Γιατί ο Ζελένσκι έβγαλε μια σελίδα από το βιβλίο του Πούτιν λέγοντας ότι οι εχθροί του «ακολουθούν τον διάβολο»;

 

Το μόνο θρησκευτικό πογκρόμ που λαμβάνει χώρα στην Ευρώπη σήμερα δεν είναι το δήθεν επικείμενο της Ρωσίας κατά των Εβραίων, αλλά η ενεργή σταυροφορία της Ουκρανίας εναντίον στοιχείων του ορθόδοξου χριστιανικού πληθυσμού της, την οποία ο Ζελένσκι δικαιολόγησε με βάση ότι δήθεν «ακολουθούσαν τον διάβολο» παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ασκούσε διαφορετική θρησκεία και επομένως προφανώς δεν είναι ειδικός στη δική τους. Εκτόξευσε ατιμώρητα αυτό που οι θαμώνες του θα θεωρούσαν καλόπιστη ρητορική μίσους αν το έλεγε κάποιος άλλος απλώς και μόνο επειδή είναι το παιδί του ισχυρού αντιρωσικού λόμπι και επομένως δεν μπορεί να «ακυρωθεί».

Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης της Δύσης (MSM) της υπό την ηγεσία των ΗΠΑ κορόιδευαν ανελέητα τον Ρώσο Πρόεδρο Πούτιν, αφού δήλωσε στα τέλη Σεπτεμβρίου ότι οι γεωπολιτικοί αντίπαλοι της χώρας του ασκούν «καθαρό σατανισμό», ωστόσο είναι εντελώς σιωπηλοί τώρα που ο Ζελένσκι πρακτικά είπε ακριβώς το ίδιο πράγμα για το δικό του. το δικό. Ο Ουκρανός ηγέτης τράβηξε μια σελίδα από το βιβλίο παιχνιδιού του ομολόγου του σε μια ξεχωριστή ομιλία στις 31 Δεκεμβρίου που έγινε πριν από την πραγματική ομιλία του για την Πρωτοχρονιά για να κατηγορήσει τους εχθρούς του ότι «ακολουθούν τον διάβολο».

Ρητορικά μιλώντας, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ αυτών που είπαν. Μόνο με την ανασκόπηση του πλήρους πλαισίου των σχεδόν πανομοιότυπων ισχυρισμών κάθε φιγούρας για τους αντιπάλους τους μπορεί κανείς να κατανοήσει καλύτερα τι ακριβώς εννοούσαν και έτσι να διακρίνει ποιος από αυτούς αξίζει πραγματικά καταδίκη. Ακολουθεί το υπόβαθρο πίσω από την αναφορά του Προέδρου Πούτιν στον «καθαρό σατανισμό»:

«Επιτρέψτε μου να επαναλάβω ότι η δικτατορία των δυτικών ελίτ στοχεύει όλες τις κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των πολιτών των δυτικών χωρών. Αυτή είναι μια πρόκληση για όλους. Αυτή η πλήρης παραίτηση από το τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος, η ανατροπή της πίστης και των παραδοσιακών αξιών και η καταστολή της ελευθερίας μοιάζει με «αντίστροφη θρησκεία». – καθαρός σατανισμός. Αποκαλύπτοντας τους ψεύτικους μεσσίες, ο Ιησούς Χριστός είπε στην Επί του Όρους Ομιλία: «Από τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε». Αυτά τα δηλητηριώδη φρούτα είναι ήδη εμφανή στους ανθρώπους, και όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων πολλών ανθρώπων στην ίδια τη Δύση».

Αντίθετα, να γιατί ο Ζελένσκι είπε ότι οι αντίπαλοί του «ακολουθούν τον διάβολο»:

«Πολλά κύματα επίθεσης με πυραύλους την Πρωτοχρονιά. Πύραυλοι εναντίον ανθρώπων. Είναι εναντίον του λαού. NONhumans το έκαναν, NONhumans θα χάσουν. Και εσύ και εγώ το ξέρουμε. Οι τρομοκράτες δεν μπορούν να το αλλάξουν. Το Πάσχα έκαναν τέτοιες επιθέσεις, τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά… Αυτοαποκαλούνται Χριστιανοί, είναι πολύ περήφανοι για την Ορθοδοξία τους. Αλλά ακολουθούν τον διάβολο. Τον στηρίζουν και είναι μαζί του».

Όπως μπορεί να φανεί, ο ισχυρισμός του Προέδρου Πούτιν βασίστηκε στην αντικειμενική παρατήρηση ότι οι δυτικές ελίτ επιδιώκουν επιθετικά να επιβάλουν τη ριζοσπαστική κοινωνικο-πολιτισμική ατζέντα τους στην υπόλοιπη ανθρωπότητα σε βάρος των θρησκευτικά επηρεαζόμενων παραδοσιακών αξιών. «καθαρός σατανισμός». Διότι όσο δραματική και αν φαίνεται η ρητορική του σε μερικούς, υπάρχει μια εγγενής λογική που περιέχεται σε αυτήν που συμμορφώνεται με την κοσμοθεωρία του, την οποία συμμερίζονται επίσης δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Ο ισχυρισμός του Ζελένσκι, ωστόσο, ήταν απλώς μια συναισθηματική αντίδραση στα τελευταία χτυπήματα της Ρωσίας κατά της ουκρανικής υποδομής που οι ένοπλες δυνάμεις της έκριναν ότι έπαιξαν ρόλο στη διευκόλυνση της επιθετικότητας του αντιπάλου τους. Ωστόσο, ξεπέρασε τη θάλασσα, κυριολεκτικά απανθρωποποιώντας τους ως τους λεγόμενους «ΜΗ-άνθρωπους», μετά από το οποίο παραβίασε ένα από τα πιο ιερά δόγματα του «πολιτικά ορθού» δόγματος των δυτικών προστάτων του, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως ο κορυφαίος ειδικός σε μια θρησκεία που δεν κάνει». να ακολουθήσει.

Το Golden Billion της Δύσης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ θα είχε ξεσπάσει σε οργή εάν ο Πρόεδρος Πούτιν είχε παρουσιαστεί ως ο κορυφαίος ειδικός στον Ιουδαϊσμό για να ισχυριστεί δημόσια ότι όχι μόνο ο Ζελένσκι δεν είναι πραγματικός Εβραίος, αλλά ότι υποτίθεται ότι «ακολουθεί τον διάβολο». Η ίδια αντίδραση θα μπορούσε να ήταν αναμενόμενη αν ένας Χριστιανός υποστηρικτής του Τραμπ έλεγε το ίδιο για κάποιον από διαφορετική θρησκεία, είτε Εβραίο είτε μουσουλμάνο για παράδειγμα. Σύμφωνα με το «πολιτικά ορθό» δόγμα τους, αυτό είναι μια ανόητη ρητορική μίσους.

Ο Ζελένσκι παίρνει άδεια όχι για οτιδήποτε σχετίζεται με την εθνοθρησκευτική του ταυτότητα, αλλά επειδή είναι απλώς το παιδί του ισχυρού αντιρωσικού λόμπι που φέρεται ότι δεν μπορεί να κάνει κανένα λάθος σύμφωνα με την «επίσημη αφήγηση» του MSM. Επιπλέον, ο ανεπίσημα κηρυγμένος Πόλεμος κατά της Ορθοδοξίας από το καθεστώς του έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την επιφανειακή υποστήριξη του Golden Billion για τη θρησκευτική πολυφωνία, εξ ου και η ανάγκη να «δικαιολογηθεί» με ψεύτικα προσχήματα «εθνικής ασφάλειας».

Για το σκοπό αυτό, η θεωρία συνωμοσίας του Ζελένσκι ότι ορισμένοι περήφανοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί (ιδιαίτερα Ρώσοι καθώς και εκείνοι οι Ουκρανοί που ακολουθούν την κανονική Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας του Πατριαρχείου Μόσχας που επίσημα υπάγεται στη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία) «ακολουθούν τον διάβολο» κρυφά εξηγήστε στο δυτικό κοινό γιατί υποτίθεται ότι «αξίζουν» να καταπιέζονται ενεργά.

Αυτό το κυριολεκτικό κυνήγι μαγισσών που βρίσκεται επί του παρόντος σε εξέλιξη και συνεχώς κλιμακώνεται σε ένταση είναι η θεματική εκδήλωση όλων όσων άρχισε πρόσφατα το MSM να φοβάται ότι η Ρωσία φέρεται ότι πρόκειται να κάνει στον εβραϊκό πληθυσμό της. Ο πρώην αρχιραβίνος της Ρωσίας Pinchas Goldschmidt μοιράστηκε γελοία τη μη ρεαλιστική πρόβλεψή του για ένα υποτιθέμενο επικείμενο πογκρόμ που στη συνέχεια ενισχύθηκε από τους Business Insider , The Guardian και The Times Of Israel , et al.

Αυτά τα ίδια καταστήματα MSM και άλλα αγνοούν εμφανώς τον ανεπίσημα κηρυγμένο Πόλεμο του Ζελένσκι κατά της Ορθοδοξίας, ο οποίος από προεπιλογή δυσφημεί την de facto αξίωση του μπλοκ του Νέου Ψυχρού Πολέμου να υποστηρίζει τη θρησκευτική πολυφωνία. Αυτά τα διπλά μέτρα και σταθμά στα ρεπορτάζ τους, συμπεριλαμβανομένης της σιωπής αυτών των πλατφορμών διαχείρισης αντίληψης απέναντι στον Ζελένσκι που κατηγορεί τους αντιπάλους του ότι «ακολουθούν τον διάβολο» παρά το γεγονός ότι κοροϊδεύουν ανελέητα τον Πρόεδρο Πούτιν επειδή ισχυρίζεται ρητορικά το ίδιο για τους δικούς του.

Το μόνο θρησκευτικό πογκρόμ που λαμβάνει χώρα στην Ευρώπη σήμερα είναι η σταυροφορία της Ουκρανίας ενάντια σε στοιχεία του ορθόδοξου χριστιανικού πληθυσμού της, την οποία ο Ζελένσκι δικαιολόγησε με βάση ότι δήθεν «ακολουθούσαν τον διάβολο» παρόλο που ο ίδιος ασκούσε διαφορετική θρησκεία και επομένως προφανώς δεν ήταν ειδικός στη δική τους . Εκτόξευσε ατιμώρητα αυτό που οι θαμώνες του θα θεωρούσαν καλόπιστη ρητορική μίσους αν το έλεγε κάποιος άλλος απλώς και μόνο επειδή είναι το παιδί του ισχυρού αντιρωσικού λόμπι και επομένως δεν μπορεί να «ακυρωθεί».

Ο Πρόεδρος Πούτιν, εν τω μεταξύ, είναι τόσο παθιασμένος φιλοσημίτης παρά το γεγονός ότι είναι Ορθόδοξος Χριστιανός που προσκλήθηκε να μιλήσει στην ετήσια συγκέντρωση της διάσημης σιωνιστικής οργάνωσης λόμπι Keren Heyesod το 2019 που έλαβε χώρα στη Μόσχα εκείνο το έτος. Τον Ιανουάριο του 2020, το Ισραήλ τον προσκάλεσε να συμμετάσχει στο φόρουμ « Μνήμη του Ολοκαυτώματος: Καταπολέμηση του Αντισημιτισμού », ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Μπένετ τον επαίνεσε τον Οκτώβριο του 2021 ως «πολύ στενό και αληθινό φίλο του Κράτους του Ισραήλ».

Αυτά τα αντικειμενικά υπάρχοντα γεγονότα που απομυθοποιούν την οπλισμένη παραπληροφόρηση που προκαλεί ψευδή φόβο για ένα υποτιθέμενο επικείμενο αντιεβραϊκό πογκρόμ στη Ρωσία, αγνοούνται εντελώς από τους MSM στην επιδίωξη της αφηγηματικής τους ατζέντας, όπως αγνοούν την αντιορθόδοξη σταυροφορία του Ζελένσκι και αυτός βγάζει τη σελίδα του Προέδρου Πούτιν. playbook δηλώνοντας ότι οι εχθροί του «ακολουθούν τον διάβολο». Οι αναγνώστες δεν χρειάζεται να είναι θρησκευόμενοι για να θεωρήσουν ότι αυτές οι χειραγωγικές πρακτικές είναι η ενσάρκωση του καθαρού κακού. 

https://korybko.substack.com

loading...