Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τη σχέση έχουν αυτά τα δύο πρόσωπα

Ίσως σκεφτείτε ότι αυτή η ιστορία είναι ψεύτικη, αλλά είναι πραγματική. Ένας πρώην Αμερικανός πεζοναύτης μοιράστηκε την ιστορία του, πως μεταμορφώθηκε από ένας μουσάτος, τριχωτός άντρας σε μια εντυπωσιακή όμορφη ξανθιά.

Η Σόνα Αβέντιαν, 33 ετών, γεννήθηκε άντρας με το όνομα Μάτθιου. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, ζούσε ένα ψέμα, επειδή δεν ήταν αυτή που ήθελε. Η Σόνα λέει ότι ήθελε να είναι κορίτσι από την ηλικία των τεσσάρων, αλλά μεγαλώνοντας σε μια συντηρητική οικογένεια, ήταν ένα μυστικό που δε περίμενε ποτέ να φανερώσει.


Στη συνέχεια μπήκε στο σώμα των πεζοναυτών για να το ξεπεράσει. Υπηρέτησε σε έξι αποστολές στο Ιράκ και το Αφγανιστάν πριν την μεταμόρφωσή της. Είχε μια όμορφη σύζυγο, μια μικρή κόρη και μια πετυχημένη δουλειά. Ζούσε το αμερικάνικο όνειρο, εκτός από ένα πράγμα. Κουβαλούσε ένα τεράστιο και επώδυνο μυστικό.

Τότε τα πράγματα άλλαξαν. Το Νοέμβριο του 2012, η Σόνα εκδηλώσε ως τρανσέξουαλ και ξεκίνησε τη μεταμόρφωσή της για να ζήσει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν. Έχασε βάρος και έκανε επεμβάσεις με λέιζερ. Υποβλήθηκε σε ορμονική θεραπεία και σε περίπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις και ανακάλυψε τη γιόγκα. Ήταν στο δρόμο να αποκτήσει τη ζωή που πάντα ήθελε.


Πηγη trelokouneli

2 σχόλια :

  1. ΜΑΛΛΙΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΠΩΣ ΕΒΓΑΛΕ???????? ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο στο παληκαρι τετοιους θελει ο Ροτσιλντ να τον παιρνουν για να τους τον δινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή