Ο λαός μας μίλησε…

Συνηθιζόταν και εξακολουθεί να συνηθίζεται, το πρώτο κόμμα μετά από εθνικές εκλογές να κραυγάζει διά του Προέδρου του: Ο λαός μίλησε…

Ναι, χθες ο λαός μας, χτυπημένος από την οικονομική κρίση που οι προδότες πολιτικοί ταγοί μας πίστευαν πως, θα γονάτιζαν την καρδιά και την ψυχή του, όχι μόνο μίλησε, αλλά βροντοφώναξε ότι δεν θα ανεχτεί στην οριστική ονομασία που θα δοθεί στη χώρα των Σκοπίων, να υπάρχει η λέξη Μακεδονία! Τα Μνημόνια της υποτέλειας, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αρκετά από τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και τα δουλικά Συστημικά ΜΜΕ, προσπάθησαν με κάθε μέσο να σαμποτάρουν το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης! Το συλλαλητήριο της εθνεγερσίας ενός λαού προδομένου, ενός λαού φτωχοποιημένου, που του αρπάζουν το σήμερα, το αύριο των παιδιών του!    
Έναν λαό όμως, που αφυπνίστηκε με τα Ιερά και τα Όσια της φυλής του και δήλωσε για μια ακόμη φορά! Είμαι Έλληνας μωρέ! Είμαι ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ο Παύλος Μελάς!     
Αλλοίμονο σε σας πολιτικά ανθρωπάκια, που πιστέψατε πως, αφού μας τα πήρατε όλα, θα υποδουλώσετε την δύναμη της ψυχής μας!
Το έργο, μόλις ξεκίνησε! Δεν είδατε τίποτε ακόμη! Στο συλλαλητήριο της Αθήνας θα πάρετε άλλη μια ηχηρή απάντηση!
Το τέλος σας πλησιάζει και θα είναι πολύ επώδυνο!!


Το θράσος των ΑΝΕΛ δεν έχει όρια…


Ο πρώην (σ.σ. ευτυχώς) υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις θέλησε να παραστεί στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης και δέχτηκε επίθεση από αγνώστους που τον καθύβρισαν και τον κυνήγησαν μέχρι το Δημαρχείο της Πόλεως! Έτσι, η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισημαίνει πως: «φασιστικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία, ούτε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας»!
Μπα, νοιαστήκατε εκεί στους ΑΝΕΛ για τη Μακεδονία;
Το θράσος σας δεν έχει όρια!
Αφού συνεχίζει η κ. Μανταλένα Παπαδοπούλου: «Συνιστά φασιστική ενέργεια και είναι απολύτως καταδικαστέος ο προπηλακισμός που δέχθηκε ο βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Ζουράρις, στη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου “Μακεδονία” από τα Σκόπια»!


Ανταρσία πολιτικών και Μητροπολιτών….


Αποτέλεσμα εικόνας για μητροπολίτες βρέθηκαν στο συλλαλητηριο


Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν κάποιοι λίγοι Βουλευτές της ΝΔ αντιτασσόμενοι στην προδοτική στάση του Προέδρου τους για την ονοματοδοσία της χώρας των Σκοπίων!
Θα παρακολουθήσουμε για να δούμε κατά πόσο έχουν τα άντερα να αντιταχθούν επί της ουσίας, εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη ή αυτή η παρουσία τους ήταν απλά για τα μάτια του κόσμου!
Πάντως, στη ΝΔ δημιουργείται πόλος ισχυρής αντίδρασης από τον Κώστα Καραμανλή, τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη! Η αμφισβήτηση του προσώπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, μόλις ξεκίνησε!   
Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπία των ΑΝΕΛ υπό τον αντιπρόεδρο του κόμματος Παναγιώτη Σγουρίδη!
Να γνωρίζουν εκεί στους ΑΝΕΛ ότι, αν και την ύστατη ώρα αναθεωρήσουν τη στήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, θα αποφύγουν την εσχάτη των ποινών από την ετυμηγορία του ελληνικού λαού!  
Διαφορετικά αυτή, θα τους απαγγελθεί σύντομα!
Στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν τουλάχιστον δέκα Μητροπολίτες, αγνοώντας τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, που μετά από αυτήν την κίνηση δεν μπορεί να είναι ο Αρχιεπίσκοπος της Ελληνικής Ορθοδόξου Εκκλησίας!  
Γιατί, Ιεράρχης που αγνοεί το ποίμνιό του, δεν μπορεί να ηγηθεί αυτού! Ας παραιτηθεί, προκειμένου να αναλάβει άλλος που θα απηχεί τη θέληση του Ορθόδοξου λαού μας!!


Η Ρωσία δεν θέλει διεύρυνση του ΝΑΤΟ…


Ο Μιχάλης Βάρδας, εν πολλοίς ως Γραμματέας της Κ.Ε του ΛΑΟΣ καθόρισε την εξωτερική πολιτική του κόμματος, την εποχή που ο ΛΑΟΣ ήταν κόμμα πατριωτικό και φιλολαϊκό!
Έτσι, έχει βαρύνουσα θέση η άποψή του επί των Εθνικών θεμάτων:
«Το “Μακεδονικό”, προφανώς, δεν πρόκειται να ρίξει την κυβέρνηση. Υπάρχει άλλωστε ισχυρή παρασκηνιακή παρέμβαση να μην υπάρξει καμιά πρόοδος στην υποτιθέμενη “διαπραγμάτευση” Τσίπρα – Ζάεφ και οι συνομιλίες να καταλήξουν πολύ γρήγορα σε αδιέξοδο. Η επισπεύδουσα είναι η Ρωσική Ομοσπονδία η οποία κανένα συμφέρον δεν έχει να διευρυνθεί το ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια. Οι πρόσφατες δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία (αποσιωπηθείσες από τα Ελληνικά ΜΜΕ) και ο ήδη από καιρού γνωστός επαν-εξοπλισμός της Σερβίας με προηγμένα Ρωσικά όπλα, μάλλον καθιστούν τις Ρωσικές πρωτοβουλίες σοβαρές! Για σκεφθείτε όμως, και κάτι άλλο: Εκεί που απέτυχαν δύο σύγχρονοι “ογκόλιθοι” της Ελληνικής πολιτικής ζωής, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και ο Ανδρέας Παπανδρέου, είναι δυνατόν να επιτύχει (και μάλιστα να προεξοφλεί την επιτυχία του) ο νεαρός Αλέξης με μοναδικό εργαλείο τις αυταπάτες του;  Οποία ΄Υβρις»!

loading...

6 thoughts on “Ο λαός μας μίλησε…

  1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΨΗΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Επειδή πολλοί θέλησαν να βασίσουν τις ελπίδες τους σε έναν
    Φραγκούλη, σ΄ έναν Γράψα κλπ… να έχουμε στα υπόψη ότι ΚΑΝΕΝΑΣ αξιωματικός δεν πάει ψηλά … αν δεν τον εγκρίνει το ΝΑΤΟ και οι προδότες των κομμάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποχρεώθηκε να αλλάξει τα ψηφοδέλτιά του σε μια νύχτα με μόλις ένα τηλεφώνημα από το Σιωνιστικό Λόμπι της Νέας Υόρκης.

    Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη τα ξένα αφεντικά. Ας σταματήσουμε να ψηφίζουμε οποιονδήποτε επειδή απλά … «Καλά τα λέει!» . Αυτό μας έφαγε! Αντί να δίνουμε σημασία στο τι πραγματικά πράττει κάποιος … αρκούμαστε και βασιζόμαστε σε ανθρώπους που σχεδιάζουν και την τελευταία τους συλλαβή για να μας εξαπατήσουν. Καταφέρνουν να μας κάνουν να ακούμε …μόνο αυτά που μας αρέσουν, ενεργοποιούν την ελπίδα στην ψυχή μας … και μετά … «Πάρτε στα μούτρα Μνημόνια 8.000 σελίδων και δάνεια 100 ετών και παραδώστε τα σπίτια σας για να πληρωθούν τα υποβρύχια του Άκη , οι Ολυμπιακοί και τα κλεμμένα από Τράπεζες και Ταμεία.

    Ας γυρίσουμε την πλάτη σε ότι προβάλλουν με χαρά τα ΜΜΕ … κι ας κοιτάξουμε γύρω μας για ανθρώπους που ξέρουμε ποιοι είναι και που μένουν και πόσο ηθικοί είναι. Να σπρώξουμε αυτούς που πραγματικά μας εκφράζουν κι όχι αυτούς που μας σερβίρουν τα ΜΜΕ …χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη του marketing και της ψυχολογίας … με μοναδικό στόχο να μας εξαπατήσουν, να μας κλέψουν την ψήφο και να την χρησιμοποιήσουν εναντίον μας για να μας πάρουν τα σπίτια.

    ΣΚΥΛΙΑΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ

    Ο Nimetz , υπήκοος των ΗΠΑ, δηλαδή της χώρας που πήρε ανοιχτά θέση υπέρ της άλλης πλευράς (της FYROM) … είναι άκυρος ως διαπραγματευτής …είναι απλά απαράδεκτος. Και ο ίδιος ως προσωπική στάση και ως υπήκοος χώρας που δεν κράτησε ουδέτερη στάση δεν εκφράζει παρά τα συμφέροντα των επικυρίαρχων. Πόσο μάλλον όταν συνδέεται και με τον Soros.

    Στον πιο ασήμαντο αγώνα ποδοσφαίρου …γίνεται προσεκτική επιλογή του Διαιτητή για να μην υπάρξει η παραμικρή υπόνοια αδικίας.
    Κι η Ελλάδα πάει στη διαπραγμάτευση για ένα σοβαρό εθνικό θέμα … με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Soros, τα Σκόπια με κυβέρνηση Zaev-Soros και με διαπραγματευτή …τον περιούσιο «Αμερικανό» Nimetz-Soros.

    Αυτό το θέμα το είχα θέσει σε συνέδριο της Παμμακεδονικής το 2013 στη Φλώρινα …και τους είχε φανεί ασήμαντο θέμα προς συζήτηση…ενώ θα έπρεπε από παλιά να είναι σταθερή απαίτηση της Ελληνικής πλευράς η αποπομπή του.

    Από τη Θεσσαλονίκη ο κόσμος έστειλε το μήνυμά του παρά τις προσπάθειες κουκουλώματος από τα ΜΜΕ … και τώρα έχουν σκυλιάσει να απαξιώσουν την επιτυχία του συλλαλητηρίου λέγοντας ότι το οργάνωσε η Χρυσή Αυγή κι η ΝΔ ώστε οι συμμετέχοντες να αισθανθούν εξαπατημένοι από ιδιοτελή κομματόσκυλα που χρησιμοποιούν το Μακεδονικό για ψηφαλάκια και προσωπικό πλουτισμό. Και ποιοι τα λένε αυτά … οι Οικολόγοι Πράσινοι-Soros … κι άλλοι διαφωτισμένοι που χρειάζονται 20 άτομα προσωπική φρουρά για να τους προστατεύουν από τους «θαυμαστές» τους … τους κατεστραμμένους πολίτες.

    Αυτοί οι αδίστακτοι πράκτορες του ΝΑΤΟ και των τοκογλύφων μας υποχρέωσαν να αγωνιούμε για να αποδείξουμε τα αυτονόητα.
    Να φωνάζουμε ότι «Η Μακεδονία είναι Ελληνική».

    Φανταστείτε δηλαδή τους Αιγύπτιους να διαδηλώνουν φωνάζοντας … «Οι Πυραμίδες είναι Αιγυπτιακές! » ή οι Αθηναίοι να διαδηλώνουν με σύνθημα «Η Ακρόπολη είναι Ελληνική».

    Κι όλη αυτή η σχιζοφρένεια … για να υπηρετήσουν τα ξένα αφεντικά τους ώστε να παραμείνουν στις καρέκλες και στην κουτάλα όσο το δυνατόν περισσότερο.
    Άλλωστε ξέρουμε πλέον τι συμβαίνει στους πολιτικούς και στις χώρες που πραγματικά αντιστέκονται στους τοκογλύφους και στο ΝΑΤΟ.

    Η ηρεμία που υπάρχει στην Ελλάδα …είναι η καλύτερη απόδειξη του πόσο πουλημένα είναι όλα τα τομάρια της Βουλής.
    Λατρεμένος ο «αντιεξουσιαστής» Τσίπρας.

    Ε

    Ε

    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2018/01/blog-post_24.html

  2. Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

    Ασχέτως ποιοι μίλησαν στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης … να μην ξεχνάμε τον παρακάτω επαληθευμένο Χρυσό Κανόνα της διαπλοκής και του συστήματος : ΟΛΟΙ όσοι εμφανίζονται στην τηλεόραση κι απολαμβάνουν δωρεάν πανελλαδική προβολή …είναι ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ … είναι πράκτορες , είναι προδότες μεταμφιεσμένοι «πατριώτες» . Μα όλοι; Κατηγορηματικά …Ναι….ΟΛΟΙ ! Ο τηλεοπτικός χρόνος είναι πανάκριβος και όποιος προβάλλεται ωφελείται εντυπωσιακά και σε επικοινωνιακό αλλά και σε οικονομικό επίπεδο.

    Κι η ολιγαρχία που ελέγχει τα ΜΜΕ … το τελευταίο που θα σκεφτόταν είναι να ενισχύσει επικοινωνιακά τους εχθρούς του Συστήματος με τα δικά της εργαλεία και με δικά της έξοδα. Δεν είναι τόσο ηλίθιοι και άρα ούτε εμείς να σκεφτόμαστε τόσο ρηχά.
    Επειδή οι εξουσιαστές προβληματίζονται για το ποιους θα ψήφιζαν όλοι αυτοί οι ξεσηκωμένοι του Συλλαλητηρίου …και δεν θέλουν να εμφανιστεί στην πολιτική ένα ΜΗ ελεγχόμενο μαντρί … σπρώχνουν άρον-άρον για τη δημιουργία κόμματος με ηγέτες … αναγνωρίσιμους , όψιμους «πατριώτες» που έκαναν καριέρα βουτηγμένοι μέσα στη διαπλοκή.

    Μετά τον Καρατζαφέρη, τον Καμμένο και τη Χρυσή Αυγή ακόμα …ετοιμάζουν …τον επόμενο «λαγό» που θα παρασύρει τους , ευαίσθητους στα εθνικά θέματα, ψηφοφόρους σε ένα καλά ελεγχόμενο «πατριωτικό» μαντρί.

    Το νέο κόμμα τους …. θα το βάλουν στις ψεύτικες δημοσκοπήσεις και με πρόσχημα τα ψεύτικα ποσοστά θα του δώσουν βήμα στα κανάλια …ώστε να γίνει αναγνωρίσιμο και τελικά να πιάσει στην πραγματικότητα αυτά τα ποσοστά μέσω της συνεχούς προβολής. Ξέρουν από marketing αυτοί που έχουν πελάτες μεγάλες πολυεθνικές.
    Ας μην περιμένουμε σαν καθυστερημένα … ποιον θα μας διαφημίσουν τα κανάλια ως «εθνικιστή», «πατριώτη», «φιλάνθρωπο», «αντιρατσιστή», «σοσιαλιστή», «αναρχικό», «οικολόγο», «gay», «οικογενειάρχη», «φιλόζωο» ή «χριστιανό» . Άλλωστε η επίσημη Εκκλησία … ευλογεί και νομιμοποιεί πάντα όλους … ακόμα και τους ανώμαλους δολοφόνους του ποιμνίου της.

    Εμείς από τη βάση πρέπει να επιβάλλουμε τους εκπροσώπους μας, με ανθρώπους που γνωρίζουμε προσωπικά, που εμπιστευόμαστε τυφλά κι όχι να επιλέξουμε από τη σημαδεμένη τράπουλα που θα μας προτείνουν Αλαφούζοι, Βαρδινογιάννηδες κλπ, δηλαδή μαφιόζους που θα μας αλυσοδένουν με δάνεια για τα επόμενα 200 χρόνια.
    Οι δικοί μας, αυτοί που όντως νοιάζονται για το σύνολο κι όχι για την τσέπη τους … είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ άγνωστοι, ΔΕΝ έχουν βγει ποτέ στην τηλεόραση.
    ΔΕΝ τολμούν να τους δώσουν ούτε τρία δευτερόλεπτα προβολής γιατί θα προκαλέσουν βλάβη στα συμφέροντα του συστήματος… θα το ξεβρακώσουν.
    Και δεν είναι τόσο ηλίθιοι αυτοί της εξουσίας ώστε να παρέχουν τα δικά τους επικοινωνιακά όπλα για να ενισχυθεί η δύναμη τους εχθρού τους.

    Ξεκολλήστε λοιπόν από όλα τα ονόματα και τις φάτσες που η τηλεόραση σας σύστησε με σκοπό να σας εξαπατήσει και ψάξτε γύρω σας, στον κοινωνικό σας περίγυρο ανθρώπους που πονάνε τον συνάνθρωπό τους και που δεν θα πατούσαν επί πτωμάτων για την κουτάλα …όπως έκαναν πχ όλοι οι πρωταγωνιστές του εμφυλίου τους οποίους κατόπιν μας συνέστησαν ως «πατριώτες» ή ως «εθνική αντίσταση» ενώ ήταν αποδεδειγμένα πουλημένοι πράκτορες των ξένων κι όλοι τους εξακολουθούν πάππου προς πάππου να διαφυλάσσουν τα ξένα συμφέροντα εις βάρος των δικών μας.

    Ε

  3. Κάποτε έλεγαν ότι στις δημοκρατίες κυρίαρχος είναι ο λαός.
    Τώρα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

  4. ναι αλλα απο παααααρα πολλα χρονια δεν υπαρχει δημοκρατια πουθενα,ειναι του κωλου πολιτευματα ιδιωτικων συμφεροντων παντου…

  5. Ο πατριωτισμός ενώνει, γι' αυτό το σύστημα της παγκοσμιοποίησης και οι υπηρέτες του φοβούνται τον πατριωτισμό.

  6. Στους δικους σας εδωσε εντολη ο γυφτοψωρρας να μην παει κανεις στο συλλαλητηριο

Comments are closed.