Κρήτη: Γονείς πληρώνουν από την τσέπη τους για δασκάλα ειδικής αγωγής

Θλίψη προκαλούν τα όσα αποκαλύπτει η κ. Εύη Μαλλιωτάκη, μητέρα του 6χρονου Μάριου, ο οποίος διαγνώστηκε με αυτισμό και λόγω της μη πρόσληψης δασκάλων παράλληλης στήριξης, αναγκάζεται να πηγαίνει στο νηπιαγωγείο μαζί με άλλα 24 παιδάκια.

Μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη, είπε μεταξύ άλλων:  "Οση πρόοδο κάναμε εδώ και ενάμιση χρόνο, τη βλέπουμε να χάνεται μέρα με τη μέρα. Δυσκολεύεται και ο Μάριος αλλά και υπόλοιπα παιδιά στην τάξη".

Η κ. Μαλλιωτάκη είναι η κρητικιά μάνα που έστειλε επιστολή στον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη, ζητώντας του την άμεση λειτουργία της παράλληλης στήριξης, την ώρα που 450 παιδιά σε όλη την Κρήτη έχουν την ανάγκη της.

Η κ. Μαλλιωτάκη είπε ότι δεν έχει λάβει καμία απάντηση και μίλησε για την τραγική κατάσταση την οποία βιώνουν πολλοί γονείς, οι οποίοι φοβούμενοι το στίγμα της μικρής κοινωνίας, από άγνοια αλλά και λόγω κακής οικονομικής κατάστασης έχουν φτάσει σε απόγνωση, μη ξέροντας τι να κάνουν με τα παιδιά τους.

'Οπως αποκάλυψε μάλιστα, υπάρχουν γονείς, με οικονομική επιφάνεια, οι οποίοι πληρώνουν δασκάλα ειδικής αγωγής, για να πηγαίνει στο δημόσιο σχολείο και να διδάσκει στα παιδιά τους!

Πηγή: ekriti
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]