Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

Έκλεισε ο φάκελος, ξεκολλάει η «Αγιά-Σοφιά»!

Κάθε είδηση για το γήπεδο της ΑΕΚ -και πιο συγκεκριμένα αυτές που αφορούν την καταγραφή των γραφειοκρατικών διαδικασιών- αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη πλέον από τους φίλους της.

Έστω και καθυστερημένα όμως (χωρίς ευθύνη της «Ένωσης») το θέμα της «Αγιά-Σοφιάς» δείχνει να μπαίνει στην τελική του ευθεία.

Όπως γράφει η «Ώρα των σπορ», το ζήτημα της υψομετρικής μελέτης -η οποία απουσίαζε από τον φάκελο, με αποτέλεσμα να κρίνεται ελλιπής από τη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών- διευθετήθηκε. Κι αυτό διότι κατατέθηκε στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και πλέον ο φάκελος έκλεισε.

Αφού λοιπόν η εξέταση του φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει από το Υπουργείο, υπάρχει η αισιοδοξία πως ο Οκτώβρης θα είναι ο μήνας που θα δοθεί η πολυπόθητη έγκριση και θα αρχίσει και επισήμως η αντίστροφη μέτρηση για την οικοδομική άδεια και την έναρξη των έργων.

Πηγη sportfm

1 σχόλιο :

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑ ??? ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή