Ένταση στην επιτροπή Θεσμών για τις τηλεοπτικές άδειες - ΒΙΝΤΕΟ

Κάτω από μεγάλη ένταση διεξάγεται η συζήτηση στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες και τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών.


Η συζήτηση διεξάγεται επί του αιτήματος της Νέας Δημοκρατίας, να κληθούν στη Βουλή οι καναλάρχες μετά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η ΝΔ έθεσε μείζον θέμα διαφάνειας για την υπόθεση Καλογρίτσα, με τον Μάκη Βορίδη να ζητά να κληθούν οι νέοι καναλάρχες και αφετέρου οι κ.κ. Παππάς και Κρέτσος στην επιτροπή.

Επί του αιτήματος, επικράτησε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Μάκη Βορίδη και την προεδρεύουσα της επιτροπής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, ενώ οι υψηλοί τόνοι οδήγησαν σε προσωρινή διακοπή της συνεδρίασης.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα:
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΚΗΣ : Ο ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΦΑΛΑΛΟΥ ΨΥΧΑΡΗ ... Ο ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΕΖΕΝΣ ... ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΟΛ-ΙΟ ΜΠΟΜΠΟ-ΛΗΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ...

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟ-ΔΟΥΛΟΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΟΙ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΗΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΙΣΟΒΙΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΕΚΔΟΤΕΣ, ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ SIEMENS.

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ... ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟ-ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΟΡΤΙΝΑΤΖΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ-ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]