μου!

Και στις προπονησεις με εδινε μια μπαλα να την χτυπαω στον τοιχο μονος μου και μου ελεγε για να σπασει ο καρπος μου!

Και το χειροτερο,μετα απο χρονια,πηγα για μια δουλεια(τεχνικη) σε ενα σπιτι ενος μπασκετμπολιστα του ΠΑΟΚ και μανατζερ και συζητωντας με ειπε οτι με παρακολουθουσε και ηθελε να με παρει και δεν δεχθηκε η ομαδα να του δωσει το δελτιο,με πρωτεργατη αυτον τον προπονητη,που ηταν και φιλοι και αντιπαλοι σε ομαδες της πρωτης Εθνικης!

Τι να κανω τωρα?

Να παω να κλαυτω στο Μητσοτακη,να με βαλει το Επικρατειας??

Αρχιζει η αποδομηση ΟΛΩΝ αυτων που χρονια τους ταιζει και αναδεικνυει το συστημα και δεν το στηριζουν τωρα με τον Κορονοιο!

Στην αρχη του Κορονοιου,ο Αθεριδης,Σπυρος Παπαδοπουλος,Λεχου,Μακρυπουλια…προπαγανδιζαν-φοβιζαν για τον κορονοιο μεσα απο διαφημισεις!

Τωρα ομως,για αυτους και για ολους,με κλειστα Θεατρα 1 χρονο,καποιοι ηταν και Θεατρικοι επιχειρηματιες που βαλαν λεφτα,πηραν δανεια…τους εκοψε η λορδα και ειναι εναντιον των μετρων του Κορονοιου και δημοσιοποιουν στα σοσιαλ την αποψη τους,που επιρεαζει χιλιαδες θαυμαστες τους!!

Και τωρα το συστημα λεει,ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ!!

Και ριχνουν κατι ξεχασμενα στην αφανεια ατομα,που γλιφαν κωλους για εναν ρολο διπλα στον Ταδε σπουδαιο ηθοποιο,τραγουδιστη…και του βγαζουν τωρα στη φορα τ απλυτα πριν απο 10-20-30 χρονια!

Με επιασε τον κωλο ο ταδε,με χουφτωσε το βυζι ο αλλος,με εβρισε ο παραλλος…!!

Να εφευγες τοτε και να τον εκανες και δημοσια καταγγελια ΤΟΤΕ!

Τωρα σας επιασε ο πονος?

Θα δειτε τωρα ολοι αυτοι που καταγγελουν αλλους συναδελφους τους,να παιζουν σε σιριαλ της ΕΡΤ,να εχουν εκπομπες και θεσεις…!!

Και καποιοι απ τους μεγαλοηθοποιους,εκβιαζομενοι για τυχον αποκαλυψεις,θα συρθουν να κανουν τηλεοπτικα σποτ για τον κορονοιο και υπερ του εμβολιου,η’ να το βουλωσουν!!

Ο Ουροβορος οφις,οταν πιναει,τρωει τις σαρκες του!

Κι αυτοι ολοι ηταν απο μια σαρκα βγαλμενοι,καποιοι τωρα λογο κορονοιου το ειδαν Παπαφλεσιδες και ερχοντε τα τσουτσεκια να τους τραβηξουν τ αυτι,με το αζημιωτο!!

Η ‘ φανταζεστε ολοι αυτοι που τους βαζουν να εμβολιασθουν,ειτε πολιτικοι,ειτε Θρησκευτικοι “ηγετες” πανε οικιωθελως?!!

Καπου τους κρατανε γερα και τους εκβιαζουν,να δωσουν το καλο μυνημα στο λαο και να εμβολιασθουν δημοσια!!

Καποια γραμματια χρωστανε!!

Γ.Ν
loading...