Ντ. Τραμπ: «Η Χ. Κλίντον ακόμα κι αν πυροβολούσε κάποιον μπροστά σε 20.000 ανθρώπους δεν θα διώκονταν ποινικά» (βίντεο)


Στην προκλητικά ευνοϊκή αντιμετώπιση που τυγχάνει η υποψήφια των Δημοκρατικών και πρώην Αμερικανίδα ΥΠΕΞ Χ.Κλίντον απο την αμερικανική ομοσπονδιακή Δικαιοσύνη αναφέρθηκε ο Ν.Τραμπ,
ο οποίος δήλωσε ότι «η Χίλαρι Κλίντον θα μπορούσε να πυροβολήσει κάποιον μέσα στο γήπεδο όπου μιλούσε, με 20.000 κόσμο να τη βλέπει, και να μην συλληφθεί»

Η δήλωση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια μιας προεκλογικής συγκέντρωσης στην Πενσακόλα, στη Φλόριντα μπροστά σε χιλιάδες υποστηρικτές του σχολιάζοντας το γεγονός ότι παρά το τεράστιο σκάνδαλο του «e-mail gate» με βάση το οποίο η Χ.Κλίντον χρησιμοποιούσε τον ιδιωτικό της σέρβερ για να διαχειρίζεται τα απόρρητα ηλεκτρονικά μηνύματα του State Department συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερη.

Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος κατηγόρησε ανοιχτά τις ομοσπονδιακές Αρχές για την απόφασή τους να μην διώξουν ποινικά την πρώην ΥΠΕΞ. Η αλήθεια είναι ότι οποιοσδήποτε άλλος στην θέση της θα είχε πάει φυλακή με συνοπτικές διαδικασίες, τουλάχιστον σε άλλους καιρούς.

«Είναι τόσο προστατευμένη. Θα μπορούσε να μπει σε ένα στάδιο αυτή την στιγμή και να πυροβολήσει κάποιον ενώ την παρακολουθούν 20.000 θεατές» είπε ο Ν.Τραμπ μιμούμενος ότι έχει ένα όπλο στο χέρι του.

«Θα τον χτύπαγε στο κέντρο της καρδιάς και δεν θα της απαγγέλονταν ποινική δίωξη»

Φυσικά εννοείται ότι ο Ν.Τραμπ έκανε την δήλωση αυτή χωρίς να συμπεριλαμβάνεται στις σημειώσεις του πολιτικού του λόγου. Ο Αμερικανός υποψήφιος είναι γνωστό ότι αυτοσχεδιάζει και βρίσκει «ατάκες» εκείνη την στιγμή, αλλά είναι αλήθεια ότι η δήλωσή του εξέφρασε την απορία εκατομμυρίων νοήμονων ανθρώπων σε όλον τον πλανήτη.

Έχουν αποκαλυφθεί τέτοια πράγματα, υπάρχει κενό Εθνικής Ασφάλειας μιας χώρας με πυρηνικά με υπαιτιότητα της επικεφαλής της διπλωματίας της και δεν υπάρχει η παραμικρή δικαστική κίνηση;

Το ίδιο το FBI (που φυσικά έχει ως επικεφαλή έναν διορισμένο από τους Δημοκρατικούς διευθυντή) σύστησε να μην υπάρξουν ποινικές διώξεις μετά την ολοκλήρωση μιας μακροσκελούς έρευνας για το σκάνδαλο του «e-mail gate», ένα σκάνδαλο που έχει και ελληνικό ενδιαφέρο καθώς η πρώην ΥΠΕΞ έδινε πληροφορίες στον γαμπρό της για το ελληνικό χρέος. Ο δε γαμπρός της ήταν ιδρυτής ενός fund το οποίο «τζογάριζε» με το ελληνικό χρέος.

«Αυτό συμβαίνει στη χώρα μας. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβλεπα τη μέρα που θα συνέβαινε αυτό στη χώρα μας», συμπλήρωσε ο Ν.Τραμπ.pronews.gr
loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

1 σχόλιο :

  1. Το σύστημα πάει κόντρα στον Τραμπ. Θέλει να τον απομονώσει.
    Μήπως αυτά συμβαίνουν και στην Ελλάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή