ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ…ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ! βίντεο

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσεις ένας αυτοαποκαλούμενος «προφήτης», ο οποίος ψεκάζει πιστούς με εντομοκτόνο στο πρόσωπο για να τους… θεραπεύσει.

Η συγκεκριμένη… τακτική έχει προκαλέσει έντονες επικρίσεις στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης αλλά και την οργή της εταιρείας που παράγει τα συγκεκριμένα εντομοκτόνα.
Οι φωτογραφίες δημοσιεύονται στο Facebook, στη σελίδα της Εκκλησίας της Γενικής Συνέλευσης του Όρους Σιών (MZGA), με τον Λεθέμπο Ραμπαλάγκο να ψεκάζει με εντομοκτόνο το πρόσωπο, τον λαιμό και τα πόδια νεαρών ανδρών και γυναικών. Οι πιστοί έχουν κλειστά τα μάτια και αντιδρούν κάνοντας μορφασμούς.
Ο… προφήτης παραχώρησε συνέντευξη στη διαδικτυακή εφημερίδα Times, τονίζοντ
ς ότι 00004000 ρησιμοποίησε το εντομοκτόνο την Παρασκευή (18/11), σε μια «λειτουργία» στο Μογκοπόνγκ, στην επαρχία του Λιμπόπο.
«Ήρθαν άνθρωποι που έφεραν τραύματα. Τους ψεκάσαμε με το εντομοκτόνο και θεραπεύτηκαν. Λέμε ότι με τον Θεό όλα είναι πιθανά. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οτιδήποτε, αρκεί να πιστεύουμε ότι θα θεραπεύσει τους ανθρώπους. Όλα στη Γη ανήκουν στον Θεό. Η βενζίνη ανήκει στον Θεό. Το εντομοκτόνο ανήκει στον Θεό», είπε.
Να σημειωθεί ότι η εταιρεία Tiger Brands που παρασκευάζει το εντομοκτόνο εξέφρασε αμέσως την οργή της για αυτή τη χρήση του προϊόντος της.
«Θεωρούμε αυτήν την πρακτική εξαιρετικά ανησυχητική. Είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιείται το Doom αλλά και οποιοδήποτε άλλο εντομοκτόνο στο πρόσωπο των ανθρώπων. Το Doom παρασκευάζεται για να σκοτώνει έντομα. Η χρήση του για άλλους σκοπούς είναι επικίνδυνη για την υγεία», διευκρίνισε σε ανακοίνωσή της.

loading...

2 thoughts on “ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ…ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ! βίντεο

  1. αααα δεν ειναι τιποτα κακο,εμας μας ψεκαζουν καθε μερα αεροπορικως

  2. αυτον επειδη ειναι ''διπλοκαυκαλος'' double skin οιπως λενε οι εγγλεζοι πρεπει να εχεις γερο μηχανημα δηλαδη ενα colt python .357 ε οχι 0.50 ειναι πολυ μεγαλο λοιπον πας εκει που κανει τις μαγειες του ο προφητης και μολις παει να σε ψεκασει τραβας το περιστροφο και μπαουμ μισ στο κρανιο το οποιο ειπαμε ειναι διπλοκαυκαλο σε συγλκριση με τους ανθρωπους εξ'ου και η κυριοαρτχια τους στο μποξ βαρας βαρας χαμπαρι δεν παιρνει διπλο καυκι κρανιο βοδινο και ετσι το ξαπλωνεις κατω το εκκριμα μια και καλη και ξεβρωμιζεις τον πλανητη ετσω απο ενα επικινδυνο κουραδι….αχχ south Africa ποσο μου λειπεις τοτε με τις αθανατες white niτes που ειχαμε ..κανενας δεν κυκλοφορουσε δεν τολμουσε να ξεμυτησει μεχρι την ανατολη του ηλιου…ωραιεσ εποχες ασφαλεια ηρεμια παντου…σωστα πραγματα δηλαδη…

Comments are closed.