Δύο κοπέλες από την Σκανδιναβία αποφάσισαν να πάνε μόνες τους για διακοπές στο Μαρόκο: Η συνέχεια ήταν τραγική

Δύο άτυχες κοπέλες από τη Σκανδιναβία η 24χρονη Louisa Vesterager Jespersen από τη Νορβηγία και η 28χρονη Maren Ueland από τη Δανία είχαν δυστυχώς την “φαεινή” ιδέα να πάνε μόνες τους(!) για διακοπές στο Μαρόκο.

Και οι δύο τους βρέθηκαν λίγες ημέρες αργότερα κατακρεουργημένες και κακοποιημένες σεξουαλικά μέσα στη σκηνή σε βουνό όπου είχαν κατασκηνώσει.

Η μια κοπέλα βρέθηκε αποκεφαλισμένη και ή άλλη με κομμένο λαιμό.

Σύμφωνα με την αστυνομία εκτιμά ότι κάποιοι τις ακολούθησαν από το Μαρακές (εκεί όπου πριν απο λίγες ημέρες ημέρες είχε υπογραφεί το περίφημο «κουτσό» σύμφωνο για τη μετανάστευση του ΟΗΕ) και τις επιτέθηκαν τη νύχτα.

Οι αρχές εκτιμούν ότι τα κίνητρα των δραστών ήταν σεξουαλικά αφού από τα πράγματα που είχαν και τα χρήματα δεν έλειπε τίποτα.

Άλλωστε η ληστεία τιμωρείται αυστηρά σύμφωνα με το μουσουλμανικό νόμο.

loading...

3 thoughts on “Δύο κοπέλες από την Σκανδιναβία αποφάσισαν να πάνε μόνες τους για διακοπές στο Μαρόκο: Η συνέχεια ήταν τραγική

  1. δεν πας σε μουσουλμανικο κρατος οπου ο βιασμος ειναι καθημερινη υποθεση και η γυναικα και ο ανθρωπος αντιμετωπιζονται σαν κρεας για καταναλωσει. αυτα και αλλη φορα να προσεχουν.χαθηκαν τοσα κρατη.

  2. αλλη φορα να προσεχουν???????????????????????
    Και οι δύο τους βρέθηκαν λίγες ημέρες αργότερα κατακρεουργημένες και κακοποιημένες σεξουαλικά
    ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΞΕΙ!!

  3. Δεν ήταν άτυχες. Ήταν ηλίθιες.

    Προφανώς δε, κουβαλούσαν μέσα τους το γονίδιο τής διεθνιστοκομμουνιστικής λέπρας.

Comments are closed.