ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Αγώνας με όλα τα μέσα ενάντια στο ξεπούλημα όλων των δημόσιων αγαθών

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωράει στο μεγαλύτερο ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας στην σύγχρονη ιστορία!
Μέσα σε λίγους μήνες όλος ο δημόσιος πλούτος μεταφέρθηκε στο ...
υπερταμείο ξεπουλήματος, που είναι κάτω από τον άμεσο έλεγχο και την διοίκηση των δανειστών, και τα έσοδά του πηγαίνουν κατευθείαν στον Μινώταυρο του «δημόσιου» χρέους, για έναν ολόκληρο αιώνα!

 Η κυβέρνηση παράλληλα προχωράει:

·                στο άμεσο ξεπούλημα / ιδιωτικοποίηση επιχειρήσεων, (πούληση ποσοστού της ΔΕΗ) δημόσιων χώρων (Ελληνικό) και υποδομών (Εγνατία Οδός).

·                στην εμπορευματοποίηση, έμμεση ιδιωτικοποίηση όλων των «δημόσιων αγαθών», που τα μετατρέπει σε εμπορεύματα για κερδοφορία των τωρινών και αυριανών ιδιοκτητών τους (με πιο χαρακτηριστικές τις αποφάσεις  για την «τιμολόγηση του νερού»)

Η πολιτική αυτή αποτελεί έγκλημα ενάντια στους εργαζόμενους, τον λαό, την ίδια μας την χώρα, γιατί:

Η ιδιωτικοποίηση των δημόσιων υπηρεσιών και αγαθών όπου έγινε οδήγησε σε εκτίναξη των τιμολογίων και σε κατάρρευση των δημόσιων υποδομών,  γιατί οι καπιταλιστές που τα πήρανε κοίταξαν όπως πάντα πάνω από όλα το κέρδος.

Καταστρέφει μακροπρόθεσμα κάθε δυνατότητα λαϊκής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας απέναντι στα συμφέροντα των δανειστών,  κάθε πολιτικής σε όφελος της εργατικής τάξης και του λαού.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά μαζί με τους «Θεσμούς», την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο σε αυτή την φριχτή πολιτική γιατί όλοι μαζί εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ντόπιου και του ξένου κεφαλαίου που ετοιμάζεται να κατασπαράξει το δημόσιο πλούτο.

Αυτή την πολιτική  προωθεί η ΕΕ σε όλη την Ευρώπη.

Οι εργάτες, τα λαϊκά στρώματα παλεύουν για να εμποδίσουν και να ανατρέψουν την ευρωμνημονιακή κόλαση, αυτούς που την στηρίζουν και την προωθούν.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παλεύει μαζί με τους εργαζόμενους για την οικοδόμηση ενός μετώπου πραγματικού αγώνα στηριγμένο πάνω στα πρωτοβάθμια σωματεία και τις επιτροπές αγώνα, ενάντια στην αδράνεια της συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας, που φρόντισε με το καλημέρα να δείξει ότι και σε αυτό το μέτωπο δεν θέλει να κάνει τίποτα, ότι συνεχίζει την πολιτική των Ναινέκων, όπως και στο δημοψήφισμα, όπως και στο ασφαλιστικό.

Στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζόμενων της ΕΥΔΑΠ και όλων των άλλων εργαζομένων. Καλεί σε μαχητικό αγώνα, με όλες τις μορφές, με καταλήψεις, για να ανατραπεί η άθλια απόφαση της άθλιας αυτής κυβέρνησης.

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

 1. Να ποιοι από τη χώρα μας υποστηρίζουν τους αντιπάλους του Άσαντ:
  https://www.youtube.com/watch?t=241&v=oc8EwP-gL4o

  Οι αντίπαλοι του Άσαντ ως γνωστόν στηρίζονται από το διεθνές οικονομικό κατεστημένο (Παγκοσμιοποίηση).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ, ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΗΠΡΑ κ ΚΑΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΝΘΗΜΑ / ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΗΠΡΑ ΚΑΜΕΝΟΥ / ΗΛΗΘΙΟΙ ΑΝ ΠΑΡΑΤΑΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ κ ΜΕΝΗ Ο ΤΣΗΠΡΑΣ κ ΚΑΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΑΛΑΖΗ ΤΗΠΟΤΑ, ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΠΕΣΟΥΝ Ο ΤΣΗΠΡΑΣ κ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΑΛΑΖΟΥΝ ΟΛΛΑ, ΑΛΑ ΕΑΝ ΔΕΧΤΗΤΕ ΕΝΑ ΑΟΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, ΕΚ, ΚΚΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΔΙΑ κ ΜΗ ΧΗΡΟΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΟΣΟΥΣ ΑΡΧΗΚΑ ΕΙΝΑΙ Η Χ.Α.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΙΠΑ ΕΣΥ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ. ΟΥΥΣΤ ΓΥΦΤΟ

   Διαγραφή
 3. TO AΡΘΡΟ ΑΝΑΔΥΕΙ ΜΙΑ ΒΡΩΜΑ..ΜΙΑ ΔΥΣΟΣΜΙΑ!

  ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ;

  ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ!

  ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]