ΠΕΡΙ «ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΙΙ

Εδώ είμαστε και πάλι, για να πούμε , να επαναλάβουμε θα έλεγα, ένα δυο πράγματα περί των διαφόρων «θεραπειών», παλιών και νέων, για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, την πιο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΗ πάθηση, με την οποία παίζονται πολλά βρώμικα παιχνίδια σε βάρος των ασθενών.Έγραψα πολλές φορές για τις διάφορες «θεραπείες» που κυκλοφορούν, οι οποίες βέβαια μόνο θεραπείες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλλά ΑΓΩΓΕΣ, που «καθυστερούν» την εξέλιξη της νόσου.

Πολύ συχνά βλέπουμε ανακοινώσεις για «ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ» που πλασάρονται σαν «πρωτοποριακές», και ένα σωρό άλλα κοσμητικά επίθετα, τέτοια, που να «τσιμπήσουν το δόλωμα» τόσο οι ασθενείς, (βλέπετε οι άνθρωποι ελπίζουν να απαλλαγούν από αυτή την κατάρα που τους βασανίζει αλλά μάταια), όσο και οι «αρμόδιοι φαρμακευτικών προμηθειών».

Δεν θα επεκταθώ στο ΠΟΙΟΙ είναι οι «αρμόδιοι» Σκεφτείτε λίγο και θα το βρείτε. ΑΓΩΓΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ) ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, που άλλες φορές έχουν αποτελέσματα (για την Σκλήρυνση), και άλλες όχι. ΣΙΓΟΥΡΑ όμως σε μεγάλο ποσοστό, δημιουργούν ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ στους ασθενείς.

Ας δούμε ένα άρθρο για μια τέτοια αγωγή, για την οποία ξαναέγραψα.

« Οριστικό τέλος για θεραπεία κατά της σκλήρυνσης

Σταματά οριστικά η κυκλοφορία του φαρμάκου Zinbryta, που ανεστάλη προσωρινά το Μάρτιο. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι κίνδυνοι που συνδέονται με τη χρήση του φαρμάκου υπερτερούν των οφελών του.

Η επιτροπή αξιολόγησης κινδύνου φαρμακοεπαγρύπνησης του Οργανισμού (PRAC) επιβεβαίωσε ότι το Zinbryta (daclizumab) «ενέχει τον κίνδυνο σοβαρών και δυνητικά θανατηφόρων ανοσολογικών αντιδράσεων, που επηρεάζουν τον εγκέφαλο, το ήπαρ και άλλα όργανα».

Οι ασθενείς θα μπορούσαν να διατρέχουν κίνδυνο από την έναρξη της θεραπείας και αρκετούς μήνες μετά τη διακοπή της θεραπείας και δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν ποιοι οι ασθενείς θα επηρεαστούν.

Το Zinbryta δεν είναι σήμερα διαθέσιμο σε νοσοκομεία και φαρμακεία στην ΕΕ, διότι οι εταιρείες Biogen και η AbbVie το απέσυραν οικειοθελώς το Μάρτιο, έπειτα από σειρά αναφορών για θανατηφόρες φλεγμονώδεις διαταραχές του εγκεφάλου – συμπεριλαμβανομένης της εγκεφαλίτιδας και της μηνιγγειοεγκεφαλίτιδας – σε ασθενείς που έλαβαν το φάρμακο.

Το φάρμακο εγκρίθηκε για πρώτη φορά το 2016 για τη θεραπεία υποτροπιάζουσων μορφών σκλήρυνσης κατά πλάκας. Το 2017, η χρήση του περιορίστηκε σε ασθενείς που έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον δύο άλλες θεραπείες τροποποίησης της νόσου και δεν μπορούν να υποβληθούν σε θεραπεία με άλλες θεραπείες, μετά από ανασκόπηση των επιδράσεών του στο ήπαρ.»

ΠΗΓΗ: virus.com.gr

Βλέπουμε λοιπόν, ΚΑΠΟΙΕΣ από τις παρενέργειες ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ από τα σκευάσματα που κυκλοφόρησαν, μόνο από ΜΙΑ «θεραπεία» σύμφωνα με το άρθρο, το οποίο σκεύασμα, πρόλαβε και κυκλοφόρησε πριν το πάρουν χαμπάρι πως «σακατεύει» οργανισμούς.

Έγραψα στο παρελθόν για τους ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, πως είναι τα ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ των φαρμακοβιομηχανιών, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τις παρενέργειες των πολυδιαφημισμένων «θεραπειών», για τις οποίες οι ασθενείς σε μεγάλο αριθμό, λαμβάνουν και επί μέρους άλλες «θεραπείες» για να αντιμετωπίσουν τις παρενέργειες των…. «θεραπειών». Αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, είναι ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ασθενών. Μπορείτε να δείτε σε ιστοτοπους και forum σχετικά με την πάθηση, ΤΙ προκαλούν σε ζωτικά όργανα ΟΛΕΣ οι αγωγές που μέχρι στιγμής κυκλοφορούν.

Παρόλα αυτά, ο ασθενής παίρνει το ρίσκο, γιατί ΕΛΠΙΖΕΙ να αντιμετωπίσει την Σκλήρυνση…….

Κλείνοντας αυτή μου την αναφορά, θα επαναλάβω κάτι που έγραψα πολλές φορές. Προσωπικά πιστεύω πως ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ.

Πολλά τα εκατομμύρια. Δεν υπολογίζουν τον Άνθρωπο προκειμένου να πλουτίσουν. Άλλωστε, τον Χριστό τον πρόδωσαν για τριάντα αργύρια μόνο. Θα σκεφτούν τις ζωές μας σήμερα που τα «τριάντα», συνοδεύονται από πολλά μηδενικά;

Θα επανέλθω.

Βασίλης Τσούγκαρης[email protected]

loading...