Το φυτό που διώχνει τη γρουσουζιά, τη γλωσσοφαγιά και το κακό μάτι!
Ο απήγανος είναι ένα από τα σημαντικότερα βότανα της φαρμακευτικής. Το άρωμά του είναι πολύ έντονο και σε κάποιους μάλιστα άσχημο.

Θεωρείται ότι απωθεί γάτες και σκυλιά αλλά και πολλοί το τοποθετούν έξω από την πόρτα τους για να μην μπαίνει στο σπίτι τους η γρουσουζιά, η αρνητική ενέργεια. Χρειάζεται ηλιόλουστα σημεία και αρκετό νερό αλλά με πολύ καλή στράγγιση του εδάφους. Να γίνεται έλεγχος καλά γιατί δύσκολα φαίνεται μια κάμπια η οποία επισκέπτεται συχνά τον απήγανο.

Αν δεν το δώσουμε σημασία μπορεί μέσα σε λίγες μέρες να εξαφανιστεί όλος ο απήγανος. Πάντως γενικά είναι ένα πολύ όμορφο θαμνάκι ειδικά όταν ανθίζει σε κίτρινο χρώμα αρχές καλοκαιριού.

loading...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger

3 σχόλια :

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΞΟΡΚΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΟΚΕΡΑΤΗ Ο ΜΟΡΦΕΑΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΕ ΣΑΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ!! ΑΚΟΥΣ Η ΑΘΛΙΑ ΤΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ? ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΑΝΗΚΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eδω οι τουρκοι με το ετσι θελω ψαχνουν με μανια για πετρελιο και εμεις πηγαμε και ξορκισαμε τον παι τρελα με εξωπηγανο παει τον διωξανε κι'αυτον φοβηθηκε εφυγε ειναι και νεκροκομιστης βλεπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή