ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ »

ΤΑ ΑΦΗΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ


Γράφει ο Dr. Vernon Coleman
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η απάτη του Covid-19, όπως είχε σχεδιαστεί, περνάει τώρα ομαλά στην απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αν και οι αλλαγές

που λαμβάνουν χώρα στο όνομα αυτής της απάτης κρύβονται πίσω από αυτό που μας διαβεβαιώνουν ότι είναι ο μεγαλύτερος πόλεμος μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. (Η υστερία, η υπερβολή και η υπερπροβολή είναι το καθημερινό ψωμί των πολιτικών και των δημοσιογράφων στις μέρες μας)

Οι παράλογοι, αδικαιολόγητα αντιεπιστημονικοί κανόνες και περιορισμοί που εισήχθησαν στο όνομα μιας αρκετά μέτριας αλλά έντονα προωθημένης στο εμπόριο εκδοχής της γρίπης θα συνδυαστούν τώρα με νέους κανόνες και κανονισμούς που θα εισαχθούν για να μας προστατεύσουν από την εντελώς ανύπαρκτη απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Οι συνταξιούχοι, οι επενδυτές και οι εργαζόμενοι σε εταιρείες πρέπει τώρα να ανησυχούν για κάτι που ονομάζεται “οικοκτονία” (ecoside), το οποίο μια ομάδα νομικών περιγράφει ως “παράνομες ή αλόγιστες πράξεις που διαπράττονται εν γνώσει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προκαλέσουν σοβαρή και είτε εκτεταμένη είτε μακροχρόνια βλάβη στο περιβάλλον”. 

Ο τρελός Πάπας και ο ανόητος Μακρόν θέλουν η οικοκτονία να αποτελεί έγκλημα μαζί με τα εγκλήματα πολέμου και τη γενοκτονία. Αυτή η νέα παραφροσύνη θα οδηγήσει πολλές επιχειρήσεις σε πτώχευση. Όποιος έχει ιδιωτική σύνταξη θα δει την αξία της να πέφτει κατακόρυφα.

Τα συνταξιοδοτικά ταμεία φοβούνται μην αναστατώσουν τους τρελούς αιρετικούς και έτσι γλείφουν τις εταιρείες που υπόσχονται να προστατεύσουν τον πλανήτη. Το αποτέλεσμα είναι η επιδείνωση των συντάξεων. 

Τα σούπερ μάρκετ και τα εστιατόρια προβλέπουν μόνιμες ελλείψεις που προκαλούνται από τρελούς κανόνες και κανονισμούς που έχουν σχεδιαστεί για να αναχαιτίσουν την ανύπαρκτη υπερθέρμανση του πλανήτη. 

Οι προμηθευτές ενέργειας χρεοκοπούν, τα εργοστάσια λιπασμάτων αναγκάστηκαν να κλείσουν και η μετάβαση στην “πράσινη” βενζίνη Ε10 προκάλεσε την έλλειψη καυσίμων. Οι αυτοκινητιστές που χρησιμοποιούν τη νέα πράσινη βενζίνη, η οποία περιέχει βιοκαύσιμα, θα βοηθήσουν να σκοτωθούν φτωχοί άνθρωποι από την πείνα. 

Οι πετρελαϊκές εταιρείες αδυνατούν να αντλήσουν μετρητά για να ερευνήσουν για πετρέλαιο και φυσικό αέριο και έτσι ξεμένουμε γρήγορα από αυτό το υλικό. Χωρίς πετρέλαιο και φυσικό αέριο δεν θα υπάρχει θέρμανση, μεταφορές, μηχανήματα και πολύ λίγα τρόφιμα για όσους από εμάς δεν είμαστε δισεκατομμυριούχοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...