Δυσαρέσκεια Ολυμπιακού για Στράτο και… απάντηση

Στη Super League μεταφέρθηκε η κόντρα του Ολυμπιακού με τη «συμμαχία» Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εν όψει των εκλογών της ΕΠΟ.

Με επιστολή που υπογράφει ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Δημήτρης Αγραφιώτης, ζήτησε εξηγήσεις από τον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο, για την απουσία του (λόγω της ιδιότητας του αντιπροέδρου της ΕΠΟ που διατηρεί) από την τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Μάλιστα αφήνει αιχμές πως η απουσία του δημιουργεί την εντύπωση πως συμμετείχε σε συντονισμένη προσπάθεια συμβούλων της αντιπολίτευσης να δημιουργήσουν έλλειψη απαρτίας.

Ο πρόεδρος της λίγκας απάντησε με επιστολή εξηγώντας τους λόγους της απουσίας του και αναφέροντας πως η διαδρομή του αποτελεί απόδειξη ότι δεν συμμετέχει σε παρασκηνιακές κινήσεις.

Η επιστολή του κ. Αγραφιώτη αναφέρει μεταξύ άλλων πως «… υπήρξε συντονισμένη προσπάθεια κάποιων μελών του ΔΣ της ΕΠΟ, τα οποία φέρονται να λειτουργούν παραταξιακά εν όψει της ΓΣ της ΕΠΟ, να δημιουργήσουν τεχνηέντως έλλειψη απαρτίας. Δυστυχώς με τη μη παρουσία σας στη συνεδρίαση δημιουργήθηκε ευρέως η εντύπωση ότι συμμετείχατε κι εσείς στην ως άνω προσπάθεια των μελών του ΔΣ της ΕΠΟ».

Στην απάντησή του ο κ. Στράτος έκανε λόγο για ραντεβού με τον ΟΠΑΠ «… για να μας παραδοθεί η πρόταση για τη σύμβαση χορηγίας με τη Super League», αλλά και ένα προσωπικό πρόβλημα που καθιστούσε σχεδόν αδύνατο να δώσει το «παρών». Επισήμανε, δε, πως «… 10 χρόνια δημοσιογραφίας… 25 χρόνια μαχόμενης δικηγορίας… 25 χρόνια ενεργού ποδοσφαιρικού παραγοντισμού… αποτελούν τον αψευδέστερο και πλέον αξιόπιστο μάρτυρα όχι μόνο του πώς αντιλαμβάνομαι και λειτουργώ στο πλαίσιο των θεσμικών μου ρόλων, αλλά και την αγάπη μου, το μεράκι μου και τη φροντίδα μου για το ίδιο το ποδόσφαιρο, ως απλός φίλαθλος και μόνο… Συνεπώς θα αφήσω ασχολίαστο αυτό το τμήμα της επιστολής σας, διότι δεν με αφορά, δεν με αφορούσε και δεν σκοπεύω να με απασχολήσει για κανένα λόγο στο μέλλον».

Πηγη sportfm
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΕΜΑΘΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]