6 Ξεκάθαρα Σημάδια πως η Ψυχή σας έχει Μετενσαρκωθεί πολλές Φορές!

Το να μετενσαρκωθείς σημαίνει να γεννηθείς ξανά. Στην ουσία, μετενσάρκωση είναι η πίστη πως μετά το θάνατο ενός ανθρώπου, η ψυχή συνεχίζει και ξεκινάει να ζει από την αρχή. Καθώς προχωράει ο χρόνος, το ίδιο κάνει και το πνεύμα μας και τελικά καταλήγουμε να έχουμε ζήσει πολλές ζωές σε πολλά διαφορετικά σώματα.


Κάθε φορά που η ψυχή μας προχωράει, εξελίσσεται και γίνεται πιο σοφή, πιο ώριμη και πιο πνευματικά συνδεδεμένη με το σύμπαν. Έτσι, οι άνθρωποι έχουν ζήσει αρκετές ζωές στο παρελθόν και πρόκειται να ζήσουν αρκετές ακόμα.

Εάν έχετε παρατηρήσει πως κάποιοι άνθρωποι φαίνεται να έχουν πιο ώριμη ψυχή, τότε μπορείτε να αναγνωρίσετε την ενέργεια από τις προηγούμενες ζωές τους να εκδηλώνεται στην τωρινή. Πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται πως είτε ξέρουν, είτε νιώθουν, είτε αισθάνονται τις ταυτότητες τους από προηγούμενες ζωές.

Πιθανώς να έχουν αναμνήσεις από ανθρώπους, γεγονότα ή μέρη που σχετίζονται με το ποιοι ήταν. Άλλοι είναι απλά σοφοί και είναι συντονισμένοι με ότι τους στέλνει η ζωή.


Είτε μπορείτε να νιώσετε το παρελθόν της ψυχής σας ή όχι, είμαστε πολύ πιο μεγάλοι σε ηλικία από ότι νομίζουμε! Πολλοί από μας έχουμε πεθάνει και ξαναγεννηθεί εκατοντάδες ή και χιλιάδες φορές. Είναι οι πολύπλοκες αλληλεπιδράσεις όλων των προηγούμενων ζωών της ψυχής μας που διαμορφώνει τα πιο βαθιά επίπεδα της ύπαρξής μας.

Εάν πιστεύετε πως έχετε μετενσαρκωθεί πολλές φορές, τότε μάλλον θα έχετε νιώσει πολλές φορές τα σημάδια που θα δείτε παρακάτω, αλλά και στο βίντεο που ακολουθεί:

1. Έχεις το φυσικό χάρισμα της πρόβλεψης

Εάν συχνά νιώθετε πως ξέρετε τι πρόκειται να συμβεί, τότε έχετε το χάρισμα της πρόβλεψης. Πολλοί άνθρωποι έχουν πολύ καλό ένστικτο και αυτό δείχνει πως η ψυχή τους έχουν αναπτυχθεί πολύ και έχει ωριμάσει.

2. Μπορείς να καταλάβεις πώς νιώθουν οι άλλοι

Όχι μόνο σε επηρεάζει το τι νιώθουν οι άλλοι γύρω σου, αλλά ασπάζεσαι κιόλας αυτά τα συναισθήματα. Το να είσαι κατανοητικός, δείχνει πως έχεις μία βαθιά σύνδεση με το σύμπαν και επειδή έχεις ζήσει πολλές ζωές, έχει γίνει εύκολο να συνδεθείς με την ενέργεια ενός άλλου.


3. Έχεις μία πολύ ακριβή αίσθηση του εαυτού σου

Όσοι είναι ισορροπημένοι και έχουν επίγνωση του σώματος, του μυαλού και της ψυχής έχουν αναπτύξει αυτή την ικανότητα μέσα από πολλές ζωές. Όταν καταφέρεις να κοιτάξεις μέσα σου και να φτάσεις στο υποσυνείδητο ή ακόμα και πιο βαθιά, τότε θα έχεις επιτυχώς συνδεθεί με τον πραγματικό σου εαυτό.

4. Νιώθεις έλξη για μία συγκεκριμένη περιοχή, εποχή ή πολιτισμό

Όταν σε τραβάει μία συγκεκριμένη κουλτούρα ή χρονική περίοδος χωρίς να ξέρεις ακριβώς το γιατί, είναι επειδή μία προηγούμενη ζωή επηρεάζει την τωρινή. Πολλοί πιστεύουν πως το να νιώθεις ανεξήγητη έλξη για μία εποχή, μέρος, κουλτούρα, κοινωνία ή περιβάλλον είναι κάτι που παραμένει με τη ψυχή από μία προηγούμενη ζωή.

5. Βλέπεις συνέχεια το ίδιο όνειρο

Τα όνειρα που επαναλαμβάνονται δείχνουν αναμνήσεις από προηγούμενες ζωές. Αυτού του είδους τα όνειρα είναι συχνά πολύ ρεαλιστικά, ζωντανά και παράξενα από κάθε άποψη. Μένουν στο μυαλό ακόμα και αφού ξυπνήσεις και μπορείς να θυμάσαι πολύ μικρές λεπτομέρειες, ακόμα και χρόνια μετά. Αυτό συμβαίνει γιατί κάποτε αυτά τα όνειρα ήταν η πραγματικότητα.

6. Πολύ συχνά παθαίνεις Déjà Vu

Αυτό το συναίσθημα ότι έχεις ξαναζήσει κάτι που κάνεις είναι πολύ παράξενο. Είναι αναπόφευκτο και ανεξέλεγκτο. Ξεπετάγεται ξαφνικά και ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε προετοιμασμένοι ή να το περιμένουμε. Πιστεύεται πως το Déjà Vu συνδέεται με προηγούμενες ζωές και όσες περισσότερες ζωές έχουμε ζήσει, τόσο πιο πολλά Déjà Vu είναι πιθανό να βιώσουμε.

Πηγη masternews
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

 1. ΠΡΟΣΕΧΕ ... θα τρακάρεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΕΘΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.ΘΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΩ@@ΛΟΥ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΩΣ ΣΩΡΡΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ, ΒΡΕΣ ΚΑΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΗΣ ΠΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ. ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ Η ΕΝΤΙΠΟΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΗΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣ ΗΣΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ!!!!!!!!! κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απ το δημοτικό σχολείο πέρασες απ έξω.

   Διαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ???ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΗΣΟΥΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΑΙΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΣΟΡΙΞΙΑΣ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

   Διαγραφή
 5. ειστε ολοι ασχετοι και αμορφωτοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΡΟΣΕΧΕ ...θα τρακάρεις, επιστήμονα !

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]