ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

ΠΡΟΔΟΟΟΟΟΟΟΤΕΕΕΕΣ ΜΠΑΑΑΑΑΑΣΤΑΑΑΑΡΔΟΙ!!!







Γράφει η Anna Art

ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΓΑΛΟ!!
ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ

Η καρδιά μου πονάει αφάνταστα!! Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια.Η πρώτη μου αντίδραση , πήγα και φώναζα μόνη μου ούρλιαζα έξω απο το δημαρχείο!!

ΠΡΟΔΟΟΟΟΟΟΟΤΕΕΕΕΣ 
ΜΠΑΑΑΑΑΑΣΤΑΑΑΑΡΔΟΙ!!!
Γυρνούσαν κάποιοι περαστικοί και με κοιτούσαν σαν χάνοι!!
ΑΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ!!ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ!!ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ!!
Όμως ένα έχω να πώ και είναι σημαντικό!!Όταν κάτι δεν το εκτιμάς το χάνεις!! 
Και δεν εκτιμάς ποτέ αυτό που θεωρείς πάντα δεδομένο!! Ομως το δεδομένο χρειάζεται αγάπη πάνω από όλα, θυσίες για, να κρατηθεί.Αυτό ισχύει για όλους και για όλα!! 
Τώρα χάνουμε την Πατρίδα μας!! Αυτήν την ένδοξη Πατρίδα που χύθηκαν τόνοι αίματος για να μας χαριστεί ελεύθερη , όμως δεν το αξίζαμε!! Δεν την τιμήσαμε!! Δέν την αγαπήσαμε!! Την θεωρήσαμε δεδομένη γιατί μας χαρίστηκε και όπως είπαμε ότι μας χαρίζεται αν δεν αγωνιστούμε για να το αποκτήσουμε δεν το εκτιμάμε!! 
Ολοι φταίμε!! Ολοι με τις επιλογές μας!!
ΕΥΗΜΕΡΗΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ!!ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ!! ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ!! ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!!
Πρώτα από εκεί ξεκίνησε η αποσύνθεση της κοινωνίας μας!!Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στον γιακά που λένε και οι παλιοί. Βάλαμε πάνω από όλα την ύλη και δεν χορταίναμε!! Εκεί προσανατολιστήκαμε!! 
Δουλειές εύκολες και με λαμογιές για να γίνουμε τα θύματα των μεγάλων που προωθούσαν μεθοδικά τα σχέδια τους να μας κάνουν ανθρώπους προιόντα καταναλώσιμα, όπως πολύ καλά το ερμήνευσε κάποιος της WHEEL STREET.
Αφού δεν φτάνανε τα λεφτά άρχισαν να βγαίνουν άντρες γυναίκες στην αγορά εργασίας με τα μούτρα στραμμένα μόνο εκεί χωρίς να έχουν χρόνο να σκεφτούν οτιδήποτε!!Μόνο για την απόκτηση υλικών αγαθών.
Και έτσι ήρθε σιγά σιγά και η φθορά!! Ο άντρας δεν είχε χρόνο για την γυναίκα για τα παιδιά , η γυναίκα τα ίδια , μέχρι που φτάσανε όλοι να κερατώνει ο ένας τον άλλον να υπάρχουν διαζύγια , να μην μπορεί κανείς να ασχοληθεί με την παιδεία διαπαιδαγώγηση των παιδιών με αποτέλεσμα τα παιδιά μας να τα οδηγούμε για να τα απασχολούμε σε φροντιστήρια, ξένες γλώσσες, χορούς μουσικές αθλήματα απλά να τα φορτώνουμε για να μην νοιώθουν την έλειψη αγάπης των γονιών.
Και τα φορτώναμε με ύλη με αγαθά χωρίς να τα προσφέρουμε αληθινές γνώσεις αξίες, ηθική!!
Τα μάθαμε σε ένα εύκολο τρόπο ζωής τους δώσαμε να καταλάβουν ότι μόνο με τήν μόρφωση ,με τα πτυχία θα,προοδέψουν θα κάνουν μία εύκολη βολική ζωή που θα τους παρέχει σχεδόν τα πάντα.Πάρε εσύ το πτυχίο και με λίγο γλείψιμο λίγο μέσον θα σε βολέψουμε!! 
Και έτσι βολεύτηκε ο μισός και παραπάνω πληθυσμός της Ελλάδας όχι όμως χαριστικά , αλλά με ανταλλάγματα.Εγώ θα σε τακτοποιήσω αλλά θέλω και 50,100 ψηφαλάκια απο σένα!! Και ούπς αμέσως, αμέσως εκτελεστικά όργανα!! 
Θα εκτελείτε εντολές των ανωτέρω , αλλοιώς απόλυση πείνα!! Το ίδιο συνέβη και για πολλούς άλλους ελεύθερους επαγγελματίες που έκαναν τις λαμογιές με όλα τα λαμόγια της εξουσίας.
Πάρε εσύ τόσα αλλά κοίτα θα με καλύψεις.Και εγώ επειδή ξέρω ότι θα με καλύπτεις θα σε βγάζω συνέχεια γιατί έχω επιρροή!! Και κάπως έτσι κατάντησε μια Ελλάδα του πάρε δώσε!!Μια Ελλάδα ανταλλαγών!!
ΠΑΤΡΙΔΑ; ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ!! ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ!!ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΗ!! ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!!
ΙΣΤΟΡΙΑ; ποιός ασχολήθηκε με αυτήν!! Οτι σκουπίδι παραποιημένο υπήρχε το σερβίρανε στα βιβλία μας και στα βιβλία των παιδιών μας!! Ελάχιστα μάθαμε απο την αληθινή ιστορία μας, ελάχιστα έως τίποτε καθήσαμε να ασχοληθούμε να διδάξουμε στα παιδιά μας!! 
Εξάλλου σε τι θα τα χρησίμευε αυτή; Θα τους μαθαίναμε να γίνουνε ήρωες; Σήμερα έχουμε άλλους ήρωες που πληρώνονται!!Φωτομοντέλα, τηλεπαρουσιαστές , γκέι φίρμες, εκπομπές που πληρώνουν τους σούπερ στάρ ήρωες όπως σαρβάιβορ, next top mondel, my styles rock, σέφ, μαγειρικής αστρολόγοι κλπ.Επαγγέλματα με αξίες!! Γιατί με τόση διασημότητα που ξέρεις όλο και κάποιος μεγιστάνας θα βρεθεί να αποκαταστήσει μια διασημότητα!
ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ , ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΜΟΙΧΕΙΑΣ, ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ΥΛΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΓΑΠΗ, ΚΕΝΗ ΖΩΗ!! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΚΕΝΟΔΟΞΙΑ!!







  




loading...

1 thought on “ΘΡΗΝΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΟΠΩΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ !..
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ! ΘΑ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ! ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ !

Comments are closed.