Συνεχίζει τα ρουσφέτια ο Πάνος Καμμένος

∆εν έχουν τέλος τα ρουσφέτια που γίνονται από τον υπουργό Εθνικής Αµυνας, Πάνο Καµµένο, ο οποίος προσπαθεί να «τακτοποιήσει» όλο και περισσότερους ανθρώπους του σε σηµαντικές θέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενόψει των εκλογών και του επερχόµενου στραπάτσου που
προδιαγράφεται για το κόµµα του. Παράλληλα, φροντίζει και άλλα πρόσωπα των Ενόπλων ∆υνάµεων που κινούνται στον φιλοκυβερνητικό χώρο.

Είναι ενδεικτικό, όπως λέγεται, ότι για την προϊσταµένη του γραφείου νοµικού συµβούλου του κ. Καµµένου, αντισυνταγµατάρχη Ηλιάνα Τιρλιλή, δηµιουργήθηκε θέση στα συγχρηµατοδοτούµενα προγράµµατα της Ε.Ε. στις Βρυξέλλες. Πέραν του ότι το «project» αυτό έχει ολοκληρωθεί, δεν προβλέπονται θέσεις στο εξωτερικό για τα στελέχη που προέρχονται από τα Σώµατα (όπως η συγκεκριµένη), πλην Κύπρου. Επιπλέον, τοποθετείται στις Βρυξέλλες και ο σύζυγός της, ο οποίος είναι οικονοµικός αξιωµατικός του Πολεµικού Ναυτικού.

Επίσης, έπειτα από συνεχείς παρατάσεις της θητείας του, ο ατρατιωτικός αντιπρόσωπος στο ΝΑΤΟ, αντιστράτηγος Νίκος Ζαχαριάδης, γνωστός για τις στενές πολυετείς σχέσεις µε τον παραιτηθέντα υπουργό Νίκο Τόσκα, ολοκλήρωσε τη θητεία του και επανέρχεται στην Ελλάδα, επιστρέφοντας στον πολιτικό βίο (ήταν επανελθών εξ εφεδρείας).

Ως πολίτης, πλέον, προωθείται η τοποθέτησή του στη θέση του γενικού διευθυντή της Γενικής ∆ιεύθυνσης Πολιτικής Εθνικής Αµυνας και ∆ιεθνών Σχέσεων.

https://www.parapolitika.gr/

loading...

1 thought on “Συνεχίζει τα ρουσφέτια ο Πάνος Καμμένος

  1. ΜΟΝΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ.ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ.ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ…

Comments are closed.