Κρακεν και στα μουτρα σας

 

Διαβαζα παλι χθες νεες δηλωσεις γνωστου τηλεμαιντανου ειδικου επι της τρομοκρατιας των εμβολιων και δεν μπορουσα να κρατηθω απο τα γελια,θεωρουν τον κοσμο τοσο ηλιθιο που ενω απο μονοι τους αυτοαιναιρουνται σε οσα λενε δεν το καταλαβαινουν κιολας,και το χειροτερο σταδιο ηλιθιοτητας ειναι οτι δεν καταλαβαινουν οτι το εχουμε καταλαβει εμεις.

Αφου λοιπον εκανε μια αναλυση για την νεα μεταλλαξη Κρακεν,η επομενη θα ονομαζεται Αλιεν….ειπε οτι:

Η νεα μεταλλαξη διαφευγει των εμβολιων,οπως και οι προηγουμενες δηλαδη.

Οτι μεταδιδεται πιο ευκολα,καλα αυτο πλεον και αν ειναι αστειο,καθε ιος μεταδιδεται οπως και οι υπολοιποι ιοι,αν βρει χωρο θα επεκταθει.

Οτι τον ανησυχουν μονο οι ανεμβολιαστοι,θελει να πει εδω οτι ο ιος ειναι εξυπνος,σαν τα μασαζοκαλσον και θα αναγνωριζει τους ανεμβολιαστους απο μακρυα και θα τους επιτιθεται κατα μετωπον θανατωνοντας τους με αγριο τροπο,θα τους κτυπαει με μανια στα μουτρα και θα τους ριχνει και μια ροχαλα…..τους εμβολιασμενους θα τους σεβεται,δεν θα τους πλησιαζει.

Και αυτο-αναιρειται απο μονος του γιατι εχει πει νωριτερα οτι μαλλον,,,εγω λεω σιγουρα ….ο ιος διαφευγει απο τα εμβολια.

 

Ποσο καιρο τα λενε αυτα,δεν βαρεθηκαν να λενε τοσες μαζεμενες μαλακιες?

Οταν λες βρε χαζο-ντιλερ των εμβολιων οτι:

Ο ιος διαφευγει των εμβολιων σημαινει οτι τα εμβολια δεν τον σταματουν,οποτε για ποιο λογο θα προτιμησει τους ανεμβολιαστους?

Και πες οτι τους προτιμαει,εχει κανενα στοιχειο οτι ο ιος ειναι θανατηφορος?

Η Κουκλα του Τσακι η Παγωνη ειπε προχθες οτι ο ιος επιτιθεται στα ανωτερα αναπνευστικα συστηματα και δεν προκαλει πνευμονιες.

Ποιος ο λογος να γινεται τοση φασαρια και να αρχιζουν παλι την ιδια ιστορια?

Η ασθενεια της μαλακυνσης εγκεφαλου που εχουν αυτοι που ονομαζονται ειδικοι,που εχουν διαψευστει σε οτι εχουν πει η εχουν προβλεψει 3 χρονια τωρα και ομως επιμενουν στα ιδια και στα ιδια.

Με μια διαφορα

Κανεις δεν τους πιστευει 

Κανεις δεν δινει σημασια σε οτι λενε.

Oι προβλεψεις τους,τα μετρα που εισηγηθηκαν και η αντιμετωπιση της πανδημιας απο την συμμορια του Κουλη μας εφεραν πρωτους σε νεκρους ανα εκατομμυριο.

Ας το βουλωσουν επιτελους.

https://harrytsopanos.blogspot.com/2023/01/blog-post_17.html

loading...