Ο ΓΛΕΖΟΣ «ΣΤΗΝΕΙ» ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Σε λίγο θα μας πουν απαγορεύουμε και τις εφημερίδες - BINTEO

Ο Μανώλης Γλέζος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989 επιτέθηκε στην κυβέρνηση για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών ενώ δεν δίστασε να επαναλάβει ότι έχει ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην κυβέρνηση.


«Δεν με ενδιαφέρει ποιανού χαλάω το κέφι. Την αλήθεια υπερασπίζομαι. Σε λίγο θα πουν απαγορεύουμε την έκδοση εφημερίδων γιατί έτσι το κράτος αποφασίζει», σημείωσε.

Κατά το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, «αυτές είναι οι συνέπειες της διαστρέβλωσης της ουσίας του Συντάγματος που δίδουν το έδαφος για να αναπτύσσεται το δέντρο της διαπλοκής».

Ο κ. Γλέζος διερωτήθηκε: «Ποιος είναι αυτός που δίνει άδειες; Το Σύνταγμα άρθρο 1 παράγραφος 2 μιλάει για “λαϊκή κυριαρχία”. Άρα δεν δίνει κανείς άδεια. Είναι αυτόνομο το δικαίωμα να εκφράζω τη γνώμη μου είτε έντυπα είτε με το ραδιόφωνο είτε με την τηλεόραση. Επειδή υπάρχει πρόβλημα συχνοτήτων… Οι συχνότητες είναι τέσσερις; Ποιος τεχνικός θα πει ότι είναι τέσσερις. Όταν υποδιαιρούμε το 100 σε 100 μονάδες και η κάθε μονάδα έχει 10 συχνότητες καταλαβαίνετε ότι ο αριθμός των συχνοτήτων είναι πολύ μεγάλος. Το θέμα είναι ποιος δίδει την άδεια».

Εξάλλου, με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη ότι η Εκκλησία έχει συμβάλει στην ηθική έκπτωση της κοινωνίας διερωτήθηκε «με ποιο μέρος ήταν στη χούντα και την κατοχή».

«Όποιος καταφέρεται εναντίον της Εκκλησίας για τη δήθεν αδράνειά της στη διάρκεια της Κατοχής βλαστημεί. Όταν ο Στρατηγός Σταυράκος, διοικητής στρατιωτικός των Αθηνών και της Αττικής, κάλεσε τους δημάρχους, τις αρχές και τους περιφερειάρχες να έρθουν στους Αμπελοκήπους για να παραδώσει τα κλειδιά της πόλης στους κατακτητές, ο Αρχιεπίσκοπος τότε αρνήθηκε και δήλωσε ότι η «Εκκλησία παρίσταται στην απελευθέρωση των λαών και όχι στη σκλαβιά τους»», πρόσθεσε.

«Η πρώτη αντίσταση στην Ελλάδα έγινε από την Εκκλησία. Είναι να κλαίει και να γελάει κανείς (με αυτά που λέει ο κ. Φίλης)», κατέληξε.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΕΟΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ, ΕΧΕΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!!! ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΗΝΕΡΓΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ κ ΜΗΡΑΖΟΝΤΕ ΤΑ ΟΦΕΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΗΨΗΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!!!!!!! κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΤΕ ΤΟ ΟΤΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΟΘΟΙ Η ΜΗΣΘΟΙ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ? ΟΙ ΡΑΣΟΦΩΡΟΙ ΣΤΗΡΗΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ κ ΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ??? ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΙ κ ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΤΕ ΤΟΥ ΞΥΠΝΙΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ [ΡΩΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΗΝΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ κ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΜΑΡΤΙΡΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΧΙΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΣΑΣ ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΙΡΗΘΗΚΕ, κ ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΟΛΛΑ ΕΙΝΑ ΣΤΙΜΕΝΟ ΣΚΙΝΗΚΟ ΘΕΑΤΡΟΥ ΛΑΙΚΟΥ!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΕΣΟΙΣ ΠΛΗΡΟΝΕΤΕ ΗΣΟΔΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][bsummary]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]