Β. Λεβέντης: «Ορκιζόμαστε να ακυρώσουμε αυτή τη βρομερή Συμφωνία με νέο δημοψήφισμα»

Η Ένωση Κεντρώων ορκίζεται πως θα κάνει τα πάντα για να ανατρέψει και να ακυρώσει αυτή τη «βρομερή συμφωνία» με τη διενέργεια νέου δημοψηφίσματος μετά τις εκλογές δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ακόμα ότι «η Ένωση Κεντρώων, για να στηρίξει κυβέρνηση, αυτή θα κάνει δημοψήφισμα, θα βγει ένα 80% κατά της συμφωνίας των Πρεσπών και θα κάνουμε εξαγγελίες στα Ηνωμένα Έθνη και στις μεγάλες δυνάμεις ότι ο Ελληνικός λαός εκβιάστηκε από τον κ. Τσίπρα».

Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε τη Συμφωνία προδοσία λέγοντας: «Η πρώτη ήταν η συμφωνία της Ζυρίχης και του Λονδίνου που έκανε ο Κων. Καραμανλής και έβαλε τον Τούρκο εγγυήτρια δύναμη για την Κύπρο, η δεύτερη του Ιωαννίδη ο οποίος έδωσε τη μισή Κύπρο στους Τούρκους και η τρίτη αυτή που έγινε επί Τσίπρα και προδόθηκε η Μακεδονία».

Τέλος, ερωτηθείς για την κίνηση του βουλευτή του κόμματός του κ. Σαρρίδη να σηκώσει πανό στην ολομέλεια της Βουλής ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε: «Εγώ βουλευτές δεν σχολιάζω. Εμείς είπαμε όχι όλοι και αυτό μου αρκεί».

loading...

1 thought on “Β. Λεβέντης: «Ορκιζόμαστε να ακυρώσουμε αυτή τη βρομερή Συμφωνία με νέο δημοψήφισμα»

  1. αντε βρε π-ολιτικα ραμολια. επρεπε να παραιτηθειτε για να πεσει το εκτρωμα.με ντουντουκες και κλανιες που κανετε δεν σωζεται τιποτα.

Comments are closed.