Εξελίξεις στην δολοφονία της Ελ.Τοπαλούδη – Τι είχαν καταθέσει οι φίλες της μετά την καταγγελία της περί κακοποίησης

Ανατρέπει όλα όσα είχαν ειπωθεί για την στάση που κράτησαν οι αστυνομικοί της Ρόδου μετά την καταγγελία που προσπαθήσει να κάνει σε αστυνομικό τμήμα η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, η έρευνα των αδιάφθορων της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Καραϊβάζ, που μεταφέρθηκε στον «αέρα» της εκπομπής «Αλήθειες με την Ζήνα», οι αστυνομικοί δεν έδειξαν αδιαφορία, αλλά πήραν καταθέσεις και από τις φίλες της. Οι καταθέσεις αυτές ανέτρεπαν τους ισχυρισμούς της Ελένης Τοπαλούδη περί βιασμού και ύπαρξης «ροζ βίντεο».

Οι καταθέσεις των κοριτσιών που πήγαν μαζί με την Ελένη στην αστυνομία, ήταν τέτοιες που η αστυνομική έρευνα σταμάτησε αυτοδικαίως. Συνεπώς, φαίνεται πως όσα είπαν οι φίλες της δεν συμφωνούσαν με αυτά που κατήγγειλε η 21χρονη φοιτήτρια, δηλαδή την «άδειασαν».

Είχε αργό και επώδυνο θάνατο

Λίγες ώρες νωρίτερα το δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε ότι σύμφωνα με πληροφορίες από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου, είχε αργό, επώδυνο και βασανιστικό θάνατο που έγινε με ιδιαίτερη σκληρότητα και σαδισμό.

Το κορίτσι έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ωστόσο Ροδίτης και Αλβανός είχαν πάθει εμμονή με το να τη σκοτώσουν. Έτσι αποφάσισαν από κοινού την εξόντωσή της.

Η απειλή ότι θα τους καταγγείλει πυροδότησε τον θυμό τους. Επιχείρησαν να τη στραγγαλίσουν, τη γρονθοκοπήσαν, την απειλούσαν με μαχαίρι, τη χτυπήσαν με το σίδερο και στη συνέχεια την έριξαν στον γκρεμό. Όταν την έριξαν ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση…

Οι κατηγορούμενοι, όπως αναφέρεται, ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αφού ο ένας είχε αποδεχτεί πλήρως την συμπεριφορά του άλλου. Βέβαια, στις ανακρίσεις ο ένας τα ρίχνει τον άλλον, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα δούμε να γίνεται. Για όλους αυτούς τους λόγους παρατάθηκε η κράτησή τους στις φυλακές Γρεβενών, καθώς έχουν συμπληρωθεί έξι μήνες από την ημέρα που συνελήφθησαν για ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στην Ελλάδα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»:

loading...