Δες τι αποκαλύπτει η ημερομηνία της γέννησής σου για την προσωπικότητά σου… Κι όμως ισχύει!

Μία εναλλακτική στα ζώδια και το τι σημαίνουν είναι η ίδια η ημερομηνία γέννησής μας. Η αριθμολογία της μέρας που γεννηθήκαμε, ανεξάρτητα από τον μήνα, μπορεί να αποκαλύψει κάποια κομμάτια της προσωπικότητάς μας και θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πόσο ισχύουν!

3, 9, 12, 15, 21, 29, 30: Ακραία δημιουργικοί!

Eάν έχετε γεννηθεί μία από αυτές τις μέρες, τότε θα γίνεται ένας πολύ δημιουργικός άνθρωπος. Λατρεύετε την τέχνη και την κουλτούρα και είστε από αυτούς που κοιτάτε κάτι από κάθε γωνία για να έχετε μία καλύτερη εικόνα του στο μυαλό σας.

1, 10, 18, 19, 27, 28: Γεννημένοι Ηγέτες

Είστε πολύ παθιασμένος όταν πρόκειται γι’αυτούς που αγαπάτε. Τίποτα δεν θα σας σταματήσει εάν δεν σιγουρέψετε πως όλοι θα καταφέρουν τους στόχους τους, ακόμα και αν χρειαστεί να βάλετε τον εαυτό σας στην άκρη έτσι ώστε να τα καταφέρουν.

Ταπεινοί και τολμηροί, καταλαβαίνετε πολύ καλά τον κόσμο γύρω σας. Είστε από τους γεννημένους ηγέτες του κόσμου και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει!

2, 6, 7, 11, 20: Έχουν πολύ μεγάλη κατανόηση

Καταλαβαίνετε τι σημαίνει σωστό και τι λάθος και δεν αφήνετε ποτέ τους ανθρώπους με αμφιβολίες ή φόβους. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τα πάντα και έχετε μεγάλη αντοχή στην πίεση και το άγχος, αλλά πάντα αντιμετωπίζετε τα προβλήματά σας με λογική, σιγουρεύοντας πως είστε σίγουροι πριν πάρετε μία απόφαση.

4, 25, 16, 5, 14, 23: Πνεύμα της Περιπέτειας

Εάν έχετε γεννηθεί αυτές τις μέρες, τότε λατρεύετε την περιπέτεια. Πάντα θέλετε να εξερευνήσετε κάτι καινούργιο, είτε είναι μία νέα ασχολία, μέρος είτε άνθρωπος.

Ενθαρρύνετε τους πάντες γύρω σας να είναι όσο χαλαροί είστε και εσείς. Η ζωή είναι ωραία όταν είστε έξω και βρίσκετε κάτι καινούργιο που δεν είχατε ιδέα ότι υπήρχε!

8, 17, 22, 26, 13, 24, 31: Η οικογένεια είναι πάνω από όλα

Σαν ενδιαφέρει πολύ η οικογένεια και σας νοιάζει τι κάνει και συνήθως είστε μαζί τους και περνάτε καλά! Νοιάζεστε πολύ για τους αγαπημένους σας και ανεξάρτητα από το τι γίνεται στις ζωές τους, θα είστε πάντα εκεί γι’αυτούς. Το ίδιο ισχύει και για τους φίλους σας, τους οποίους βλέπετε σαν δεύτερη οικογένειά σας.

loading...