Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120





ΜΑΙΡΗ ΚΑΡΑ*

 Ο κάθε σκεφτόμενος Έλληνας πολίτης γνωρίζει, πως το Πολίτευμα της Χώρας είναι η Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία (έστω και τυπικά). Επίσης γνωρίζει πως θεμέλιο του Πολιτεύματος είναι η Λαϊκή Κυριαρχία και η ισότητα όλων των πολιτών έναντι των Νόμων και του Συντάγματος.

    Ως εκ τούτου έχει το δικαίωμα και την εύλογη απαίτηση να αρθεί, μέσω της Συνταγματικής προβλεπόμενης διαδικασίας η Βουλευτική Ασυλία. Ο αποκλειστικός λόγος είναι, η ισόνομη εφαρμογή του Νόμου και κατά Βουλευτών, που συστηματικά και αντισυνταγματικά και παράνομα πλουτίζουν σε βάρος της περιουσίας του Ελληνικού Κράτους και των Ελλήνων πολιτών.

      Από σεβασμό για την Ιστορία της πατρίδας του και της πολιτιστικής κληρονομιάς του και με το δικαίωμα που του δίνει το ΑΡΘΡΟ 120 του Συντάγματος, επιθυμεί να προστατεύσει το Ελληνικό Δημόσιο από παρελθούσες ή μελλοντικές παράνομες ενέργειες, με στόχο τον παράνομο πλουτισμό των ολίγων, που οδηγεί στην σταδιακή πτώχευση του Ελληνικού Κράτους.

     Όποιος -ακόμα και Βουλευτής- έχει αφαιρέσει παράνομα, άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενος, από την περιουσία του Ελληνικού Κράτους, θα πρέπει να παραπέμπεται προς έλεγχο των πράξεών του ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως προβλέπει το Σύνταγμά μας, ανεξάρτητα από την ιδιαίτερη θέση του, ακόμα και κατά την διάρκεια της θητείας του ως εκπρόσωπος του Λαού. Τέτοια πράξη διαπιστούμενη από την Δικαιοσύνη συνιστά το αδίκημα της Εσχάτης Προδοσίας.

    Είναι λογικό και δίκαιο, αυτοί που ψηφίζονται από τον λαό να είναι ίσοι απέναντί του και να μη μπαίνουν στο απυρόβλητο αμέσως μετά την είσοδό τους στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Απαιτώ την νομική δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων των Βουλευτών, προς εξασφάλιση της εξόφλησης του χρέους που αποδεδειγμένα δημιούργησαν οι ίδιοι, στηριζόμενοι στην ασυλία, την οποία ποτέ δεν υποστήριξε ο Ελληνικός λαός.

    Με αυτή την Γνώση και την απαίτηση εφαρμογής του Άρθρου 120 του Συντάγματος, πρέπει σήμερα να κατέβει σύσσωμος ο προδομένος Ελληνικός λαός από όλη την Επικράτεια στο Σύνταγμα και να βροντοφωνάξει στους Δυνάστες του:

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΑΤΕ! ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΛΑΟ… ΧΩΡΙΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ… ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ… ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!

 

loading...