Παπαδημούλης: Δεν ευθύνονται όλοι για τη χρεοκοπία – Ούτε “μαζί τα φάγαμε”

Την «αφωνία» στελεχών της αντιπολίτευσης, διαπιστώνει σε ανάρτησή του στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, τονίζοντας «Δεν ευθύνονται όλοι για τη χρεοκοπία. Ούτε μαζί τα “φάγαμε”!»

Συγκεκριμένα γράφει ο κ. Παπαδημούλης

«Αφωνία Σημίτη για την προφυλάκιση Παπαντωνίου. Αφωνία Καραμανλή για το έλλειμμα 15.1% το 2009. Αφωνία Βενιζέλου γιατί έμεινε στο συρτάρι η λίστα Λαγκάρντ. Αφωνία Σαμαρά για την άρνηση να παραλάβει την λίστα Μπόργιανς. Δεν ευθύνονται όλοι για τη χρεοκοπία. Ούτε “μαζί τα φάγαμε”!»

loading...

3 thoughts on “Παπαδημούλης: Δεν ευθύνονται όλοι για τη χρεοκοπία – Ούτε “μαζί τα φάγαμε”

  1. Αντιπροσωπευτικό δείγμα αριστερού.
    Όπως όλοι οι αριστεροί παριστάνει τον δημοκράτη και τον…..προοδευτικό.
    Σταθερός υποστηρικτής των φασιστικών καθεστώτων Μαδούρο (τον στηρίζει στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο) και Κάστρο.

    Πολυεκατομμυριούχος χωρίς να έχει δουλέψει.

    Κι όμως τον ψήφισαν εργαζόμενοι, συνταξιούχοι ακόμα και άνεργοι.
    Τι σχέση
    μπορούν να έχουν αυτοί με ένα Παπαδημούλη;

  2. Αριστεροσυμμορίτες,κατσαπλιάδες ,προδότες,εγκληματίες, ανθέλληνες,δωσίλογοι ξεπεράσατε σε καταστροφή τους άλλους προδότες της Νουδουλοπασοκίας των 50 ετών,καθάρματα.

  3. Αριστεροί με δεξιές τσέπες.Κορόιδεψαν τον κόσμο,όπως και όλοι οι προηγούμενοι ΝΔουλοΠΑΣΟΚΟΙ.
    Οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ,ότι αποκαλουσαν αντισυνταγματικό πριν γίνουν κυβέρνηση,τώρα έγινε νόμιμο και με την βούλα.
    Αποπροσανατολίζουν τον κόσμο,και περνουν πονηρους νόμους,που μόνο το καλό μας δεν θέλουν.
    Οπως τώρα με τις συντάξεις,που "δίνουν μάχη" να μή κοπουν,και οδηγουν τον κόσμο να λέει και ευχαριστώ,που δεν θα μειωθουν παραπάνω,αν δεν μειωθουν τελικά. Αυτό είναι η μεγαλύτερη κοροιδία,καθ όσον τα εισοδήματά μας,χρειαζονται αύξηση. Ουτε περικοπές,αλλά ουτε και παραμονή στα επίπεδα αυτά,καθ όσον το κόστος ζωής στα χρόνια της κρίσης έχειαυξηθεί κατά πολύ,σε αντίθεση με τα εισοδήματα΄μας που εξανεμίστηκαν,και από την άλλη οι υποχρεώσεις μας σε τράπεζες εμειναν 'ίδιες,και οι έμμεσοι και άμεσοι φόροι,έχουν φτάσει στα ύψη.
    Δεν είναι λοιπον επιτυχία αν δεν μειωθουν οι συντάξεις. Αυξήσεις χρειάζονται,για να μπορεί οκόσμος να ζει και να πληρώνει τις υποχρεώσεις του. Διαφορετικά ο αριθμός των πολιτών που αδυνατουν να πληρώσουν τα οποιαδήποτε χρέη θα αυξάνεται,και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πάρουν οι τράπεζες τα σπίτια του κοσμάκη,και να τα βάλουν εκεί που ξέρουν. Οι εκλογές κοντεύουν όμως,και ο λαός θα σας περιποιηθεί. Το βλέπετε και στην Ευρώπη εξ άλλου τί γίνεται.

Comments are closed.