Γ. Δραγασάκης: «Η κυβέρνηση ούτε προστατεύει ούτε έχει εξαρτήσεις από κανέναν»

«Η Τράπεζα Αττικής βρίσκεται σε διαδικασία ταχείας επίλυσης των εκκρεμοτήτων που αφορούν στην ανασυγκρότηση της διοίκησής της».
Τα παραπάνω αναφέρουν κύκλοι της αντιπροεδρίας του Γιάννη Δραγασάκη οι οποίοι, με αφορμή την εκλογή νέας διοίκησης επισημαίνουν ότι «οι δείκτες κεφαλαιακής επάρκειας της Τράπεζας Αττικής είναι οι υψηλότεροι στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα (πάνω από 16%) και πολύ υψηλότεροι από τους επιβαλλόμενους ελάχιστους του ευρωσυστήματος (8- 10- 12%)» και «οι καταθέσεις στην τράπεζα Αττικής είναι απολύτως ασφαλείς, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται και η άρση των περιορισμών που επιβλήθηκαν στην παροχή πιστώσεων».

Κύκλοι της αντιπροεδρίας σημειώνουν ταυτόχρονα ότι «η Τράπεζα Αττικής τελούσε και τελεί υπό τον εποπτικό έλεγχο της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία έχει την αρμοδιότητα να ερευνά και να αξιολογεί τα δεδομένα λειτουργίας της. Η κυβέρνηση ουδέποτε στάθηκε εμπόδιο στο να επιτελέσει η Τράπεζα της Ελλάδος το έργο της και όποτε ρωτήθηκε συνηγόρησε στη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη της Τράπεζας Αττικής».

«Η κυβέρνηση ούτε προστατεύει ούτε έχει εξαρτήσεις από κανέναν. Επιδιώκει τη διαφάνεια και τον έλεγχο παντού, με τη συνδρομή και της Δικαιοσύνης όπου αυτό επιβάλλεται, χωρίς γενικευμένη ποινικοποίηση του τραπεζικού συστήματος», σημειώνουν οι ίδιες πηγές της αντιπροεδρίας και προσθέτουν: «Η κυβέρνηση εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι η Τράπεζα Αττικής αποτελεί, εδώ και χρόνια, στόχο κατευθυνόμενων αρνητικών δημοσιευμάτων από κέντρα και δυνάμεις οι οποίες επιδιώκουν είτε το κλείσιμο είτε την εξαγορά της έναντι ευτελούς τιμήματος».
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

 1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΚΟΠΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα παντρΕυτώ την Ωραία της Πάτρας Μάνεση ΤΑΡΑΡΟΜ κουμπαράς ο Πσώρρας


   ΝΤΈΙΒΙΝΤ ΡΌΚΦΕΛΕΡ

   Διαγραφή
  2. καλους απογονους

   Διαγραφή
 2. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ
  ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ,ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΑΥΤΟΝ?????

   Διαγραφή
 3. Όταν ο απόπατος της πολιτικής συναντά την κίτρινη δημοσιογραφία.
  Σύμφωνα με την επίσημη παραπολιτική ειδησεογραφία, δυο ρεπόρτερ συνελήφθησαν στη Νέα Υόρκη γιατί παρακολουθούσαν τον Παππά και Χριστοφορίδη. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το τι διαρρέει το Μαξίμου, οι δυο ρεπόρτερ συνελήφθησαν από τις αρχές ασφαλείας των ΗΠΑ γιατί, αφού πρώτα τους εντόπισαν οι Παππάς-Χριστοφορίδης, κατόπιν ειδοποίησαν τις αρχές, οι οποίες προχώρησαν σε σύλληψη.
  Μετά απ' όλα αυτά ξεκίνησε μια ολόκληρη επιχείρηση απόδοσης στο όλο θέμα τέτοιων καρικατουρίστικων διαστάσεων, έτσι ώστε να χάσει κάθε σημασία. Κι εδώ ακριβώς είναι το όλο ζήτημα.

  Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστέψετε αυτά που γράφω. Μπορείτε άνετα να χάψετε τις ιστορίες που δημοσιεύουν οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι στις φυλλάδες. Ειδικά της αριστεράς. Δικαίωμά σας. Απλά θυμηθείτε πόσες φορές από το 2010 τουλάχιστον, βρεθήκατε στην ανάγκη να πείτε, "βρε, αυτός τα έλεγε, αλλά εμείς δεν τον πήραμε στα σοβαρά!"
  http://dimitriskazakis.blogspot.gr/2016/09/blog-post_21.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]