Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ», Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

ΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΕΦΕΥΡΗΜΑ ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!




Ιστορικά το θρησκευτικό λαϊκό αίσθημα – καθώς ενσωματώνεται με τη πάροδο των χρόνων με βασικές αξίες των λαϊκών στρωμάτων –

χρησιμοποιούνταν ως προπαγανδιστικό εργαλείο από τις εκάστοτε ελίτ, για να περνούν τα αντιλαϊκά τους μηνύματα που εξυπηρετούσαν κάθε φορά τα συμφέροντα των καταπιεστών.

Στη σημερινή εποχή της Νέας Διεθνούς Τάξης (ΝΔΤ) που διαχειρίζεται τη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση, όπου οι δίαυλοι πληροφόρησης ελέγχονται – και δημιουργούνται – σχεδόν καθολικά από την Υπερεθνική Ελίτ (Υ/Ε) και τις κατά τόπους ελίτ, η διασπορά της ελεγχόμενης πληροφόρησης και η διαστρέβλωση της ιστορίας και της πραγματικότητας παίρνει τη μορφή «χιονοστιβάδας». 
Αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολή αφού πλέον στον συστημικό προπαγανδιστικό μηχανισμό δεν περιλαμβάνονται μόνο τα παραδοσιακά ΜΜΕ, αλλά και οι ελεγχόμενοι δίαυλοι του ίντερνετ που μπαίνουν σε κάθε σπίτι και η παγκοσμιοποιητική «αριστερά» που έχει κυρίαρχο ρόλο στη διασπορά της συστημικής προπαγάνδας.
Ο λόγος για το πρόσφατο – εν όψει Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς – συστημικό «τρολάρισμα» που ανέλαβε να το μεταδώσει καταρχήν ο σημερινός Πάπας Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο λέγοντας ότι ο Ιησούς και η οικογένειά του ήταν πρόσφυγες.
 Λέμε «καταρχήν» γιατί ο σημερινός Πάπας  αποτελεί τον υψηλότερο στην καθολική ιεραρχία του θρησκεύματος φερέφωνο των θέσεων της Υπερεθνικής Ελίτ, δηλαδή της ιδεολογίας της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, αν και δεν έχουμε αμφιβολία ότι τα ίδια θα υποστηρίζει και ο γνωστός για τον ρόλο του στη στήριξη του φασιστικού καθεστώτος της Ουκρανίας που επέβαλε η Υπερεθνική Ελίτ μετά από αιματηρή δήθεν εξέγερση, Πατριάρχης Βαρθολομαίος.
Είναι γνωστό ότι η πεμπτουσία της παγκοσμιοποίησης είναι οι ανοιχτές και απελευθερωμένες αγορές, όπου η μία εξ αυτών και εξίσου σημαντική για την αναπαραγωγή της ΝΔΤ είναι η ελευθερία στη διακίνηση «ανθρώπων»/ εργατικού δυναμικού, η οποία έχει διττό στόχο: την τροφοδότηση των Πολυεθνικών εταιρειών με φτηνά εργατικά χέρια αλλά και την αντικατάσταση της πολιτισμικής ταυτότητας, που αποτελεί το θεμέλιο της εθνικής κυριαρχίας, με το κατασκευασμένο καταναλωτικό πρότυπο τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς που δεν ανάγεται σε ιστορικές καταβολές και αξίες της κοινωνίας.







loading...

1 thought on “Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ», Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

  1. ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΛΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΠΩΣ ΗΡΘΕ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΒΑΛΕ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΘΡΟΚΑΘΛΟΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ Η ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠ9ΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ….ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΙΕΛΘΕΙ ΛΑΘΡΑ Η ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΡΕΙΣ ΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΝΟΣΟΥ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΕΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΝ ΜΟΓ(Κ)ΩΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΣΩ ΕΛΛΑΔΟΣ….ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ!! ΚΑΙ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΘΡΟΕΙΣΕΒΑΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥΣ? ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΕ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΡΥΠΑΡΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ …ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΓΗ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ…ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΕΦΙΑ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΟΛΕΡΑ Η ΛΕΠΡΑ…ΠΙΣΩΩΩ…ΠΙΣΩ ΟΛΟΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΡΗ Η ΟΙΚΤΟ …ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ…ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΗΛΕΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟ…..ΕΞΩΩΩΩ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ …ΟΞΩΩΩΩΩΩ…ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΠΙΠΡΑ.. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ….

Comments are closed.