ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ – ΒΙΝΤΕΟ

loading...

1 thought on “ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΙΟΥΔΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ"ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ-ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ"!

    Ο λαγοs του Παπαδημου αυτη τη φορα ξεπερασε καθε οριο:Καλεσμενοs στην εκπομπη του Αλεξη Παπαχελα συναδελφου του εντολοδοχου πρωθυπουργου στην Τριμερη και μελοs τηs λεσχηs Μπιλντεμπεργκ τι μαs λεει ο"Ορθοδοξοs Υπερπατριωτηs";
    "ΖΗΤΩ"!!!
    Ναι καλα διαβασατε και ακουσατε:"ΖΗΤΩ αν ειναι ο Παπαδημοs στιs λεσχεs και τα κλειστα"κλαμπ"!!!
    Πανηγυριζει το γιουσουφακι των νταβατζηδων επειδη ταχα ωs μελοs των ΥΠΕΡΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ Θα τον….προσεχουν περισσοτερο τον Παπαδημο!
    Αυτο ειναι το"επιχειρημα"του κωλοτουμπα:Τοσο…συντριπτικο που ακομα κι ο Παπαχελαs απορει υπενθυμιζονταs του πωs και αλλοι πολιτικοι ηταν μελη τετοιων Λεσχεων αλλα κατερευσαν!
    Συνεχιζει το παραληρημα του ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Καρατζαφερηs λεγονταs πωs"Ειναι πατριωτηs οποιοs παει στην Λεσχη Μπιλντεμπεργκ"!!!
    Απιστευτα πραγματα!
    Λεs και βλεπουμε καποιον αλλο και οχι εκεινον που κατηγγειλε ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΠΟΤΕ τουs Ροτσιλντ,Ροκφελερ,Σοροs,Τριμερη,Λεσχη Μπιλντεμπεργκ και αλλα…ευαγη ιδρυματα!
    "Λογικεψε"τωρα ο ελεεινοs και τρισαθλιοs νενεκοs λεει!
    Αληθεια τι γνωμη εχουν γι αυτεs τιs απαραδεκτεs δηλωσειs οι ψηφοφοροι του;
    Ειμαστε σιγουροι πωs με εξαιρεση ορισμενοι βολεμενοι και καλοταισμενα κομματοσκυλα,οποιοι εχουν ακομα εστω ελαχιστεs πατριωτικεs και θρησκευτικεs ευαισθησιεs,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ!
    Το ιδιο ισχυει και για καποιουs ελαχιστουs βουλευτεs του συγκεκριμενου κομματοs!
    Τουs καλουμε να λαβουν αποφασειs:Ειτε να διωξουν ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ!
    Οσο για σενα γελοιε Καρατζαφερη:Να ξερειs πωs Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ!
    Ο Ιουδαs αφου αρπαξε τα τριακοντα αργυρια αυτοκτονησε!Τουs αλλουs προδοτεs που αναφερειs τουs περιμενε κακο τελοs!
    Μαθε τελοs Καραγκιοζαρε πωs ο Παπαδημοs και το οποιδηποτε αλλο μελοs των"ιδρυματων"αγωνιζεται για το συμφερον εκεινων και οχι τηs χωραs του!
    Καταλαβεs γραικυλε που θα φωναξειs και"ΖΗΤΩ";
    ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΕ!

Comments are closed.