ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «Θα τα κάνω όλα λίμπα – Πάνο πρέπει να…»

Το μυστικό ραντεβού Τσίπρα-Καμμένου-Παππά στο Καβούρι που αποκαλύπτει ο Φιλελεύθερος και η διάψευση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Φιλελεύθερου», το απόγευμα της Παρασκευής ο
πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετέβη μαζί με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής και εκ των παλαιοτέρων και πλέον έμπιστων συνεργατών του, Νίκο Παππά, στο σπίτι του Πάνου Καμμένου, στα όρια της Βούλας με το Καβούρι.

Αυτή ήταν η πρώτη, εδώ και αρκετό καιρό, συνάντηση του πρωθυπουργού με τον κυβερνητικό του εταίρο και αφού έχουν μεσολαβήσει αρκετά γεγονότα (Σκοπιανό, ελληνοτουρκικά, Σαββίδης, πώληση βλημάτων στη Σ. Αραβία) τα οποία λειτουργούν διαλυτικά στην αξιοζήλευτη μέχρι πρότινος στενή συνεργασία τους.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η συνάντηση εξελίχθηκε σε άγριο καβγά με αφορμή το Σκοπιανό, με τον Π. Καμμένο να λέει στον Αλ. Τσίπρα πως δεν θα διστάσει να τα κάνει «όλα λίμπα». «Εγώ την έχω τη λύση. Εγώ που υπέγραφα για να σώσω την πατρίδα, εγώ θα αποχωρήσω για να τη σώσω» φέρεται να είπε σε οξύ τόνο στον πρωθυπουργό.

Μάλιστα, η εφημερίδα εμφανίζει και έναν διάλογο ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Αμύνης:

Πάνος Καμμένος: Με έχετε βάλει στο περιθώριο. Θα τα κάνω όλα λίμπα
Αλέξης Τσίπρας: Πάνο, πρέπει να προχωρήσουμε με το μακεδονικό και με τους δύο στρατιωτικούς.

Για «κατά φαντασίαν συνάντηση από τον κατά φαντασίαν «Φιλελεύθερο» του κ. Μητσοτάκη», κάνει λόγο ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, με ανάρτησή του στο twitter, απαντώντας στο δημοσίευμα.

«Τα μόνα ‘εκρηκτικά ραντεβού’ που απασχολούν αυτή την περίοδο την κοινή γνώμη είναι αυτά της Novartis με τα στελέχη της ΝΔ», προσθέτει ο κ. Παππάς.

:

loading...

1 thought on “ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «Θα τα κάνω όλα λίμπα – Πάνο πρέπει να…»

  1. ο παπασ εχει παει και σε αλλα ραντεβου με τον πανο καμμενο ειναι ο ενδιαμεσος συνομιλητης του υπουργου και του πρωθυπουργου διοτι συνδεεται και με τους δυο με φιλια

Comments are closed.