Καμμένος: Θα προασπίσουμε μέχρι τέλους την εντολή που μάς έδωσε ο λαός

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο μήνυμά του για την Πρωτοχρονιά, εκφράζει την ελπίδα ότι το 2019 «θα είναι η χρονιά που οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα μπορούν να
θερίσουν τους καρπούς των θυσιών τους».

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το 2018 «ήταν η χρονιά της εξόδου της Ελλάδας από την κρίση, μια κρίση που οι Έλληνες αντιμετώπισαν με αξιοπρέπεια, ενότητα και αλληλεγγύη, αλλά με πολλά θύματα, με θύματα ολόκληρες οικογένειες, επιχειρήσεις, οικογενειακούς προϋπολογισμούς».

«Η προσπάθεια που έγινε, στην οποία συμμετείχαμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, ήταν μία εθνική προσπάθεια. Μια προσπάθεια να βγούμε από τα μνημόνια, να φύγουμε από την παραχώρηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας» συνεχίζει.
Προσθέτει ακόμη ότι στόχος για τη νέα χρονιά είναι «να προχωρήσουμε σε αυτά που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό, στην αντιμετώπιση της διαφθοράς, στην αντιμετώπιση εκείνου του συστήματος μέσω του οποίου το δημόσιο χρήμα γινόταν “προσωπικό” χρήμα για πολιτικούς, βρώμικο χρήμα».

Ο κ. Καμμένος εκφράζει την πεποίθησή του ότι «ο ελληνικός λαός με νηφαλιότητα, ενότητα, δημοκρατική πίστη θα προχωρήσει στην εκλογή της νέας κυβέρνησης που θα επιλέξει μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες».

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ήμασταν εκείνοι που με θυσίες στο κίνημά μας ήμασταν δίπλα σε αυτή την κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Όμως είμαστε και εκείνοι που θα προασπίσουμε μέχρι τέλους την εντολή που μας έχει δώσει ο ελληνικός λαός» καταλήγει.

loading...