Οι στρούγκες όμως κρύβουν πολύ χρήμα μέσα τους και ο Καλογρίτσας θα αποδειχτεί ο μεγαλύτερος αρχιτσέλιγκας της Ελλάδας αυτόν τον καιρό.

Αυτό το απίθανο φιλέτο-βοσκοτόπι των 5.000 στρεμ. που λούεται από θάλασσα σε 5 χιλιόμετρα έκταση το αξιολογούν 738 εκατομμύρια ευρώ διότι
ειναι στο νησί Ιθάκη που σχετίζεται με τον ομηρικό Οδυσσέα, μπορεί να αξιοποιηθεί τουριστικά ολόκληρο και να το επισκέπτονται εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο, για να γνωρίσουν και το νησί του "παγκόσμιου" Οδυσσέα.. Μπορεί να γίνει το καλύτερο και ελκυστικότερο τουριστικό θέρετρο του Ιονίου και ένα από τα καλύτερα της Ελλάδας. Ο Καλογρίτσας ήξερε τι έκανε και το αγόρασε. Αυτές είναι επενδύσεις, κύριοι. Ο Καλογρίτσας με το κανάλι του θα το διαφήμιζε και θα προχωρούσε σε πολύ μεγάλη επένδυση. Και θα το κάνει γιατί είναι εξυπνότατος ο "βλάχος". και άφησε τους νεοδημοκράτες να φωτογραφίζουν πρόβατα και να βάζουν συνεχώς βλάχικα τραγούδια...περιπαίζοντάς τον. Οι στρούγκες όμως κρύβουν πολύ χρήμα μέσα τους και ο Καλογρίτσας θα αποδειχτεί ο μεγαλύτερος αρχιτσέλιγκας της Ελλάδας αυτόν τον καιρό.

αναγνωστης

.
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]