Πρωτοφανές ατύχημα στον Καναδά: Αυτοκινούμενο τροχόσπιτο «πέταξε» μέσα στο πλοίο – Νεκρός ο οδηγός (βίντεο)

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα σε πορθμείο στον Καναδά όταν ένα αυτοκινούμενο όχημα κυριολεκτικά «πέταξε» μέσα στο πλοίο με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τη ζωή του.

Στο βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες αρχικά φαίνονται επιβάτες να κινούνται στον χώρο στάθμευσης των οχημάτων του πλοίου που εκτελούσε το δρομολόγιο από την πόλη Tadoussac στην πόλη Baie-Sainte-Catherine.

Ξαφνικά όλοι κοιτούν ψηλά και τρέχουν να κρυφτούν καθώς δευτερόλεπτα αργότερα πάνω στο πλοίο προσγειώνεται το αυτοκινούμενο όχημα.
Από το διαλυμμένο όχημα ανασύρθηκε νεκρός ο 40χρονος οδηγός του Έρικ Μπέλεκ ενώ σοβαρά τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε μια γυναίκα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Σύμφωνα με καναδικά μέσα ενημέρωσης το δυστύχημα προκλήθηκε πιθανότατα από κάποια βλάβη στα φρένα του οχήματος καθώς αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι δευτερόλεπτα πριν την μοιραία «πτήση» ο οδηγός του αυτοκινούμενου έδειχνε να μην μπορεί να φρενάρει το όχημα.

Οι ίδιοι μάρτυρες χαρακτηρίζουν «ήρωα» τον 40χρονο γιατί προσπάθησε με την κόρνα του να ειδοποιήσει τα οχήματα που βρίσκονταν μπροστά του πριν τελικά να φτάσει στη ράμπα επιβίβασης από την οποία και «απογειώθηκε»

loading...