ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ (101Η) ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ Η ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ (ΥΠΕΡΔΝΕΙΣΤΕΡΙΑ);

ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ…

2 ΒΙΝΤΕΟ 

Αμερικανική αερομεταφερόμενη μεραρχία (101η) έτοιμη να εισέλθει στην Ουκρανία ή θα επιτεθεί με Ρουμανία στη Μολδαβία (Υπερδνειστερία);

Αμερικανική αερομεταφερόμενη μεραρχία έτοιμη να εισέλθει στην Ουκρανία. Η Αμερικανική 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία έχει αναπτυχθεί κατά μήκος των συνόρων Πολωνίας-Ουκρανίας. 

Δεν είναι σαφές εάν έχει λάβει εντολή να παρέμβουν σε οποιαδήποτε πιθανή επίθεση Λευκορωσίας-Ρωσίας προς το Lviv για να ανακόψουν τις οδούς ανεφοδιασμού της Ουκρανίας ή όχι. Πρώτη ανάπτυξη αυτού του τμήματος στην Ευρώπη από το 1945.

Θα εμπλακεί αν Ρωσία-Λευκορωσία επιχειρήσουν να κόψουν γραμμές ανεφοδιασμού στο ύψος του Λβιβ;

Αμερικανική αερομεταφερόμενη μεραρχία έτοιμη να εισέλθει στην Ουκρανία.

Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 80 χρόνια, η 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία “Screaming Eagles” του αμερικανικού στρατού σταθμεύει στην Ευρώπη. 

Οι διοικητές της είπαν στο CBS News ότι ήταν εκεί για να προστατεύσουν το ΝΑΤΟ. Αλλά εάν υπάρξει στρατιωτική κλιμάκωση ή επίθεση στο ΝΑΤΟ, τότε είναι πλήρως προετοιμασμένοι να περάσουν τα σύνορα και να εισέλθουν στο έδαφος της Ουκρανίας. 

Η 101η Αερομεταφερόμενη Μεραρχία είναι μια ομάδα ελαφρού πεζικού 4,7 χιλιάδων στρατιωτών. Βρίσκεται στη Ρουμανία. Το τηλεοπτικό κανάλι αποκαλεί το τμήμα ένα από τα πιο ελίτ.

Τα στρατεύματα των ΗΠΑ στη Ρουμανία είναι πολύ κοντά στον πόλεμο της Ουκρανίας, πραγματοποιώντας ασκήσεις με συμμάχους του ΝΑΤΟ που «αναπαράγουν ακριβώς αυτό που συμβαίνει» πάνω από τα σύνορα.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...