Είδηση ΣΕΙΣΜΟΣ! Οι ΗΠΑ σταμάτησαν τις ανασκαφές στην Αμφίπολη…


Με μία πρωτοφανή παρέμβαση για τα ελληνικά χρονικά, ένας υπάλληλος της αμερικανικής πρεσβείας φαίνεται πως ενεπλάκη κατόπιν εντολής, προκειμένου να σταματήσουν οι ανασκαφές στον αρχαιολογικού χώρο της Αμφίπολης.


Οι Σκοπιανοί φοβούνται τις αποκαλύψεις που ενδέχεται να προκύψουν από τις ανασκαφές και για αυτόν τον λόγο ο αμερικανικός παράγοντας παρενέβη, προκειμένου οι αποκαλύψεις αυτές να μείνουν «κάτω από το χώμα».

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν αντέδρασε στην προκλητική αυτή παρέμβαση, αλλά μάλιστα έδωσε εντολή να δοθεί πρόωρο τέλος στις ανασκαφές.

Τυφλή λοιπόν η υπακοή της κυβέρνησης προς τον αμερικανικό παράγοντα, προκειμένου να μην καταρρεύσουν οι προκλητικές αξιώσεις των Σκοπιανών από τα αποτελέσματα των ανασκαφών. Και εις ανώτερα…

voicenews.gr
loading...
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger

5 σχόλια :

 1. οχι εις ανώτερα...


  ΕΙΣΚατώτερα !!! (ΚΑΙ Ο ΝΟΏΝ ΝΟΕΙΤΩ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΛΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ,ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΥΠΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ

   Διαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟ ΕΝΩΧΛΕΙ ??

   Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΕΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΧΙΛΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΦΕΡΕ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΑΦΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ...ΔΕΙΤΕ..!!!

   ΠΟΙΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΛΕΣ ΒΛΑΜΕΝΕ??
   ΦΕΡΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΚΟΡΕΑΤΗ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ??

   Διαγραφή