ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!! Η αλήθεια για την ΘΥΕΛΛΑ που είναι έτοιμη να ξεσπάσει, – BINTEO

Προειδοποιήσεις υπήρξαν!!! – Και μία φωτογραφία από λαϊκή αγορά που πρέπει να δείτε…

Ακόμα η κοινή γνώμη δεν έχει ξεπεράσει το σοκ πως στην Αθήνα εφαρμόζεται πλέον μαζικά ο νόμος της Σαρία!

Ο τρόμος που έζησε 17χρονη στα χέρια του μουσουλμάνου πατριού της από το Ιράκ, υπενθύμισε τα φαινόμενα βίας που εκτυλίσσονται στο κέντρο της Αθήνας, από ομάδα ατόμων που αυτοαποκαλούνται «Ισλαμική Αστυνομία» και περιπολούν, προκειμένου να βεβαιώνουν για την πιστή τήρηση των ισλαμικών κανόνων.

Ο νόμος της Σαρία είναι το νομικό σύστημα του Ισλάμ – το οποίο βασίζεται στο Κοράνι και τις αποφάσεις των μελετητών του – και λειτουργεί ως κώδικας δεοντολογίας, τον οποίο πρέπει να τηρούν οι σύγχρονοι Μουσουλμάνοι, διασφαλίζοντας ότι τηρούν τις επιθυμίες του Αλλάχ-Γιαχβέ σε όλους τους τομείς της ζωής – από την καθημερινότητα έως τις προσωπικές πεποιθήσεις.

Στα αραβικά, η Σαρία σημαίνει «ο τρόπος» και δεν αναφέρεται σε ένα δίκαιο.

Ο νόμος της Σαρία βασίζεται βασικά σε διδασκαλίες από το Κοράνι και την Σούννα – τις ρήσεις, τις διδασκαλίες και τις πρακτικές του Προφήτη Μωάμεθ, ο οποίος είχε νυμφευθεί ανήλικο κορίτσι.

Πηγάζει επίσης από την Ijma’a, την επικρατούσα άποψη των μουσουλμάνων μελετητών, καθώς και το Qiyas (σ.σ. η διαδικασία της αναγωγικής αναλογίας στην οποία οι διδασκαλίες συγκρίνονται και αντιπαρατίθενται με αυτές του Κορανίου, προκειμένου να εφαρμοστεί μια γνωστή διαταγή σε μια νέα περίσταση και να δημιουργηθεί μια νέα διαταγή).

Αλλά ο νόμος της Σαρία μπορεί να επηρεάσει κάθε πτυχή της ζωής των Μουσουλμάνων, ανάλογα με το πόσο αυστηρά τηρείται.
Παλαιά βίντεο από την Ευρώπη, στα οποία εξηγείται ή φαίνεται τι ακριβώς διδάσκει το Κοράνι, βάσει του οποίου οργανώνεται το… «δίκαιο» των λαθραίων μεταναστών στην πατρίδα μας.

Πριν από αυτά δείτε την φωτογραφία από λαϊκή αγορά της Ελλάδας! Από μικρά συνηθίζουν τα κορίτσια στην μαντίλα, όπως από μικρά συνηθίζουν πλέον στην μάσκα!!!

Τι Ελλάδα φτιάχνεται;;;

Δείτε και φρίξτε:

loading...