ΣΟΚΑΡΕΙ η διαθήκη του Χίτλερ! “Δεν ήθελα τον πόλεμο. Όλα τα ξεκίνησαν οι…”

Τι αποκαλύπτει για τον πόλεμο ο… Χίτλερ στην πολιτική του διαθήκη;...

30 Απριλίου 1945. Ώρα 4 τα… ξημερώματα. Το Βερολίνο πολιορκούνταν από συμμαχικές δυνάμεις που εξόντωναν και
τους… τελευταίους θύλακες αντίστασης των γερμανικών δυνάμεων. Ο Χίτλερ στο καταφύγιο, έβλεπε ότι η ώρα που θα έπεφτε στα χέρια των εχθρών του πλησίαζε…

Πριν αυτοκτονήσει, κάλεσε στο γραφείο μια από τις γραμματείς του, με σκοπό να της υπαγορεύσει την πολιτική του διαθήκη. Το τελευταίο γραπτό μνημείο μίσους εναντίον των Εβραίων, που συνοδευόταν από ψέματα και προτροπές στους Γερμανούς για συνέχιση της φυλετικής ιδεολογίας του Γ΄ Ράιχ.

Τρία αντίγραφα της διαθήκης έπεσαν στα χέρια των συμμάχων. Δύο από αυτά στους Αμερικάνους και ένα στους Άγγλους.

«Δεν ήθελα τον πόλεμο»

Στην αρχή της διαθήκης του ο Αδόλφος Χίτλερ περιέγραφε τα τελευταία 30 χρόνια της ζωής του, από τότε που υπηρέτησε στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, γράφοντας το πώς κατανάλωσε το χρόνο, τις δυνάμεις και την υγεία του, με κίνητρο την αγάπη και την πίστη στο λαό. «Δεν είναι αλήθεια ότι εγώ ή οποιασδήποτε άλλος στη Γερμανία θέλησε τον πόλεμο του έτους 1939.

Τον πόλεμο τον θέλησαν και τον προκάλεσαν οι πολιτικοί που ήταν εβραϊκής καταγωγής ή εξυπηρετούσαν εβραϊκά συμφέροντα. Εγώ έκανα πολλές προτάσεις για τον περιορισμό των εξοπλισμών, ώστε να μην είναι δυνατόν να θεωρούμαι υπαίτιος αυτού του πολέμου.

Ούτε επιθύμησα ποτέ, μετά τον Πρώτο ατυχή Παγκόσμιο Πόλεμο, την κήρυξη ενός Δεύτερου Πολέμου εναντίον της Αγγλίας και της Αμερικής. Θα περάσουν αιώνες αλλά από τα ερείπια των πόλεων μας και των μνημείων μας θα αναδίδεται αιωνίως το μίσος εναντίον του υπεύθυνου λαού, στον οποίο οφείλουμε όλα αυτά: τον διεθνή Ιουδαϊσμό και τους υποστηρικτές του».

«Δεν επιθυμώ να πέσω στα χέρια των εχθρών»

Στη συνέχεια της διαθήκης αναφέρθηκε στην εισβολή στην Πολωνία, για την οποία ανέφερε ότι πρότεινε στους Πολωνούς λύση των γερμανοπολωνικών προβλημάτων υπό διεθνή έλεγχο. Κατηγορούσε τους άγγλους πολιτικούς που επιθυμούσαν τον πόλεμο, είτε «για την ελπίδα επικερδών επιχειρήσεων», είτε «παρακινημένοι από την προπαγάνδα του διεθνούς Ιουδαϊσμού».

Και εξηγούσε για ποιο λόγο θα έμενε μέχρι τέλους στο Βερολίνο. «… δεν μπορώ να αποχωριστώ την πόλη που είναι η πρωτεύουσα αυτής της αυτοκρατορίας. Θα ήθελα να μοιραστώ τη μοίρα των εκατομμυρίων εκείνων, που δέχθηκαν να παραμείνουν στην πόλη.

 Εξάλλου, δεν επιθυμώ να πέσω στα χέρια των εχθρών που χρειάζονται ένα νέο θέαμα σκηνοθετημένο από τους Εβραίους για να ψυχαγωγήσουν τους λυσσασμένους όχλους τους. Αποφάσισα να μείνω στο Βερολίνο και να διαλέξω μόνος μου το θάνατο τη στιγμή την οποία θα κρίνω ότι δεν μπορώ πια να διατηρήσω τα αξιώματα του Φύρερ και του Καγκελαρίου.

Πεθαίνω ευχαριστημένος από τις αναρίθμητες γενναίες πράξεις των στρατιωτών μας στο μέτωπο και των γυναικών μας στην πατρίδα. Από το έργο των αγροτών και των εργατών μας και από τη μοναδική στην Ιστορία αυταπάρνηση της νεολαίας μας, που φέρει το όνομά μας».

«Πριν πεθάνω διώχνω τους προδότες Γκέρινγκ και Χίμλερ»

Ο Χίτλερ δεν παρέλειψε στη διαθήκη του να παρακινήσει όλους τους υποστηρικτές του: «να συνεχίσουν τον αγώνα του Έθνους και να ενισχύσουν με κάθε μέσο την εθνικοσοσιαλιστική κατεύθυνση και το πνεύμα αντίστασης των στρατιωτών». Δηλαδή τους καλούσε να μην συνθηκολογήσουν σε καμία περίπτωση και να «εκτελέσουν πιστά το καθήκον τους ως το θάνατο».

«Πριν πεθάνω διώχνω από το κόμμα τον πρώην στρατάρχη του Γ’ Ράιχ, Χέρμαν Γκέρινγκ και τον πρώην αρχηγό των Ες Ες, Χάινριχ Χίμλερ. Με τις μυστικές διαπραγματεύσεις που διεξήγαγαν με τον εχθρό εν αγνοία μου και παρά τη θέλησή μου και με την απόπειρά τους να καταλάβουν για λογαριασμό τους την εξουσία εναντίον του νόμου, προκάλεσαν τεράστια ζημιά στη χώρα και σε όλον τον λαό, χωρίς να λάβουμε υπόψη την προδοσία προς το πρόσωπό μου».

«Να αγωνιστείτε για τη διατήρηση των φυλετικών νόμων» Αναφερόμενος στα στελέχη της νέας κυβέρνησης που σχημάτισε από το Καταφύγιο, τους προέτρεπε «να είναι σκληροί αλλά ποτέ άδικοι». Τους ζητούσε να μην προάγουν το φόβο σε σύμβουλο των πράξεών τους και να θέτουν την τιμή του Έθνους πάνω από όλα. «Ας γνωρίζουν ότι το έργο της ανοικοδόμησης ενός εθνικοσοσιαλιστικού κράτους αντιπροσωπεύει το έργο των αιώνων του μέλλοντος και υποχρεώνει τον καθένα να υπηρετεί πάντα το κοινό συμφέρον .

Και επάνω από όλα ζητώ από τους αρχηγούς του Έθνους και από τους υφισταμένους τους να αγωνισθούν για τη διατήρηση των φυλετικών νόμων και να αντιταχθούν χωρίς οίκτο στον δηλητηριαστή όλων των λαών, τον διεθνή Ιουδαϊσμό».

Υπογραφή: Αδόλφος Χίτλερ. Μάρτυρες: Δρ. Γιόζεφ Γκέμπελς, Μάρτιν Μπόρμαν, Βίλχελμ Μπούργκντορφ, Χανς Κρεμπς.

πηγη
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

21 σχόλια :

 1. γενικο του κληρονομο ο χιτλερ αησε το ΣΩΡΡΑ με την προυποθεση η ΜΑΝΕΣΗ ΤΑΡΑΡΟΜ να εξωντοση ολους τους εβραιους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΙΤΛΕΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ [ 00081 ] [ 2014.09.02 20:00 ]

  ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ» Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ "Ο ΑΓΩΝ ΜΟΥ"

  http://anakoinwths.pa-sy-a.gr/2014/09/02/20-00/pa-sy-a_anakoinwths_2014-09-02_20-00.htm#plohgos_03

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "ΑΝΤΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΝ"

  Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016
  ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΙΣ 30-07-2015 ΥΒΡΙΖΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΑΙΣΧΡΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΕΡΙ 4ου ΡΑΪΧ ΚΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΚΥΠΡΟΥ-ΙΣΡΑΗΛ - "Κυριάκος Βελόπουλος - Κόντρα & Ρήξη 30-7-15 ΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΞΑΝΑΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ κ.α."

  http://anti-kentauron.blogspot.gr/2016/09/30-07-2015-4-30-7-15.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03790 ] [ 2016.02.12 00:00 ]

  "FACEBOOK" - ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ & FESTUNG EUROPA: "...ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟ 1933 Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΧΕ 270.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΤΟΣ 1932..." - "...Δίδαξε την νεολαία πως δεν είναι απλώς άτομα αλλά έχουν δεσμεύσεις καταγωγικές και υποχρεώσεις συλλογικές..." - "...Η δε σημερινή ελλαδική πραγματικότης είναι οικτρά, καθώς πλείστοι φορείς ελληνικού αίματος και υψηλής βιοψυχικής αξίας εξαντλούν την δημιουργικότητά τους εγκλωβιζόμενοι σε χρήματα και σταδιοδρομίες και παραμένουν άτεκνοι..." - "ADOLF HITLER-THE GREATEST STORY NEVER TOLD! ΜΕΡΟΣ 24 GREEK"

  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2016/02/12/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2016-02-12_00-00.htm#plohgos_03

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Adolf Hitler-The Greatest Story NEVER Told! Μέρος 24 Greek

  https://www.youtube.com/watch?v=zXyFCLmQP2g

  https://youtu.be/zXyFCLmQP2g

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03742 ] [ 2015.12.26 00:00 ]

  ADOLF HITLER-THE GREATEST STORY NEVER TOLD! ~ http://thegreateststorynevertold.tv/

  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2015/12/26/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2015-12-26_00-00.htm#plohgos_03

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03740 ] [ 2015.12.24 00:00 ]

  "ALEX JONES - INFOWARS.COM": THE DOCUMENTARY THAT HAS ROCKED THE INTERNET! @TGSNTTV - ADOLF HITLER-THE GREATEST STORY NEVER TOLD!

  http://enhmerwths.pa-sy-a.gr/2015/12/24/00-00/pa-sy-a_enhmerwths_2015-12-24_00-00.htm#plohgos_03

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. "ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

  ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ - Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00063 ] [ 2016.02.14 00:00 ]

  ΔΡΕΣΔΗ - ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ Β'ΠΠ - 600.000 ΝΕΚΡΟΙ :: 37.000 ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑ • 46.000 ΠΑΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ • 55.000 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ • 12.000 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ • 330.000 ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ "ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ"

  http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2016/02/14/00-00/pa-sy-a_arxidamos_2016-02-14_00-00.htm#plohgos_05

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΔΙΑ'ΦΟΡΕΣ "ΔΙΑΦΟΡΕ'Σ" (ΔΙΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΖΕΤΑΙ Η Δ-Ι-Α-Φ-Ο-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Ο-Τ-Η-Τ-Α ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΙ ΣΥΝΘΗΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ "ΛΟΓΟ" ΓΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!!!!!!!!!!)
  ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ,ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΤΟ ΜΠΛΟΚ,ΕΠΕΙΔΗ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.
  Ο "ΑΘΕΟΣ" ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ (ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΟΨΗ ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ "ΝΟΜΙΣΜΑ"ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΔΙΟΤΙ "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ" ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΚΑΙ SANTA CLAUS ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΣΟΒΙΕΤ!!!!)ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. (ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ),ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΜΑΡΞ ΗΤΑΝ ΑΣΚΕ-ΝΑΖΙ (ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΛΕΞΙΣ ΑΣΚΕ-ΝΑΖΙ).Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΛΕΝΙΝ,ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΣ ΔΙΩΧΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΟΤΙ {{Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ}},ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΙΣΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ 33ου ΒΑΘΜΟΥ.Ο ΛΕΝΙΝ ΤΟ 1917 ΑΡΧΙΣΕ ΤΗ "ΡΩΣΙΚΗ" "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ " ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ 217 ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΙ 8!!! ΗΤΑΝ ΡΩΣΟΙ (ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΡΩΣΟΙ")ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ!
  ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΑΡΧΕΣ ΧΙΝΤΕΝΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΛΟΥΝΤΕΝΤΟΡΦ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΧΡΥΣΑΦΙ ΔΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΑΙ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΣΙΦΦ,ΛΟΕΜΠ ΚΑΙ ΚΟΥΧΝΕ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ...
  ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ,ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΑΧΤΑΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ.Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΕΒΡΑΙΟΣ . ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΚΑΘΩΣ ΜΑΓΟΙ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΑΙ.ΑΥΤΟΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΤΣΕἸ'ΣΜΟΥ ΔΙΨΟΥΣΕ ΓΙΑ ΔΟΞΑ,ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΣΑΝ ΤΟ ΝΙΤΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΟ {ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ-ΝΙΤΣΕ'Ι'ΣΜΟΣ}.ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΑΙ ΤΟΥ ΣΑΧΡΕΝΤΙΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ (ΣΑΧΡΕΝΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ N.S.A. ΑΛΛΑ + "ΠΑΝΑΓΑΘΟΙ" [ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΥΝΟΗΤΟΙ-ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ 6000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΥΤΕΨΕΙ Η ΣΑΧΡΕΝΤΙΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΙΣΚΑ-ΡΙΩΤΗΣ,ΔΙΟΤΙ Η ΙΣΚΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΞΙΦΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ-ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-])

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟ-ΤΕΥΤΟΝΙΚΩΝ ΘΕΩΝ!!!!!!!!ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΦΡΟΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΤΣΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ,ΔΕΧΤΗΚΕ!!!!!!! ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ ΑΛΑΛΑἸ ΑΛΑΛΑ'Ι' ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΤΟΥ {{ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ}}-ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΤΗ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΩΡΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ!
   ΣΤΙΣ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 1933 Ο ΜΕΓΑΣ ΑΣΚΕ-ΝΑΖΙ (ΔΗΛ. ΕΙΠΑΜΕ -ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣ ) ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΟΥΡΤ ΦΟΝ ΣΤΡΟΕΝΤΕΡ ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΟΛΩΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΝΤΖ ΦΟΝ ΠΑΠΠΕΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ. ΕΚΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΜΑΛΛΟΝ Η C.I.A. ΓΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ,ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ.
   ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ (ΟΙ ΧΑΥΡΕΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ) ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο "ΑΓΩΝ" ΤΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΣΤΗ ΓΗ ΤΗΣ N.W.O.. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΤΟΥΣ .ΦΟΝΕΥΘΗΚΑΝ 6.500.000 ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΦΟΝΕΥΘΗΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (ΑΛΗΘΙΝΟΙ) ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΤΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ Ο ΜΠΙΝΕΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑΡΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΑΜΜΑΔΙΟΝ (ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ-ΛΟΓΩ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ),ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ,Κ.Τ.Λ. .Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΟΥΡΤ ΦΟΝ ΣΤΡΟΕΝΤΕΡ ΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΣΤΗ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ!!!!!!(ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΜΑΣ """"""""""ΣΥΜΜΑΧΟΙ"""""""""""") ->(ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΧΤΥΟ ,ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ? Η' ΠΟΙΩΝ?). Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΔΗΛΑΔΗ .ΧΩΡΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΤΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ-ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ 10000000%. ΣΤΑ ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ Ο ΦΟΝ ΠΑΠΠΕΝ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΤ ΦΟΝ ΣΤΡΟΕΝΤΕΡ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΥΚΛΟΦΟΡΗΜΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΙΕΡΕΑ ΣΕΡΓΙΟ ΝΕΙΛΟ) ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ !!!
   ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΔΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕ ΠΑΛΕΒΙΤΣ,ΟΥΣΤΑΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ>>>
   (Σ.Σ. ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΕ ΠΑΛΕΒΙΤΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΙ ΑΓΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΙΣΜΟ ΓΝΩΡΙΣΤΕ!!!!!!!!)
   >>>>>>>>>>
   http://www.filedropper.com/-_27

   Διαγραφή
  2. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΓΡΙΚΑΤΣΟΥΡΑΛ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ~ AGRICULTURAL SOCIETY ~ AGRICULTURAL & MECHANICAL AWARD MEDAL ~ NEW JERSEY STATE AGRICULTURAL SOCIETY ~ INDUDTRY BRINGS PROSPERITY

   ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΠΩΣ ΣΥΡΟΦΡΕΠΑΝΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΩΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

   http://proboleus.pa-sy-a.gr/2015/05/09/00-00/pa-sy-a_proboleus_2015-05-09_00-00.htm#plohgos_05

   http://proboleus.pa-sy-a.gr/2015/05/15/00-00/pa-sy-a_proboleus_2015-05-15_00-00.htm#plohgos_05

   http://proboleus.pa-sy-a.gr/2015/05/24/00-00/pa-sy-a_proboleus_2015-05-24_00-00.htm#plohgos_05

   http://proboleus.pa-sy-a.gr/2015/05/25/00-00/pa-sy-a_proboleus_2015-05-25_00-00.htm#plohgos_05

   Διαγραφή
  3. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΞΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟΥ '30-'40
   ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ
   ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ

   Διαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]21 Σεπτεμβρίου 2016 - 9:54 π.μ. ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΔΙΣΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΩΠΑ-ΧΩΡΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
   ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΙΔΩΝ Η ΕΛΒΕΤΙΑ (ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ,ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ) ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΘΗΚΕ ΚΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ Α' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΟ Η ΕΛΒΕΤΙΑ ! ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΠΙΟ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΜΑΧΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΗΣ (ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΛΕΓΕ).ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΣΤΟ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΔΩ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AE_%CE%9C%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%BD%CF%8C
   http://www.mixanitouxronou.gr/to-fiasko-mazino-sti-gallia-ta-ochira-pou-kostisan-3-dis-fragka-ke-theorithikan-to-apolito-ochiromatiko-ergo-o-romel-apla-prosperase-ti-grammi-mazino-ke-se-pente-meres-i-gallia-iche-ittithi/
   ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΥΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΤΟΤΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΔΗΛ. ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΖΙΝΟ?
   https://en.wikipedia.org/wiki/Luger_pistol
   TA ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΛΟΥΓΚΕΡ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΝΤΙΦΡΑΦΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑ.ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.ΟΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟΤΕ ,ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
   ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ,ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠ'ΑΚΡΗ Σ' ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΜΟ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΑ'Ι'ΛΝΤ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΕ-ΦΑΙΝΟΝΤΕ (ΟΠΩΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ) ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Κ.Λ. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!

   Διαγραφή
  5. https://www.youtube.com/watch?v=kCxVzCVChDk

   Διαγραφή
  6. ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΑΝ
   ΟΜΩΣ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΛΥΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ

   ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2016 - 12:30 μ.μ. ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΖΛ

   ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΕΔΩ:


   "ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"

   ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00058 ] [ 2015.04.17 00:00 ]

   ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΌ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ 1945 - "ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ" ΕΩΣ ΤΟ 2099 - ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΑ-ΚΡΑΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ

   http://arxidamos.pa-sy-a.gr/2015/04/17/00-00/pa-sy-a_arxidamos_2015-04-17_00-00.htm#plohgos_05

   Διαγραφή
  7. ΦΙΛΤΑΤΕ Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2016 - 2:27 π.μ. & Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2016 - 12:30 μ.μ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ MAJESTIC-12 ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

   ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΝΗ ΨΥΧΟΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

   ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΦΟΔΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΤΟ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑΔΙΑΚΩΣ ΤΙΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ

   ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΕΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΩΣ ΓΕΓΟΝΟΣ

   ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΙΩΝ

   ΚΑΛΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ

   Διαγραφή
  8. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2016 - 2:27 π.μ. & Ανώνυμος 21 Σεπτεμβρίου 2016 - 12:30 μ.μ.

   ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ ΕΝΩ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΣΤΟ BLOG ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΝΔΡΟΣ

   ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

   Διαγραφή
  9. Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΕ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ - [ΠΑ.ΣΥ.Α.]21 Σεπτεμβρίου 2016 - 10:06 μ.μ.
   ΓΙ'ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ "ΔΑΝΕΙΟΥ" ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΠΟΤΕ Κ.Τ.Λ..
   ΕΝΤΑΞΗ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΣΑΣ ΤΟ 4ον ΡΑ'Ι'Χ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ 3ου ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟΝ,ΑΛΛΟ ΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕ ΠΑΝ-ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΑ ,ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΗΛ.>>>>>>>>>>>>>>
   https://www.scribd.com/doc/189759360/%CE%93%CE%9B%CE%A9%CE%A3%CE%A3%CE%91-%CE%9A%CE%91%CE%99-%CE%9C%CE%9F%CE%A1%CE%A6%CE%97-%CE%A4%CE%9F%CE%A5-%CE%A7%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%A5
   https://www.scribd.com/doc/211826343/%CE%9F%CE%99-%CE%95%CE%92%CE%A1%CE%91%CE%99%CE%9F%CE%99-%CE%9F%CE%9B%CE%97-%CE%97-%CE%91%CE%9B%CE%97%CE%98%CE%95%CE%99%CE%91-%CE%9A%CE%A9%CE%9D%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%A3-%CE%A0%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%A1%CE%97%CE%A3
   ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΡΕΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ http://www.filedropper.com/o_1
   ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΤΕ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ (4ον ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ) ΚΥΡΙΕ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ-(ΕΩΣΦΟΡΙΑΖΟΥΣΑ) ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΑΣ.http://www.kalami.net/2005/cosmos/prwtokolla_siwn.html
   ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΣΑΣ .
   http://www.zachariasandfriends.com/%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B5-jacob-rothchild-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CE%B9/

   Διαγραφή
 11. ΤΟΜΕΑΣ ''ΑΓΑΘΑΡΧΙΔΑΣ'' ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]