Προσπαθούν να μπουν στο σπίτι σου να σε κλέψουν ? δείρουν ? Βιάσουν ? σκοτώσουν ? αλβανοπακιστανοι και εσυ προσπαθήσεις να αμυνθείς ? …Η ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ Η ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ … ΔΙΑΛΕΞΕ !

Στον εισαγγελέα ο 39χρονος που πυροβόλησε διαρρήκτη αλβανικής καταγωγής στη Θεσσαλονίκη .. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων

Ο διαρρήκτης, αλβανικής καταγωγής, προσπάθησε να διαφύγει από την περίφραξη του οικοπέδου, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω του τραυματισμού που υπέστη και παραλήφθηκε από σταθμό του ΕΚΑΒ.

Σε έρευνα του χώρου και της ευρύτερης περιοχής εντοπίστηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και κλεμμένο όχημα που φέρεται να χρησιμοποίησε προκειμένου να προσεγγίσει τους «στόχους» του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο τραυματίας είχε διαρρήξει προηγουμένως άλλο σπίτι σε συγκρότημα κατοικιών της ίδιας περιοχής. Όταν επιχείρησε να παραβιάσει το υπόγειο παράθυρο της μονοκατοικίας τού 39χρονου και έγινε αντιληπτός, ο ένοικος δεν δίστασε να τον πυροβολήσει με καραμπίνα που κατείχε νόμιμα.

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 39χρονος που συνελήφθη με την κατηγορία ότι πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε στο πόδι 37χρονο διαρρήκτη, όταν αποπειράθηκε να μπει στο σπίτι του, στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ την ίδια ώρα ο 37χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος, εκτός κινδύνου, σε νοσοκομείο.

Και κάπως έτσι ο παρανομος την βγάζει καθαρή και ο νοικοκύρης έχει μπλεξίματα. Στην μπανανία ισχύει μόνο ο αντίστροφος νόμος. Γι’αυτό την βγάζουν καθαρη Λιγνάδηδες, Φιλιππίδηδες, Μαρινάκηδες, Καιληδες και λοιποί ευνοούμενοι του Κουλισταν.

loading...