ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ

Κατά τη διάρκεια της Μεταπολίτευσης το τηλεοπτικό τοπίο κατακλύσθηκε από επαγγελματίες αριβίστες μεγαλοεπιχειρηματίες, οι οποίοι με άνομες πράξεις και υπό καθεστώς εργολαβικής θωπεύσεως της Εξουσίας...
έγιναν ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών. Τους οποίους χρησιμοποίησαν όχι για την ενημέρωση του πολίτη, αλλά για να μπορούν να τον κρατούν στο σκοτάδι και να τον οδηγούν εκεί όπου ήταν το συμφέρον τους. Αναλαμβάνοντας είτε φανερά, μέσω των άλλων εταιρειών τους, είτε στο σκοτάδι, μεγάλα Δημόσια έργα της εκάστοτε Εξουσίας, διά μέσω των οποίων αύξαναν την περιουσία τους. Με μπαξίσι τη διατήρηση στην Εξουσία κομμάτων και πολιτικών προσώπων που εξυπηρετούσαν αυτά τα επιχειρηματικά συμφέροντά τους. Πιστά εργαλεία αυτών των νταβατζήδων οι “μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι” τους. Μπροστάρηδες αυτών των δημοσιογραφικών εργολαβιών όλοι εκείνοι οι “μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι” που “υπηρετούν” επί δεκαετίες έναντι αδράς αμοιβής, ως μισθοφόροι τα κατά καιρούς προστάγματα και τα συμφέροντα αυτού του Συστήματος που προσδοκά αργά ή γρήγορα την επιβολή της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης. Μπροστάρηδες αυτοί οι “μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι”, πιστά και υποταγμένα όργανα των νταβατζήδων του μεγάλου κεφαλαίου και της διαπλοκής, της προπαγάνδας και της ευνουχισμένης ενημέρωσης του Ελληνικού λαού, που πάντοτε αναλάμβαναν εργολαβικά την ανασύνταξη του σάπιου πολιτικού κατεστημένου της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σε δύσκολες στιγμές. Μπροστάρηδες αυτοί οι “μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι” και στις ημέρες των Μνημονίων που επιδόθηκαν σε έναν αγώνα διεκδίκησης πρωτιάς για το ποιος τηλεοπτικός σταθμός θα κατατρομοκρατούσε περισσότερο τον ελληνικό λαό. Που τελικά πέτυχαν στο έργο τους από τα βοθροκάναλά τους, από τη στιγμή που ο ελληνικός λαός καρτερικά υπομένει το τέλος του.

  Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα.
 Ωστόσο, δημοσιογραφία είναι η συγκέντρωση ειδήσεων και πληροφοριών και η ταυτόχρονη διάδοσή τους μέσω των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, προκειμένου να ενημερώνεται ο πολίτης. Είναι υπέρτατο καθήκον των επαγγελματιών δημοσιογράφων να μάχονται για την ορθή και αληθινή ενημέρωση της κοινής γνώμης. Αυτούς τους κανόνες δεοντολογίας και ενημέρωσης παρέβησαν όλοι εκείνοι οι “μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφοι” που κατσικώθηκαν στο σβέρκο του λαού. Που ως βδέλλες του ρουφούν τη σκέψη και την κρίση για να μην αποφασίζει για τα συμφέροντα του ιδίου και της Πατρίδος του. Που ξεκίνησαν την καριέρα τους στους τηλεοπτικούς σταθμούς νέοι με μαύρα μαλλιά και εξακολουθούν και σήμερα με άσπρα μαλλιά να “πυροβολούν” το λαό μας. Που σήμερα ζητούν τη στήριξη αυτού του ευνουχισμένου από τους ίδιους λαού, για να μην βρεθούν στην ανεργία!! Οι φασίστες με τα κόκκινα στήνουν το δικό τους τηλεοπτικό τοπίο. Αυτό το σαθρό τηλεοπτικό τοπίο “θέλησε” ο ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει προκειμένου να ρίξει στάχτη στα μάτια του ελληνικού λαού με ένα θέατρο του παραλόγου. Καταργώντας – υποτίθεται – το παλαιό καθεστώς με ένα νέο, φρέσκο και αμόλυντο. Τώρα πως είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, όταν η μια άδεια Πανελλήνιας εμβέλειας δόθηκε στον ΑΝΤ1 του Μίνωα Κυριακού; Του σταθμού που πρωτοστάτησε επί δεκαετίες στην εγκαθίδρυση αυτού του Συστήματος στην χώρα μας; Και όταν άλλη μια από τις 4 άδειες Πανελλήνιας εμβέλειας δόθηκε στον μεγαλο εργολάβο Χρήστο Καλογρίτσα; Ο οποίος στη δημοπρασία για τις τηλεοπτικές άδειες, υπέβαλε εκπρόθεσμα του προβλεπόμενου χρόνου, την εγγυητική επιστολή των 3 εκατ. ευρώ με την οποία θα συμμετείχε στον διαγωνισμό. Και παρά τις ενστάσεις που κατατέθηκαν από τα άλλα επιχειρηματικά σχήματα, εν τούτοις η κυβέρνηση τις απέρριψε καταδεικνύοντας ότι ο Καλογρίτσας και το κανάλι του θα είναι ο σπόνσορας του ΣΥΡΙΖΑ στα παιχνίδια της Εξουσίας των επόμενων χρόνων. Στην προσπάθεια, το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που κατέγραφε παλαιότερα ποσοστά της τάξεως του 2,5% - 3% του εκλογικού σώματος, για παραμονή στην Εξουσία. Άσχετα αν θα πρέπει να χρησιμοποιήσει συνταγές του παλαιού καλού του φίλου του Δικτάτορα Τσαουσέσκου. Με τον οποίο επί εποχής ΚΚΕ εσωτερικού (μετάλλαξή του ο ΣΥΡΙΖΑ) είχαν άριστη συνεργασία.

  Το Mega πίσω από τον Καλογρίτσα.
Όλοι γνωρίζουν από της εποχής του Ανδρέα Παπανδρέου και της φιλίας του με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της προσωπικής του φιλίας με τον Χαρίλαο Φλωράκη, αφού υπήρξε μέλος του ΚΚΕ, ότι, ο κ. Καλογρίτσας ήταν λαγός του Συστήματος. Που φρόντιζε να ενισχύει τη θέση του με τέτοιες φιλίες, αλλά και “κουμπαριές” με πολιτικά πρόσωπα όπως του Υπουργού Δημοσίων έργων Χρήστου Σπίρτζη (τυχαίο;;;) και του συγκυβερνήτη του ΣΥΡΙΖΑ, Υπουργού Εθνικής Αμύνης Πάνου Καμμένου (και αυτό τυχαίο;;;). Κάπως έτσι “πέρασε” η άδεια στον Όμιλο Καλογρίτσα. Που δεν είχε να δώσει εγγυητική 3 εκατ. ευρώ, αλλά ξαφνικά βρήκε 52,6 εκατ. ευρώ για την άδεια. Ωστόσο, το ομιχλώδες τοπίο αυξάνει, από τη στιγμή που ακούγεται ότι πίσω από τον Όμιλο Καλογρίτσα θα βρίσκεται ο Μπόμπολας του Mega. Έτσι, την επόμενη ημέρα το “Μεγάλο” κανάλι θα μπορεί να συνεχίσει να εκπέμπει, έχοντας φιλοκυβερνητική διάθεση – λέγε με προπαγάνδα – αλλά θα μπορεί επίσης, να διώξει πολλούς εργαζόμενους και ταυτόχρονα πολλούς εξ αυτών να τους επαναπροσλάβει με πολύ χαμηλότερους μισθούς. Γι΄ αυτό, προφανώς το Mega, με συνεχή σποτάκια μας ενημερώνει ότι συνεχίζει, παρ΄ ότι δεν συμμετείχε στον πλειστηριασμό των τηλεοπτικών αδειών. Κάτι περισσότερο θα γνωρίζουν εκεί στο “Μεγάλο” κανάλι που άνδρωσαν τον Παπανδρεϊσμό και στήριξαν τα Μνημόνια!! Όμως, θα πρέπει αυτή η κυβέρνηση της ανομίας, να μας πει τι θα γίνουν τα θαλασσοδάνεια του Mega; Θα τα φεσωθεί ο ελληνικός λαός;

  Η μικρή “Αυγή” μοιράζει την τράπουλα.
 Η “Αυγή” πάντοτε ήταν κομματικό όργανο της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Του ΚΚΕ εσωτερικού, της Ενωμένης Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ. Η καθημερινή εφημερίδα των μερικών εκατοντάδων φύλλων αποκαλύφθηκε προ ημερών, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της κ. Δ. Στούμπο στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που ερευνά την δανειοδότηση των κομμάτων και των ΜΜΕ, ότι έχει μέτοχο off shore εταιρεία, την οποία όμως δεν κατονόμασε. Αλήθεια κύριοι του κομματικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ, είναι νόμιμο αυτό; Είναι ηθικό; Γιατί, εσείς πάντα διακηρύσσατε ότι αυτά πρεσβεύει η “αριστερά” σας!! Ταυτόχρονα αποκαλύφθηκε ότι η “Αυγή” πήρε δάνειο το 2009 μέσω της κρατικής επιχορήγησης του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως επίσης, έχει δημοσιευθεί ότι η διαφημιστική δαπάνη της εφημερίδος είναι δυσανάλογη με την ημερήσια κυκλοφορία της. Οι φασίστες με τα κόκκινα, “χτίζουν” καλά το παιχνίδι. Μοιράζουν πολύ σωστά την τράπουλα. Ο κόκκινος φασισμός προ των πυλών!! Τι ρόλο παίζει ο Αλαφούζος και ο ΣΚΑΙ; Καθημερινά βρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ κι όμως πήρε την πρώτη και πιο φθηνή άδεια (43,6 εκατ. ευρώ). Σύντομα θα αποκαλύψουμε τον ρόλο τους. Για αρχή και μόνο σας λέμε ότι, είναι ο προμαχώνας πολέμου κατά του Μαρινάκη. Που πήρε την τέταρτη και τελευταία άδεια με το τίμημα των 73,9 εκατ. ευρώ…
 Επανέρχομαι…


 Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
 Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
 [email protected] www.apostoloupanos.gr
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

8 σχόλια :

 1. ΕΓΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΡΩ. ΜΙΣΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ! ΜΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ: ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΛΕΨΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΛΟΥΣΙΟΙ, ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ (ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ) ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γράφεις:
   ''ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ''.

   Διάβαζε τι ήθελε να πιστέψει ο λαός αυτός στην αγκαλιά του οποίου θα πέσεις:

   https://cretanpatriot.wordpress.com/2015/10/21/οποια-βρισιά-κι-αν-έχετε-στο-μυαλό-σας-τ/

   https://www.youtube.com/watch?v=DtRiKQ3_UMQ

   https://www.youtube.com/watch?v=ghS6Ai2Lqo0

   https://www.youtube.com/watch?v=a7R2joAxvcE

   Διαγραφή
  2. ΡΕ ΑΙ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΒΛΑΚΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΙ ΓΡΑΦΩ? ΕΓΩ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ ΑΚΟΜΗ ΕΒΡΑΙΟ! ΕΧΕΤΕ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΚΑΙ ΑΠ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙ ΑΠ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΜΑΘΑΝ!!!!

   Διαγραφή
  3. Εγώ κατάλαβα πολύ καλά τι έγραψες.
   Οι άλλοι που διέπραξαν ένα σωρό ανομήματα, θα σε αναγκάσουν με αυτά που λένε εναντίον του Τσίπρα, να πέσεις στην αγκαλιά του. Προφανώς θα πέσεις στην αγκαλιά του, γιατί αυτός δεν είναι σαν τους άλλους !!!
   Η λογική του μη βλάκα λέει ότι δεν φεύγει κάποιος από την αγκαλιά της Σκύλλας, για να πέσει στην αγκαλιά της Χάρυβδης. Γκέκε;;;

   Διαγραφή
  4. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ...ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΥΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΧΑΡΥΒΔΗ! ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΣΥ.. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ-ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ? ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΤΙ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΛΟΥΝ? ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΓΙΝΑ ΠΡΩΤΗ? ΑΝ ΝΑΙ! ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ? ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Η Ν.Δ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΜΑΣΗΞΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ!!!!! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ? ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΣΙΠΡΑ...ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!! ΕΣΥ....ΓΚΕΚΕ?????????????????

   Διαγραφή
  5. Εγώ δεν ψηφίζω κόμματα που κυβέρνησαν ή συγκυβέρνησαν μέχρι τώρα (το ΚΚΕ συγκυβέρνησε το 1989) ή υποστήριξαν με οποιονδήποτε τρόπο τα μνημόνια.
   Δεν ανήκω σε αυτούς που πίστεψαν στα ψέματα ή στις απατηλές υποσχέσεις.
   Αυτό συμβαίνει, ακριβώς επειδή ξέρω ποια είναι η Σκύλλα και ποια η Χάρυβδη.

   Διαγραφή
 2. ..................................................................................................................
  Ποιοι ήταν φ ί λ ο ι των ναζί;

  Οι σταλινιστές και ο Χίτλερ συνδέθηκαν μεταξύ τους το 1939 με φιλία και συμμαχία
  με το σύμφωνο Μολοτοφ-Ρίμπεντροπ :

  Βίντεο
  https://www.youtube.com/watch?v=ZvijJCmNQ0I

  Φωτογραφία κατά την υπογραφή της συμμαχίας
  https://el.wikipedia.org/wiki/Γερμανοσοβιετικό_Σύμφωνο_μη_Επίθεσης

  enet.gr/?i=news.el.article&id=233988
  ...................................................................................................................
  Ποιοι ήταν φ ί λ ο ι των ναζί;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΕΝΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΒΡΙΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ

  https://www.youtube.com/watch?v=cDlU9JsrbOE

  Αρτέμης Σώρρας στο RizopoulosPost: Ολόκληρη η συνέντευξη που προκάλεσε σάλ

  ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡ ΑΡΤΕΜΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ

  ============================================================

  Ανώνυμος21 Σεπτεμβρίου 2016 - 11:15 μ.μ.

  ειναι αλαθητος.μοναδικος,ανευ βουλης και εκλογων
  προτυπα του
  1 ο χιτλερ
  2 ο καιαδας
  3 ο γκαιμπελ
  4 οι απιστιες του μακαριτη δια
  5 η γυναι..καρα μα'νεση
  6 ηθελε μικρος να γινει φουρναρης για να ψηνει εβραιους
  7 εξωκοσμικος γιος απολλωνα με υπεροπλο
  8 δικομανης εξωδικακιας
  9 πεταει χωρις καυσιμα ειναι αορατος και μπεσαλης κορναρει μπι μπι
  10 περπαταει με αλλον ενα σαν τους χιωτες
  11 προσεχει τους υπονομους μη πεταχτουν οι δρακονιανοι
  12 και τελος δεν δεχεται κριτικη απο κανεναν γιατι ειναι τρισ εκατομμυριουχος

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]