Το τελευταίο ζεϊμπέκικο στο Ραγιαδιστάν

Ειναι κοινος αποδεκτο οτι οι νεοραγιαδες ειναι μακραν η χειροτερη φυλη του κοσμου. 

Η πνευματικη και η ηθικη τους παρακμη δεν εχει οριο.

Οσο υπαρχει αυτη η εξαθλιωμενη καφενοβια πλεμπα, οπως την αποκαλει ο μεγας Χριστομαχος Μαρκο Ντε Σαντ, δεν υπαρχει καμια ελπιδα για την δυστυχη Ελλαδα.
97 XΡΟΝΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Παγκράτιον το εν Ολυμπία κάλλιστον (Δωρεάν μαθήματα για όλες τις Ελληνίδες αναγνώστριες)


Μόνον ο Χριστός θέλει τους Έλληνες

Μόνον Ο Χριστός Θέλει Τους Έλληνες

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

ΕΠΙΚΡΑΤΕΕΙΝ Η ΑΠΟΛΛΥΣΘΑΙ

         ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

 OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

loading...

11 thoughts on “Το τελευταίο ζεϊμπέκικο στο Ραγιαδιστάν

  1. XAXΑΧΑ AYTH EINAI H BAIA GOURLIOU ΖΑΓΚΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΛΙΚΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ

  2. αυτη που χορευει ζεϊμπεκικο αυτος που βαραει παλαμακια
    τι σχεση εχουν με το εικονισμα της Παναγιας;

  3. ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΤΑΞΙΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΖΑΓΚΛΑΡΑ

  4. ειναι και φιλη του ξυπνηστε ωρε λεβεντες κατα πληροφοριες ο ζαγκλαρ δεχτηκε επιπληξη
    χαιδεματος να γραφει λεει αλλα να μην απανταει
    στις προκλησεις χαχαχαχαχα ακουτε τον προκαλεσαν
    τον υβριστη

  5. Οι μοντέρνοι σκλάβοι νεοέλληνες ζούνε σε έναν πολύ άρρωστημένο κόσμο που σταδιακά από την αρχή των μνημονίων χάνουν την χώρα τους γιατί την ξεπουλάνε στους τραπεζίτες κομματάκι κομματάκι!!! Είναι σαφές ότι οι ραγιάδες νεοέλληνες είναι οι πρώτοι σύγχρονοι δούλοι μέσα στην ίδια τους την χώρα.

    Ωστόσο, οι νεοέλληνες είναι σε τέτοιο βαθμό προγραμματισμένοι που προτιμάμε να σέρνονται στα γόνατά τους… να πληρώνουν ΌΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τους τραπεζίτες για να σώσουν το δουλικό πετσί τους… ελπίζοντας ότι θα τους λυπηθούν οι αφεντάδες τους. Σαν υπνωτισμένα ζόμπι αφήνουν τις τραπεζικές βδέλλες να τους πίνουν ασταμάτητα το αίμα την στιγμή που η δουλική συμπεριφορά τους είναι η αιτία των σημερινών προβλημάτων τους!!!

    Δεν τολμούν να κοιταχτούν στον καθρέφτη γιατί θα δουν την νεκροζώντανη νεοελληνική σκιά τους!!! Η Δειλία του νεοέλληνα είναι ο μοναδική ικανότητα του… Όλες τις ευθύνες και το μεγαλύτερο μέρος της δυστυχίας τους οι νεοέλληνες το ρίχνουν στους τραπεζίτες και όχι στον εαυτό τους και τους συνεργάτες των τραπεζών… δηλαδή τους ελληνόφωνους της Βουλής των Νεοελλήνων!!!

    Το θύμα συμπεριφέρεται σαν θύμα και περιμένει την σωτηρία από ήρωες των πλαστών ομολόγων… και 600 δις γιατί τα όνειρα δεν τους κουράζουν…

    Ο νεοέλληνας ζει στον κόσμο του!!! Πιστεύει ότι η σωτηρία του θα προκύψει μετά την συνεργασία των πολιτικών του με την μαφία των Ροτσλιντ και ζητά βοήθεια από το πεινασμένο σαρκοβόρο να σώσει τον νεοελληνικό αμνό….πράγματι οι σύγχρονοι δούλοι της Ελλάδας προτιμούν να σέρνονται στα τέσσερα και να εκλιπαρούν την σωτηρία τους από τους Ροτσιλντς…η δουλικότητα τους ξεπέρασε τον αυτοσεβασμό τους…και η λογική τους ξεπέρασε το αδιανόητο….

    Παράδωσαν την χώρα τους σε ξένα χέρια δίχως να πολεμήσουν… ξεγυμνώθηκαν πρώτα ηθικά και στην συνέχεια οικονομικά σαν την μοντέρνα πόρνη που γδύνεται μπροστά στους σκατόγερους που θέλουν την πηδήξουν για λίγα ψίχουλα…το τέλος της χώρας τους έγινε πραγματικότητα και έγινε ο πρώτος πολίτης ιδιοκτησίας ξένων συμφερόντων. Ότι ήταν πολύτιμο στην χώρα τους όπως οι σιδηρόδρομοι, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια ιδιωτικοποιήθηκαν, δηλαδή ξεπουλήθηκαν σε ξένους επενδυτές… και χάνουν ακομη και τα σπίτια τους που έμεναν.

    Το ερώτημα είναι, όταν η χώρα πάψει να είναι χώρα και γίνει ιδιοκτησία άλλων, Τι θα συμβεί με τον νεοέλληνα???

  6. ΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.Αυτή η φωτό είναι σε όλες τις αριστερές ιστοσελίδες,και του συστήματος, βρήκαν ευκαιρία πάλι για λίγη πλύση εγκεφάλου, όπως έχω ξανά πει αυτοί η αριστερή φυλή (απόγονοι μογγόλων αυτό που δεν καταλάβες τοσα χρονιά, και μετά λες γιατί είναι ανθελληνες)είναι εκμεταλλευτές των πάντων..

    ο Αντιρατσισμός ειναι μια νέα πληγή με νέα εκατόμβη στον σημερινό πανηλίθιο νεοέλληνα νομίζει οτι με αυτη την ηλίθια πονοψυχιά του θα ρίξει σταχτή στα μάτια του για να μην βλέπει τον ίδιο του τον αφανισμό !!!

    Στέλνουν παγκοσμίως-άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος τους- ήταν μια Ελλάδα μουσσουλμανική και βέβαια ένα κάλεσμα σε όλους τους εξ' Ανατολών πρόσφυγες μετανάστες-παράνομους μετατάστες κατά την ΕΕ- να έρθουν στην Ελλάδα όπου περνάνε υπέροχα.

    Ποίος είναι αυτός που ανέχεται χαμερπώς κι εθελοδούλως άπαντα τα κακώς κείμενα; Ποίος είναι αυτός που τρέχει οπίσω από τον κάθε αμόρφωτο βουλευτή για να ικανοποιήσει το μικροσυμφέρον του;

    Ποίος είναι αυτός που ενώ κάθε σοβαρή έννοια που συνδέεται με το όνομα Ελλάς έχει ευτελιστεί, εκείνος νοιάζεται μόνο για το ταπεινό του τομαράκι; Ποίος είναι αυτός που μοιρολογάει κάθε μέρα, αλλά κάνει τάματα και μετάνοιες στον εξουσιαστή του;

    Ποίος έιναι εκείνος που ενώ παρουσιάζονται άνθρωποι τίμιοι και ειλικρινείς να τον εκφράσουν πολιτικά, εκείνος επιλέγει τομαριστικώς κι μαζοχιστικώς να ψηφίζει οικογενειοκράτες απατεώνες για να τον βολέψουν σε μια ταπεινή θεσούλα;

    Ποίος είναι αυτός που ενώ η εγχώρια παραγωγή έχει βαλτώσει, εκείνος διαφημίζει πάντοτε τα ολοκαίνουρια εισαγώμενα αγαθά, τα οποία τρέχει ως ιθαγενής καννίβαλος να αγοράσει;

    Ποίος είναι αυτός που δεν έχει κανένα πρόβλημα να προδώσει, αρκεί να βγάλει κάτι από αυτήν την υπόθεσιν; Εσύ. Εσύ, Νεοέλληνα ραγιά. Εσένα, Νεοέλληνα ραγιά, σε αποστρέφομαι περισσότερο από όλους τους άλλους εχθρούς της Ελλάδος.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

  7. Το σενάριο της ρήξης ήταν τελικά πολύ επικίνδυνο !!!
    Μπορεί μέχρι και να ξεμέναμε από φραπέδες και φρέντο !!!

    Επειδή, τα 5.000.000 Έλληνες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, φοβήθηκαν μήπως χρεοκοπήσουν οι πλούσιοι και σταματήσει η χρηματοδότηση των συσσιτίων της Εκκλησίας, των ΜΚΟ και των Δήμων και, ταυτόχρονα, μήπως σε περίπτωση πιστωτικής ασφυξίας του δημοσίου, διακοπεί το πρόγραμμα ανθρωπιστικής κρίσης και σταματήσει η παροχή της κρατικής ελεημοσύνης των 200.000.000 τον χρόνο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουν να χάσουν το εξασφαλισμένο κατά κεφαλήν εισόδημα των 25 ευρώ ετησίως.

    Επειδή, οι 2.500.000 άνεργοι, υποαπασχολούμενοι και αδήλωτοι-ανασφάλιστοι του ιδιωτικού τομέα, φοβήθηκαν μήπως μείνουν απλήρωτοι για 2-3 μήνες οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι ένστολοι και οι συνταξιούχοι και δεν έχουν από ποιόν να ζητήσουν δανεικά.

    Επειδή, το 93% των Ελλήνων που έχουν καταθέσεις κάτω από 10.000 ευρώ και, ταυτόχρονα, χρωστάνε σε δάνεια και κάρτες τουλάχιστον τα τριπλάσια, φοβήθηκαν μήπως κλείσουν οι τράπεζες και διαταραχθεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

    Επειδή, όσοι δεν έχουν δεκάρα τσακιστή καταθέσεων και όσοι έχουν δεσμευμένους τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς για χρέη σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, φοβήθηκαν μήπως ξεμείνουν από λεφτά τα ΑΤΜ και υπάρξει μαζικό bank run του 7% των Ελλήνων που έχουν ακόμη κάτι να χάσουν.

    Επειδή, 500.000 σφραγισμένοι, κατασχεμένοι και πλειστηριασμένοι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, που δεν τολμούν να περάσουν ούτε έξω από τράπεζα, αφού είναι καταχωρημένοι με 10 τουλάχιστον σελίδες ο καθένας στη μαύρη λίστα του Τειρεσία, φοβήθηκαν μήπως χαθεί το τρένο της πρόσβασης τραπεζών, ΜΜΕ και διαπλοκής στο φθηνό, τραπεζικό χρήμα της ρευστότητας που θα τους εξασφαλίσει το πρόγραμμα πιστωτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ, μετά τον συμβιβασμό της κυβέρνησης με τους δανειστές.

    Επειδή, οι χαμηλοσυνταξιούχοι φοβήθηκαν ότι αν καθυστερήσει η πληρωμή των συντάξεων και δεν μπορούν να δώσουν χαρτζηλίκι στα άνεργα παιδιά, τους γαμπρούς, τις νύφες και τα εγγόνια τους, αυτοί θα αναγκαστούν να φύγουν οικονομικοί μετανάστες στο εξωτερικό και, έτσι, εκείνοι δεν θα έχουν κανέναν να τους γηροκομήσει.

    Επειδή, κάποιοι πιο προχωρημένοι συνταξιούχοι φοβήθηκαν ότι, στην περίπτωση που μας έβγαινε το σενάριο της ρήξης, του κουρέματος του χρέους σε επίπεδα βιωσιμότητας και της επιστροφής στην ανάπτυξη, με αποτέλεσμα τα παιδιά και τα εγγόνια τους να βρουν δουλειές, να ξαναποκτήσουν εισόδημα και να μην έχουν πλέον ανάγκη τις συντάξεις τους για χαρτζηλίκι, τότε αυτά θα τους έδιωχναν ξανά από το σπίτι όπου σήμερα ζουν όλοι μαζί για να τα βγάζουν πέρα και θα τους ξανάστελναν πάλι πίσω, στη μοναξιά των γηροκομείων.

    Και, τέλος, επειδή οι δημόσιοι υπάλληλοι αδιαφόρησαν πλήρως για το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης, αφού γνωρίζουν καλά ότι, βρέξει χιονίσει, εντός ή εκτός μνημονίου, με Τσίπρα, Σαμαρά, Βενιζέλο, Ποτάμη, ακόμη και με Πρωθυπουργό τον Γιάννη Στουρνάρα, αυτοί δεν πρόκειται ποτέ να μείνουν απλήρωτοι και να πεινάσουν, επειδή είναι τα πελατάκια του πολιτικού συστήματος, εκείνοι που κάνουν βουλευτές και υπουργούς τους πιο απίθανους και τυχάρπαστους τύπους, αφού στην οικονομία της αγοράς ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.

    Αυτά σε γενικές γραμμές είναι τα συντεχνιακά μικροσυμφέροντα των νεοελλήνων ραγιάδων, που απέτρεψαν τη ρήξη με τους δανειστές και που νομιμοποίησαν την όποια επερχόμενη συμφωνία της κυβέρνησης με τους θεσμούς της ΕΕ.

    Πέρα όμως από αυτά, υπάρχει και το μεγάλο, κοινό αίσθημα της πατριωτικής ευθύνης και του γενικού συμφέροντος, που καταλαμβάνει κάθε χρόνο τέτοιον καιρό όλους τους νεοέλληνες ραγιάδες. Αυτό που αφορά τα μπάνια του λαού που μόλις αρχίζουν και που αναστέλουν κάθε λογής επαναστάσεις, μεταθέτοντάς τες πάντα για το φθινόπωρο.

    Άσε που στο σενάριο της ρήξης μπορεί μέχρι και να ξεμέναμε από φραπέδες και φρέντο !!

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΠΙΘΗΚΟΛΙΑΚΟΣ

  8. Ο σύγχρονος νεοέλληνας, δυστυχώς, κουβαλάει γονίδια και νοοτροπίες του ραγιά, ακόμα και 200 χρόνια, μετά την απελευθέρωση, με διάφορες εκφάνσεις, όχι μόνον της υποτέλειας, αληθινής ή προσποιητής, απένταντι στην Εξουσία, πλέον.

    Η κουβέντα αυτή είναι επίκαιρη, καθώς βλέπουμε αυτές τις ημέρες, τον συνωστισμό αιτήσεων, για τα ψίχουλα του (αντι)κοινωνικού μερίσματος, ακόμα και από άτομα, που δεν το δικαιούνται, άλλοι δηλώνουν ψευδή στοιχεία (θυμίζει όσους, πιθανώς, ζητάνε επίδομα θέρμανσης, χωρίς να έχουν βάλει πετρέλαιο), άλλοι κάνουν αιτήσεις, εξ ονόματος πεθαμένων κ.ο.κ.

    Μία βασική έκφανση ραγιαδισμού, είναι, επομένως, η κουτοπονηριά και η απάτη, η προσπάθεια παράκαμψης του Νόμου, με απίστευτες "πατέντες", πέρα δηλαδή από την (ακαταμάχητη) τάση, να απλώνουν το χέρι, σαν ζήτουλες, κάθε φορά, που η Εξουσία μοιράζει χρήμα (δεν λέω τζάμπα, γιατί δεν υπάρχει αυτό το πράγμα, το τζάμπα έχει πεθάνει προ πολλού).

    Πέρα, από χτυπητές περιπτώσεις, όπως το χτίσιμο μέσα σε καμένα δάση (βέβαια, η αυθαιρεσία στη δόμηση, είναι στην Ελλάδα ο κανόνας, ακόμα και όταν υπάρχει άδεια…), θέλω να μιλήσω σήμερα, για μια πιο πεζή-καθημερινή περίπτωση, για τα "σημεία και τέρατα", που παρατηρώ, όσον αφορά την στάθμευση στο κέντρο της πόλης.

    Εκεί, λοιπόν, ο σύγχρονος, νεοέλληνας, ραγιάς, σκαρφίζεται απίστευτους τρόπους, προκειμένου ΚΑΙ να κάνει τη δουλειά του (να παρκάρει κοντά, δηλαδή και να μην περπατήσει και του πέσει ο πισινός) ΚΑΙ να γλιτώσει την κλήση.

    Εδώ βέβαια, θα ήταν χρήσιμη, η μαρτυρία ενός δημοτομπάτσου, για το τι βλέπουν καθημερινά τα ματάκια του, ως πιο ειδικού.

    Βέβαια, αν ανοίξουμε τώρα, την συζήτηση, για το αν και κατά πόσον, οι κλήσεις που κόβονται, τελικά …πληρώνονται, θα πάμε σε μια άλλη έκφανση ραγιαδισμού, στο ότι γλύφω ή χρησιμοποιώ γνωριμίες, για να μην έχω συνέπειες, από την παραβίαση των Νόμων ή για να πάρω αυτό που θέλω (διορισμό, κάρτα μόνιμου κατοίκου, άδεια εισόδου στο δακτύλιο, μετάθεση στο Στρατό και πάει λέγοντας, ο κατάλογος ΕΊΝΑΙ ατελείωτος).

    Ο σύγχρονος νεοέλληνας ραγιάς, είναι διατεθειμένος να πληρώσει-λαδώσει τον υπάλληλο-εκπρόσωπο της Εξουσίας, για να πετύχει αυτό, που επιδιώκει ΑΚΟΜΑ και (εδώ είναι το εξωφρενικό) όταν έχει δίκιο, όταν δικαιούται αυτό που ζητάει !

    Ο σύγχρονος νεοέλληνας ραγιάς, θέλει επίσης να παίρνει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια και ει δυνατόν, χωρίς να κάνει τίποτα…(εξ ου και οι περισσότεροι κοιτάνε να "βολευτούν" στο Δημόσιο)

    Και το καταφέρνει πολύ συχνά, χάρη στις πελατειακές σχέσεις και το ρουσφέτι, πουλώντας την ψήφο του, κάνοντας ένα αλισβερίσι με την Εξουσία, αντίστοιχο με ό,τι γινόταν επί Τουρκοκρατίας, όπου για να τύχεις ευνοϊκότερης μεταχείρισης, θα έπρεπε, είτε να λαδώσεις, είτε να "γλύψεις", είτε να καταδώσεις κάποιον άλλον, δηλαδή να ρουφιανέψεις και πάει λέγοντας.

    Επομένως, η σύγχρονη έννοια του ραγιαδισμού, διαφέρει από αυτήν, που της δίνουν κάποιοι (είτε από άγνοια, είτε από δόλο), ότι δηλαδή είμαστε υποτελείς στους …ξένους δανειστές (ενώ αυτό είναι φυσιολογικό, ισχύει πάντα και παντού και έτσι άλλωστε μένουμε ζωντανοί), είναι καθαρά ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ζήτημα και πρόβλημα και όσο ο νεοέλληνας συνεχίζει να έχει την "νοοτροπία του ραγιά" και εξαρτάται από άλλους (κυρίως τους πολιτικούς), δεν μπορεί να πάρει την ζωή και την τύχη του, στα χέρια του και παράλληλα κοιτάει πως θα παρακάμψει τη νομιμότητα, με κουτοπονηριά, προκοπή δεν θα υπάρξει στον τόπο αυτό !

  9. ρε μασονοπουστα εσυ και ο μαρκος ντε σκατ αντε και γαμηθειτε υπογειοσκυλα της μοσαντ

  10. ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΑΚΑΤΗ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΜΙΤ, ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΕ ΑΡΤΕΜΗ ΨΩΡΡΑ.

    ΕΧΕΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΓΑΡΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ. ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΣΟΝΟΣ ΓΥΝΑΙΚΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΕΞΤΙΜΗΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ.

    ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ

    Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΣΩΣΗ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ.

    ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΗΧΗΣΗ, ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ, ΥΨΗΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΕΛΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4, Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΩΡΗ ΛΟΥΓΚΡΑ ΧΩΡΙΣ ΓΑΡΙΔΑΚΙ ; ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ.

    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.

  11. Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 8:51 π.μ.-Ανώνυμος23 Αυγούστου 2018 – 9:15 π.μ.

    ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΟΧΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΘΡΟ.

    ΚΥΡΙΕ ΑΓΓΕΛΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΔΙΔΑΧΤΗΚΑΜΕ, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΣΟΦΟΙ ΑΠΕΡΡΙΠΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΩΣ ΑΝΑΞΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ.

    ΚΥΡΙΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΒΡΕΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ
    ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

Comments are closed.