Ολα στημένα ..Φυλακισμένοι με σχέδιο και εργαλείο τον Κορωνοιό από τους Νεοταξίτες

Κατασκευάζουν μια Κοινωνία χωρίς πίστη χωρίς αξία χωρίς Ελευθερία
Το σχέδιο της Αντζέντας ID 2020 συνεχίζεται και κάτοικοι της Χώρας παραμένουν φυλακισμένοι στα σπίτια τους.Η Νεοταξίτες έριξαν τον ιό όπως τα είχαν σχεδιάσει αρχικά από το 1992 και με την τροποποίηση τον Ιανουάριο του 2020 στο Νταβός.

Για να ελέγξουν τον πληθυσμό εφαρμόζουν τα παρανοϊκά σχέδια τους που μοιάζουν απίστευτα να είναι σχέδιο σε πολλούς αλλά δυστυχώς είναι πραγματικότητα και τα διαπιστώνει και ο πιο δύσπιστος ο πιο επιφυλακτικός αν έχει διαβάσει την Ατζέντα 21 και τις συνέχειες αυτής. Ξεκάθαρα από την αρχή αποφάσισαν να ελέγξουν το κόσμο ακόμη και με Πανδημίες και να μαντρώσουν στα σπίτια μας η σε χώρους που θα υποδείξουν στη συνέχεια οι Νεοταξίτες με τις Κυβερνήσεις που υπέγραψαν όλα αυτά τα παρανοική περιπέτεια που ζούμε..

Για οποίον έχει αμφιβολία ας διαβάσει το αρθρο που δημοσιεύσαμε με τίτλο “ΑΤΖΕΝΤΑ 21 Διαβάστε αυτά που αποφάσισαν το 1992 και εφαρμόζουν σήμερα” Το αρθρο αυτό είναι στο τέλος με σύνδεσμο μεταφορέας…

Όταν τα είχα διαβάσει και ο ίδιος νόμιζα αρχικά ότι ήταν σενάρια επιστημονικής Φαντασίας…Σήμερα όμως τα υλοποιούν και στερούν κάθε δημοκρατικό δικαίωμα των πολιτών με απύθμενο θρασος καταδυναστεύοντας κάθε έννοια ελευθερίας στο Πλανήτη με συνεργούς τις Κυβερνήσεις που δέχτηκαν όλη αυτή την Παράνοια!!!

Η κατάσταση με εργαλείο τον Κορωνοιό θα γίνει πιο ανυπόφορη με τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας μας..Ηδη ο υπουργός Άμυνας κ.Νικος Παναγιωτόπουλος ανέφερε στις 23/03/20 στη τηλεόραση του Αντέννα και στην εκπομπή του κ.Παπαδάκη πως αρμόδια για την απαγόρευση της κυκλοφορίας των πολιτών είναι η αστυνομία και όχι ο Στρατός. «Είναι κάτι διαφορετικό η εμπλοκή του Στρατού» είπε. Εντούτοις, παραδέχθηκε, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων, πως όλα είναι υπό εξέταση. Από εκεί και πέρα όμως θα δούμε τι άλλο θα χρειαστεί να γίνει».

Η Χώρα μας ζει πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της εφαρμογής αυτών των συμφωνιών της ΕΛΙΤ της Παγκοσμιοποίησης όπως αυτοχαραχτηρίζονται..και των Κυβερνήσεων που ακολουθούν..Είναι αυτοί που θέλουν να επικρατήσει η ΦΤΩΧΕΙΑ το ΧΑΟΣ, είναι αυτοί που το παίζουν ΘΕΟΙ και που αποφασίζουν πως θα ζήσουμε στο εξής και πόσο θα ζήσουμε!!! Μας έριξαν τον ιό μας κατέστρεψαν και τώρα θα μας υποδείξουν πως θα ζήσουμε και πως θα μετακινούμαστε και πόσα λεπτά θα βγαίνουμε έξω από το σπίτι μας και πόσα μέτρα ακτίνα!!!

ΞΥΠΝΑΤΕ…Τέτοια Κοινωνία θέλετε? Το πάνε γραμμή για νέα περιοριστικά μέτρα να νοιώσουμε όλοι πλήρη ΑΣΦΥΞΙΑ για να μας οδηγήσουν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό για να ελέγχουν τις γεννήσεις και τους θανάτους!!

Τέτοια Κοινωνία κατασκευάζουν χωρίς Πίστη χωρίς αξίες Χωρίς Ελευθερία!!! Χάνοντας όλα αυτά θα μας μετατρέψουν σε ένα ΤΙΠΟΤΑ!!!

Σκεφτείτε αν αξίζει αυτό το μέλλον στα παιδιά μας…Κλείστε τα Μέσα Εξαπάτησης ..το μόνο που περνάνε είναι το ΤΡΟΜΟ και τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων..Ειλικρινά ΛΥΠΑΜΑΙ που πιστεύεται ότι όλα αυτά είναι τυχαία και δεν είναι έργο αυτών των Σατανιστών Νεοταξιτών και της Κυβέρνησης μας που τους υπακούει τυφλά?

Λυπάμαι που πολλοί πιστεύεται τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ μας και του ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ των παιδιών σας..

Αλήθεια αξίζει να ζήσεις σε ένα τέτοιο κόσμο όπως τον σχεδίασαν αυτά τα ΕΡΠΕΤΑ?

Ξανά βγήκαν οι Πολιτικοί λαγοί τους και άρχισαν το ποίημα για Παγκόσμια διακυβέρνηση!!! Δηλαδή Παγκόσμια Δικτατορία…

Δείτε τι λέει ο Μπιλ Γκειτς για τον έλεγχο του Πληθυσμού, διαβάστε τα σχέδια τους από την Ατζεντα 21 έως την Ατζεντα ID 2020 για τον ιο που μας έριξαν και τον εμβολιασμό που μας ετοιμάζουν για να μας βγάλουν δήθεν από τη Φυλακή των σπιτιών μας…

Αλήθεια η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ο ΣΤΡΑΤΟΣ της Χώρας, η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ πως γινεται να υπακούει στις εντολές σε αυτό το ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ που εφαρμόζουν οι Νεοταξίτες και ακόμη δεν πήραν χαμπάρι τι στα αλήθεια συμβαίνει ? Οι άνθρωποι των Γραμμάτων οι καλλιτεχνες οι επιστήμονες δεν έχουν πάρει μυρωδιά?

Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν εξαιρέσεις ούτε λέω ότι δεν υπάρχει ιός…Λέω ότι όλα αυτά είναι στημένα..Ειναι ένα εγκληματικό σχέδιο ..Κατέλυσαν τη Δημοκρατία την ελευθερία του ανθρώπου και το δεχόμαστε? Τα παπαγαλάκια του συστήματος εμποδίζουν να ακουστεί η αλήθεια…Όλα όμως τα χρόνια υπερασπίζομαι από τη θέση μου την Αλήθεια..Λάθη κάνουμε όλοι όπως και εγώ .Τα διορθώνω όμως ..Το μόνο που αναζητώ και πολλοί συμπολίτες μας είναι την ΑΛΗΘΕΙΑ για τη Χώρα μου για να ζει ο κάθε πολίτης ελεύθερα..

Αυτό που εφαρμόζουν τώρα είναι να είμαστε όλοι ΔΟΥΛΟΙ..με παράνομη στέρηση της Ελευθερίας και της μετακίνησης μας χωρίς καμιά απόδειξη Πανδημίας τρομοκρατούν και καταπατούν τα Ανθρώπινα δικαιώματα απλώνοντας μια ΑΣΦΥΞΙΑ μέσα μας και γύρω μας στα παιδιά μας σε όλους..

Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες όταν οι πολλοί συνειδητοποιήσουν το οργανωμένο ΕΓΚΛΗΜΑ που διαπράττεται στους Λαούς και στη Χώρα μας..

Χρόνης Προσαλέντης – Δημοσιογράφος

Υ.Γ Ακολουθούν μέτρα που πιθανώς να λάβουν για να μεγαλώσει η ασφυξία μας για τον ιό που μας έριξαν και δήθεν για να μας σώσουν!!! Και μην ξεχνάτε σκέφτονται να βγάλουν και το Στρατό για να εφαρμόσουν ότι πιο σκληρό ότι πιο απάνθρωπο και παρανοικό συνυπέγραψαν οι Νεοταξίτες με τις Κυβερνήσεις των Κρατών..

1.Ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας όπως έχει επιβληθεί στην Αλβανία. Οι πολίτες έχουν δικαίωμα μετακίνησης από τις 5 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι, ώρες κατά τις οποίες παραμένουν ανοιχτά σουπερμάρκετ, φαρμακεία και τράπεζες.
2.Δυνατότητα εξόδου για σωματική άσκηση ή σε περιορισμένη απόσταση από το σπίτι για περιορισμένο χρόνο και μόνο μία φορά την ημέρα. Στη Γαλλία επτρέπεται άσκηση σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από την οικία, για έως μία ώρα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο μία φορά την ημέρα όπως και στη Βρετανία. Όποιος θέλει να ασκηθεί, θα πρέπει να είναι μόνος. Στη Λομβαρδία και την Εμίλια Ρομάνα η σωματική άσκηση – ακόμη και ο περίπατος – έχει απαγορευτεί πλήρως.

3.Κλείσιμο επιχειρήσεων και πλήρης αναστολή κάθε μη κομβικής παραγωγικής δραστηριότητας.
4.Απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο. Εφαρμόζεται στην Ιταλία με εξαίρεση περιπτώσεις «απολύτου ανάγκης» και για «λόγους υγείας».

5.Διακοπή λειτουργίας μέσων μαζικής μεταφοράς. Εφαρμόζεται ήδη στη Σερβία, είχε εφαρμοστεί και σε κάποιες πόλεις της Κίνας.
6.Απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας όπως συμβαίνει ήδη σε περισσότερες από 15 χώρες το κόσμου, όπως την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία, και σε τουλάχιστον 35 πόλεις της Γαλλίας.
7.Αναστολή λειτουργίας λαϊκών αγορών, εκτός από τις περιοχές όπου αυτές αποτελούν τη βασική πηγή τροφοδοσίας του πληθυσμού. Αποφασίστηκε στη Γαλλία.
8.Κλείσιμο εκκλησιών και λοιπών θρησκευτικών τεμενών, όπως ισχύει στο Λος Άντζελες, την Κύπρο και αλλού.
9.Αναστολή οικοδομικής δραστηριότητας.

10.Μειωμένος αριθμός πρατηρίων καυσίμων εν λειτουργία και περιορισμός του ωραρίου τους. 11.Προμήθεια των πολιτών με μάσκες και αντισηπτικά μόνο με συνταγή γιατρού, όπως στο Βέλγιο.
12.Δικαίωμα μετακίνησης μόνο για ένα μέλος της οικογένειας για εφοδιασμό. Στην Ουχάν, στην επαρχία Χουμπέι και στις υπόλοιπες περιοχές της Κίνας που είχαν τεθεί σε καραντίνα έβγαινε μόνο ένας άνθρωπος από κάθε οικογένεια, μία φορά ανά διήμερο, και αυτό μόνο για να μεταβεί στο σουπερμάρκετ. Στην είσοδο των καταστημάτων γινόταν θερμομέτρηση.
13.Φυλάκιση για όποιον είναι διαπιστωμένος φορέας του COVID-19 και σπάει την καραντίνα. Στην Ιταλία επιβάλλεται φυλάκιση από ένα ως πέντε χρόνια.

14.Τσουχτερά πρόστιμα για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Αυτή τη στιγμή στη Γαλλία το πρόστιμο είναι 135 ευρώ και 1.500 ευρώ για κατ’ επανάληψη παραβάτες, με σκέψεις να αυξηθεί περαιτέρω, ενώ η Ιταλία εξετάζει το ενδεχόμενο να διαμορφώσει το πρόστιμο στα 3.000 ευρώ.

15.Αναστολή όλων των αεροπορικών πτήσεων από το εξωτερικό προς την Ελλάδα και αντίστροφα. Σε κάποιες χώρες όπου δεν διεκόπη πλήρως η αεροπορική τους διασύνδεση εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα ελέγχου όσων εισέρχονται στη χώρα, όπως το βραχιολάκι παρακολούθησης που φορούν υποχρεωτικά, ώστε να ελέγχονται σε πραγματικό χρόνο όσοι φτάνουν στο Χονγκ Κονγκ.
16.Επιτήρηση της εφαρμογής των μέτρων από ένοπλους στρατιώτες, όπως συμβαίνει ήδη στη Γαλλία και στην Ισπανία.

https://amazonios.net

loading...